Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

Odp: Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

Dwudziesty si?dmy poziom :d

4izql1.jpg

EDIT:

NEKST LEFEL

2qdolmo.jpg

ostatnie 15% ledwo wm?czy?em, dzi?ki okrutnym lagom. ;o

Komentowac plix

@DOWN
Hmm.. Tutaj gdzie sa screeny to od 10k do 25k
a w podziemiach na -1, -2 od 7k do 14k

Ostatnia edycja:
Odp: Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

Kolejne Screeny :)

21bq0pk.jpg

71 dyst, wpadl na expie.

5plmj6.jpg

Jeszcze tylko 1 lvl. I bedzie GFB :D. Moze wbije dzisiaj. !!

Jak narazie 2233 minosow za mna. Jeszcze 2777 i The Horned Fox. :)

A tu 30 :) Wkoncuu !!!

212el1z.jpg

zabilem juz 2570 mino xd

@down
exp taki jak pisalem wyzej.:P
Liczba ludzi jest rozna. Raz nie ma nikogo, a raz sa.
Tak, zdazaja sie zrespic.
No i wbilem ten lev.!!!

Ostatnia edycja:

Jaki tam masz exp na mino tower, du?o ludzi tam si? kr?ci? I po zrobieniu 1 rundy kolejne mino si? ju? zd??? zrespawnowa?? Wyci?niesz jeszcze ten 1 lvl i b?dzie lepiej :P

Hehe schizik widze ze lecisz rowno ^^ ja dopiero wr?ci?em z nad morza ;P dzi? mam poprawke z 2 przedmiot?w ;] czyli dzi? wieczorem b?d? gra? ;p chocia? nudzi mnie ju? ten "OTS" xD ten event co wprowadzili z Devovorga to przesada... na edron low lvl ze statku nie wyjdzie bo lazi jaki? ???w co napier*** po 2k combo ;D na GL lata jaki? demon co ziomka mi na hita zgarn?? (178ek) masakra ^^ p??niej zarzuce jakiego? screena jak wbije lvl ;] pzdr ;P

Kto?wcze?niej pyta? ile mam dni PACC... 7dni ;P ale b?dzie nast?pny chyba jednak... bo 100 musze wbi? do skillowania ;]

Juz wbilem 33 lvl, ale screenow nie widac. Spr?buje dodac jutro. Dzis mi sie niechce. Prosze, ludzie, komentujcie !!!... Pozdrawiam Schizik

Ostatnia edycja:

Zmieni?em posta? nie gram ju? Knightem :) nied?ugo dam screeny ;]

wi?c to moje dzie?o ;] powoli jade do przodu ;]

10o1kq1.jpg

m lvl

30ljih5.jpg

m lvl

1z6edxi.jpg

m lvl

vwplef.jpg

oqzym9.jpg

dmd26g.jpg

fohawg.jpg

2r2422x.jpg

28j9kyp.jpg

LOOT DOPISAL !!! YEA YEA
:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>

Ostatnia edycja:

Hehe tak jak Ci obieca?em xD zostane ksi?dzem, bo nie wierzy?em, ?e poleci he?mik ^^ ja swoich screen?w w tej chwili nie dam ;P chocia?... a macie ;]

a co do Astralnego to pora?ka... Ostatnio jak sz?em nim do djinna (bez eq) to dosta?em kick neta... i oto efekt:

Nie komentujcie xDDD sam zdziwko z?apa?em xDDD
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:

Masz Astralny ;*

232v.png

Nie pytaj sk?d,
Nie pytaj gdzie,
Zawsze obok Ciebie bd ;(

Ostatnia edycja:

Qrwa juby... xD nie wkurwiaj ^^ ostatnio nie mam czasu na gre ;/ ca?y czas praca... ale i tak si? staram wbi? chocia? ten 1 lvl dziennie ;]

Dobra jedziemy dalej ;] oto wielki powr?t :)

My?licie, ?e to koniec ?? ;]

No, to teraz moja kolej, na dodanie screenow. :>
2mcaqgi.jpg

Wkoncu 80 dystance, i mozna expic :}

14mf5mf.jpg

37 lvl :}

ra98g4.jpg

38 lvl, Szczesliwy, ostatni spear trzymal najduzej :]

Moze jescze dzis cos dodam:}

Pozdrawiam Schizik.

Wczorajszy awans :)

?wie?utki awansik z dedykacj? :)))

Podawajcie tego posta ludziom :) niech te? jakie? screeny wrzucaj?, bo z tego co widze to tylko ja i schizik tu wrzucamy screeny ;/

Ostatnia edycja:

M?j ma?y awansik :D
awansik-1_snasxh.jpg

Podczas bocenia nawet tarantula egg znalaz?em ^^
PoZdrawiam Maksiu.

Wiecie od czego jest Paint? Obcina? zdj?cia!

@Topic

No, ?adne awanse, oby?cie nie sko?czyli zbyt szybko.

@Astralny Wojownik
?adne eq oraz level.

Wiecie od czego jest Paint? Obcina? zdj?cia!
@Topic
No, ?adne awanse, oby?cie nie sko?czyli zbyt szybko.
@Astralny Wojownik
?adne eq oraz level.

:) a dzi?kuje ;] cho? powoli kasa si? ko?czy i do tego pacc bo, 7 dni jeszcze... to nied?ugo b?d? kolejne awanse :) nast?pnego PACC nie kupuje... skillowanie sie szykuje :) bo mam za s?abe te skille

Stan mojego chara po hacku:
eqskillrl.png

Wys?a?by kto? zapomog? do thais na nick Ellisse? Musz? zebra? na eq i odbi? si? na dragach.

Stan mojego chara po hacku:
eqskillrl.png

Wys?a?by kto? zapomog? do thais na nick Ellisse? Musz? zebra? na eq i odbi? si? na dragach.

lipa ze hack :/ ale trudno tez mialem go duzo razy.
Chcesz jakies eq? Napisz do Sir Pusia(moj char) cos ci rzuce ;p i zapraszam do mojego tematu "Sir Pusia Life"

Pozdrawiam Szulc

Back
Do góry