-Tibia 8.42 Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

@Dj
Nie bd to lepsze od Tibii.com...

@Topic
Ludzie wola wiekszy exp, oraz profesionalny balans, gdzie szybko mozna wybocic postac a nastepnie isc popekowac... Takie RPG sa nie wypalami, na ktorych gra gora 20 ososb...!

Je?li ten ots wystartuje (w co w?tpi? chyba ?e po 2012r ;P) to na pewno zagram. :D
Cho? szczerze m?wi?c denerwuje mnie to czekanie najpierw czerwiec 2010r
potem sierpie? a teraz co.

@Dj
Nie bd to lepsze od Tibii.com...
@Topic
Ludzie wola wiekszy exp, oraz profesionalny balans, gdzie szybko mozna wybocic postac a nastepnie isc popekowac... Takie RPG sa nie wypalami, na ktorych gra gora 20 ososb...!

Co to jest "bd"?
Mylisz si?. Tak jest od ostatnich kilku lat, gdy kto? pope?ni? najwi?kszy mo?liwy b??d - udost?pni? strackowan? RL map? dzieciom. Powsta?a w?wczas fala OTS?w RL map.

Wcze?niej jednak ludzie troch? dawali z siebie, mam nadziej?, ?e te czasy powr?c?. Teraz te "dzieci RL OTS?w" nie maj? nawet poj?cia, ?e mo?e by? co? lepszego od OTS?w z RL map? i wszystkim innym dos?ownie zer?ni?tym. Jakby tego by?o ma?o, nawet zapomniano, czym jest skr?t "RPG", ludzie stawiaj?, po?al si? Bo?e, RL mapy z niskim expem i m?wi? na to RPG...

Co to za przyjemno?? w??czy? bota, kt?ry wali rotwormy a p??niej na tym samym bocie bi? si? z innymi na dwudziestym z rz?du serwerze, kt?ry zapewnia dok?adnie to samo co poprzedni? Dla mnie, niestety, kompletnie ?adna. Sama nuda i nic poza tym.

jak zrobic wlasnego posta ?? :D

ale drogi grimie mam nadzieje ze nekro bedzie bil najwiecej, poniewaz mam zamiar nim grac, i po opisie widzac, nekro to urodzony char do PVP ;P

kiedy b?dzie start! tak si? napalilem na tego ots ,ze nie pytajcie ! :D fastem podajecie ;PP

Start b?dzie wtedy, gdy nadejdzie odpowiednia chwila. Na 100% zostaniemy poinformowani.

Start b?dzie wtedy, gdy nadejdzie odpowiednia chwila. Na 100% zostaniemy poinformowani.

To juz lepiej oczekiwac na koniec Swiata, wieksze prawdopodobienstwo, ze szybciej nadejdzie...

Patrz?c na to, co tu si? dzieje, coraz bardziej odechciewa mi si? czeka?. Serwer zapowiada si? ?wietnie.. ale od jakiego? czasu tylko zapowiada, oczekiwa? bym od pan?w za?o?ycieli czego? wi?cej, jakiej? konkretnej informacji, bo z tego co wida?, mo?na znale?? tu tylko same domys?y graczy. Na prawd?, czekam na serwer od pierwszej zapowiedzi i zaczyna mnie to nudzi? powoli. Wi?c, Panowie! Konkrety!

Z powa?aniem, Szusi

Patrz?c na to, co tu si? dzieje, coraz bardziej odechciewa mi si? czeka?. Serwer zapowiada si? ?wietnie.. ale od jakiego? czasu tylko zapowiada, oczekiwa? bym od pan?w za?o?ycieli czego? wi?cej, jakiej? konkretnej informacji, bo z tego co wida?, mo?na znale?? tu tylko same domys?y graczy. Na prawd?, czekam na serwer od pierwszej zapowiedzi i zaczyna mnie to nudzi? powoli. Wi?c, Panowie! Konkrety!
Z powa?aniem, Szusi

Jakich konkret?w oczekujesz? Daty startu nie zdradzimy przecie? nikomu, poniewa? same k?opoty z tego mog? wynikn?? i najprawdopodobniej zn?w by wynikn??y.

To juz lepiej oczekiwac na koniec Swiata, wieksze prawdopodobienstwo, ze szybciej nadejdzie...

Daruj sobie t? z?o?liwo??...

Ostatnia edycja:

Hahaha, signed 100%!!!

Panie Grim'ie my gracze nie oczekujemy od Ciebie ?eby? poda? date dok?adn? co do dnia, tylko przybli?on? na przyk?ad: "server wystartuje za oko?o 2 miesi?ce " i to nam starczy... a nie takie jebanie kotka za pomoc? m?otka, ?e server wystartuje chu wie kiedy oO

Ostatnia edycja:

Hahaha, signed 100%!!!
Panie Grim'ie my gracze nie oczekujemy od Ciebie ?eby? poda? date dok?adn? co do dnia, tylko przybli?on? na przyk?ad: "server wystartuje za oko?o 2 miesi?ce " i to nam starczy... a nie takie jebanie kotka za pomoc? m?otka, ?e server wystartuje chu wie kiedy oO

W?a?nie przez podanie przybli?onej daty by?y wcze?niej same problemy. Nie mamy zamiaru pope?ni? drugi raz tego samego b??du. Dnia, miesi?ca ani roku startu nie podamy, bo nie chcemy nie dotrzymywa? s?owa, wystarczy, ?e tamta data nie wypali?a i wysz?y z tego same problemy. W zwi?zku z tym mo?emy poda? ewentualnie dat? startu, gdy sko?czymy WSZYSTKO. Kiedy to b?dzie? Nie wiem.

P?ki co b?d? wkr?tce jedynie systematycznie otwierane beta testy dla ch?tnych po to, by co? naprawia?, dodawa?, usuwa? i dopina? wszystko na ostatni guzik.

Na koniec mojej wypowiedzi chcia?bym zaznaczy?, ?e gdyby?my dostosowali si? do waszych krzyk?w i pospiesznie otworzyli serwer, sko?czyliby?my jak EK. OTS si? zapowiada, mija chwila, online i offline na zawsze.

To mo?e powiecie nam co jeszcze wam pozosta?o do zrobienia?

Ots wydaje si? naprawde ??dny.. Hmm.. Polecam napewno wejde. ?adnie zrobione Trupy itp. Naprawde pi?knie to wykl?dam Pozdrawiam Juchuss ; )

2lmto2g.png

Prosz?, screen z targu. Na targ mo?na wystawia? przedmioty i je zakupywa? (nie da si? ich ukra?? :P)

Masz jaki? pomys?, mo?e mapujesz lub tworzysz grafiki? A mo?e chcesz pogada? z kim? na forum o GrimOTS i nie tylko?
Zapraszam na forum: grimots.webd.pl

Ch?opaki jestem pod ogromnym wra?eniem, dlatego ?e Tibia znana z s?abej grafiki, nie rozbudowanego PvP oraz brak fabu?y sprawia?a, ?e gra opiera?a si? g?ownie na expie, lecz teraz widz?, ?e system PvP b?dzie bardzo ciekawy, bo nie b?dzie spamowania jednym czarem w ko?cu to przypomina gr? MMORPG, fabu?a to jest co? co mo?e wci?gn?? bardziej ni? zwyk?y exp mimo i? grafika zosta?a taka sama to nowe klasy i specjalne itemy dla nich robi? wra?enie... Szczerze to warto czeka? na ten serwer nawet po ko?cu ?wiata, dlatego ?e ca?a ekipa stara si? jak najlepiej...

I jak dla mnie to ten serwer powinien przebi? RL Tibi? :)
Pozdrawiam

Nie przebijemy rl tibii...
Chyba, ?e zrobimy w?asn? gr? do niej podobn?...

Przecie? pisze, ?e "powinien", a nie ?e przebije :)
Takie tylko gdybanie :)

@Pieniadz1212
tibia nie ma A? tak s?abej grafiki.
pvp? jak dla mnie jest lepsze ni? w WoWie czy innych 3d grach...

i znowu na start wejdzie 20 osob i offline ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry