Z pewno?ci? najlepszy OTS jaki b?dzie dost?pny. Pewnie niekt?rzy powiedz?, ?e przesadzam ale moim zdaniem na OTS b?dzie gra?o 500+ graczy. A w?a?nie co z testami? Kiedy one bd dost?pne dla ludzi zagl?daj?cych na forum GRIM'a?
No no stary! Postarali?cie si? XD
Niemog? si? doczeka?!
Super aktrakcja na wakacje!
A co do tej historyjki i innych rzeczy... przypomina mi Gothica...
Hmm inspirowa?e? si? Gothiciem, tworz?c OTS'a?
Ful RPg i w og?le... wsam raz co? dla mnie! XD
POZDRO
25 CZERWCA YEA !
Ghotic to taka gierka gdzie si? popyla z mieczykami etc. bije si? ?cierwojady, nale?y si? do jednego z oboz?w.Szczerze nawet nie wiem co to![]()
Wi?cej masz na naszym forum.Ghotic to taka gierka gdzie si? popyla z mieczykami etc. bije si? ?cierwojady, nale?y si? do jednego z oboz?w.
Dodaj jeszcze jakie? Screeny bo co? cicho tu jest. ; P
Szkoda ?e jeszcze tyle czasu do startu... A o beta serverach co? te? cicho jest. ; /
Serwer sam w sobie zapowiada si? dobrze, wida?, ?e wk?adacie w niego du?o pracy lecz czy ta praca nie p?jdzie na marne? Wed?ug mnie celujecie w z?y segment "rynku". Takowe OTSy teraz si? kompletnie nie przyjmuj?. Graczom szybko znudzi si? taka rozgrywka i p?jd? z powrotem na swoje rijal mapy. Smutne, ale prawdziwe.
No no zapowiada si? extra, na pewno spr?buje swoich si?, kto? tam pisa? o exp stages(by? dosy? niski) i dok?adam tam sw?j g?os, uwa?am i? lepiej by?oby taki pocz?tkowy exp(do tego 30-tego) troch? zwi?kszy?.
Mikkolajek
Trzeba umie? czerpa? rado?? z grania na ni?szych poziomach te?.
Jakie? pocz?tkowe ghostlandy, rotki, misje specjalnie dla nich...
Mamy te? questa rozbudowanego, na kt?rego wej?? mog? gracze
jedynie z przedzia?em lvlowym 20-30. Jak zwi?kszymy to minieiesz
t? granic? i nawet nie zauwa?ysz
I b?dzie szkoda![]()
To tylko by pokaza? grafik?Jak wspomina?em serwer ?wietnie si? zapowiada.Jaskinia z Hydrami jest ma?o urozmaicona, mog?e? tam doda? troch? ro?linek, kt?re pasuj? do klimatu Hydr.Radzi?bym popracowa? jeszcze nad nim, zanim go pu?cisz.
Pozdrawiam.
?wietnie ?e w ko?cu kto? pr?buje zrobi? OTS RPG(prawdziwe RPG)
osobi?cie doceniam twoj? prac?, i do?o?? stara? po wystartowaniu servera aby zagra?o tam wiele os?b ode mnie =)
Mam pare pytan:
1.Czy na tym ots bedzie trzeba uczyc sie czarow jak na rl tibi czy odrazu beda?
2.Ile lacznie questow bedzie na ots?
3.Zrobicie jakis poradnik co gdzie jest? czy bedzie trzeba odkrywac wszystko samemu?
4.Beda nowe zeczy np.armory,legi...
5.Beda Nowe Czary?
6.Beda nowe outfity?
7.Kiedy rusza BETA?