Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspania?e ! Pierwszy raz widz? co? takiego. Na pewno zagram.

Ja jestem za, chcia? bym addony lecz nie za free, tak jak na rl itemy, missie itd.
Moim zdaniem fajniej by by?o
nie,nie,nie...
jestem za pozostawieniem addon?w,to nie Metin2 na animacje itp.
wyobra?cie sobie wara 50 typa na 50 i wszystkich obracaj?cych si? albo innych tam lataj?cych.Moim zdaniem kiepski pomys?,nie znam si?,ale mo?liwe,?e potrzebne by by?o do tego du?o czasu,a start chyba ci?gle si? przed?u?a.
Je?li ju? co? takiego,mo?e w update?
tyle ode mnie,pozdrawiam ;"*

Odpisujecie na ka?dy post dzieci neo w stylu "Kur&& kiedy start?! Mia?o by? 2 lata temu nikt nie zagra bo tracicie graczy i nie ufam wam nie zagram".nie,nie,nie...
jestem za pozostawieniem addon?w,to nie Metin2 na animacje itp.
wyobra?cie sobie wara 50 typa na 50 i wszystkich obracaj?cych si? albo innych tam lataj?cych.Moim zdaniem kiepski pomys?,nie znam si?,ale mo?liwe,?e potrzebne by by?o do tego du?o czasu,a start chyba ci?gle si? przed?u?a.
Je?li ju? co? takiego,mo?e w update?
tyle ode mnie,pozdrawiam ;"*
Wi?kszo?? grafik wykonana zosta?a przez Nixodina, kilka przeze mnie,
kilka przez r??ne osoby kt?re zg?osi?y si? do nas by nam pom?c.
. Dzi?ki za spostrzegawczo??.To nie jest w cale mniejszo??. Patrz?c na kolczyki co by?y wcze?niej to one te? by?y z MapleStory.
To straszne ^^ Chyba, ?e piszesz to w ramach ciekawostki ;PTo mo?e nie jest plagiat, ale osoba wzorowa?a si? na tym dagerze.
Kt?ry Bentley Mulsanne? Bo z po?r?d mojej kolekcji luksusowych aut, jest ich wi?kszo???Kt?rego daggera, bo jest ich te? wi?kszo??.
Oj? Nie mo?na? To nie pisz bzdur xD