Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

Longerbz

User
Grudzień 1, 2008
Liczba reakcji
0
Witam was drodzy gracze ^^ chwalcie si? czym tylko chcecie ;ppp pozdrawiam
Astralny
To ja na sam pocz?tek chcia?em si? pochwali? uko?czeniem Dreamer Challenge Quest ;]
Oto Kilka screen?w:

<br>

<br>

<br>

Uploaded with ImageShack.us
Notka moderatorska:
??cze i przenosz?

Odp: Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

z?y dzia? // do przeniesienia.

Odp: Gracze z serwera Guardia :) tutaj wklejajcie screeny z waszymi osi?gni?ciami...

O cholera nawet nale?nikarzowi przysz?o do g?owy wtawia? ssy na tnp :D

Pozdro Misiek ;*

Stare wspomnienia...

jubs.jpg

203rh.jpg

i co? nowszego ;)

kika.jpg

Marcinie !:) my?la?em, ?e ju? nie grasz Astralnym ;)

Powodzenia w wbijaniu lvl'a :D

Kiedy? to musia?o nast?pi?... I wr?ci?em ;]]] nie spoczne dop?ki nie b?dzie 200lvl =]]]
Kolejny awansik ;)
<br>

Pozdro dla u?ytkownik?w tibia.net.pl i oczywi?cie dla graczy serwera Guardia =]

Nie dziwcie si?, ?e siedz? na ???wiach ale po 14 wszystko zaj?te, a tam tylko czasami jaki? bot lata ;ppp

No no, trzymamy ci? za s?owo co do 200 levela :P ?ycz? ci dobicia tego lvl jak tak bardzo chcesz oraz najwa?niejsze, ?eby? mia? ch?? do gry za tydzie?/dwa, to wtedy na bank zobaczymy okr?g?e wyniki przy polu z expem.

;] jedziemy:

a tu po wykonaniu questa ;]

Astralny~ nic tylko pogratulowac, wbijaj 80, i zrob poi, inq i in service of~ :P
Kiedy koniec paka? Jedziesz na tych zolwiach na bocie? (Bo sa lepsze expy na twoj level..)

Kika~ Tez ladnie jedziesz, szkoda ze cie zrokowali ;s
Ale podniosles sie, wbijaj duzy dist, a potem napierdalaj levele =)

;) jak chcia?e? 80 to masz ;> awans sprzed godziny ^^ 80 mam sova kupie i na dragi cisne ;d bo na zolwie patrzec juz nie moge ;P znalazlem tez pare zdjec ze starymi awansami ;> nie wiem czy was zainteresuj? ale moge doda? jak co? ;] pozdrawiam wasz Astralny ;>

P.S. Nie mam bota tylko PG xddd
P.S.2. POI zrobie jak tylko znajde jakies info o service ;)

A oto osi?gniecia z nocki kt?r? dzi? robi?em :)

A Tu troche lepiej xDDD

Wg to widze, ?e temat si? wg nie rozwija ;/ my?la?em, ?e wi?cej ludzi z forum gra na guardia i przegl?da czasami posty na tibia.net.pl ;/

Pozdrawiam :)))

Musz? powiedzie?, ?e ?adnie Ci idzie, niez?e eq, poka? skile. Nie przejmuj si? deadami, graj dalej, powodzenia!

Hehe ;) dzi?ki skille mam s?abe bo 80/78 ;/ ale po PACC b?d? dopiero skillowa? :) mam w zamiarze wbic 90/90 lub wi?cej ;] teraz wyje?d?am na 5 dni, wi?c nie b?dzie awans?w :( ostatni jaki uda?o mi si? wbi? ;]

Pozdrawiam ;] do zobaczenia 1wszego ;]

No c??, szkoda, ?e wyje?d?asz, przez to temat na pewno podupadnie, Pacca na ile masz dni i ile do ko?ca? Powodzenia we wbiciu skilli 90/90 bo na to czasu p?jdzie ho ho albo i wi?cej :P

Witam, jestem tu nowy. :D Mozna powiedziec, ze znajomy Astralnego. :P
6858.jpg

Skile odrobione po wczorajszym zgonie. :/

Ostatnia edycja:

Jaki? okazyjny i wbity z nud?w w oczekiwaniu na now? wersj? elfbota level + prezencik od jakiego? sorca kt?rego wym?czy? zerk + FD :P

00604326814970339255.jpg

No, ladnie, ladnie. Musz? cie dogonic. :P

EDIT:
2s7x5dk.jpg

9 M level :))

978r5c.jpg

20 lvl

xap8pf.jpg

21 level xd

3128ewm.jpg

22 :)

xdh8w8.jpg

Trap

29g29lt.jpg

Padla 18 lvl sorc. loot, taki jaki widac.

2vv3xok.jpg

Ostatnia edycja:

Gratulacje wszystkim , temat mam nadzieje ze bedzie sie rozwijac i nie upadnie , ciskajcie do 200

Tutaj oto, 24 Lvl :P
97vgv4.jpg

2rw2bet.jpg

Jeszcze tylko ponad 4k mino i task zrobiony :D

@ 2 Down

Wielkie dzieki, Wkoncu je widac ! Reput leci :D

EDIT:

33ac6z9.jpg

Mialem 1% do lvl, i sie speary skonczyly. Wiec rocilem do dp, a nastepnie zabilem troche bugow. :P

Ostatnia edycja:

@Up bo nie da?e? xd Wejd? na imageshack.us i tam naciskasz browse szukasz zdjecia klikasz ok jak sie wrzuci klikasz na nie zeby sie powiekszylo klikasz prawym na nie potem i kopiuj adres obrazka a potem na forum
i masz zdj?cia :)

Back
Do góry