-Tibia 8.42 Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Kiedy w ko?cu wystartuje Grim ? Mia? zn?w wystartowa? po maturach tylko w tym problem , ?e nie napisa?e? w jakim roku.. Chyba pr?dzej doczekam si? swoich matur ni? to wystartuje :O

Nauczcie si? kurwa czyta? ze zrozumieniem...
Napisa?em wyra?nie! Po maturach we?miemy
si? za serwer. Nie pisa?em, ?e ruszy zaraz po
maturach. To samo by?o, jak napisali?my, ?e
serwer ruszy po pierwszym sierpnia 2010. Nie
oznacza to, ?e ruszy pierwszego, pi?tego, czy
nawet trzydziestego sierpnia! Oznacza to, ?e
ruszy nie wcze?niej ni? pierwszego sierpnia!
Pracujemy ale nie 24/7 bo mamy swoje ?ycie.

Grim wyluzuj (chillout) wiekszosc widzi swietnego ots'a i kazdy sie niecierpliwi (pamietam z przed roku) a wy panowie nie zapominajcie tez o tym ze to jest tylko zapowiedz na serwer przyjdzie wlasciwy czas ,sledzmy temat na bierzaco i czekajmy cierpliwie a napewno sie nie zawiedziemy "BOG NAM TO WYNAGRODZI"<lol2>:P

Co? widze, ?e zapomnieli wszytcy o tym ots, bo od paru dni sie nikt nie wypowiada, Czy?by projekt upad? ? Mam nadzieje, ?e do ko?ca roku server wystartuje bo to najlepszy projekt ze wszytkich jakie widzia?em.

Co? widze, ?e zapomnieli wszytcy o tym ots, bo od paru dni sie nikt nie wypowiada, Czy?by projekt upad? ? Mam nadzieje, ?e do ko?ca roku server wystartuje bo to najlepszy projekt ze wszytkich jakie widzia?em.

Nic nie upad?o, przyjacielu. Wci?? pracujemy nad serwerem. By?o kilka dni przerwy z tego powodu, ?e mia?em egzamin potwierdzaj?cy kwalifikacje zawodowe i troch? si? uczy?em. :)

Nic nie upad?o, przyjacielu. Wci?? pracujemy nad serwerem. By?o kilka dni przerwy z tego powodu, ?e mia?em egzamin potwierdzaj?cy kwalifikacje zawodowe i troch? si? uczy?em. :)

No tak :P Radek mia? przerw?, ale ja mimo to i tak pracowa?em nad map? i kilkoma grafikami.

Pami?taj o mnie ^ na razie nie pracuje, bo mam inne zaj?cia xD

Jedyny serwer kt?ry zosta? zapowiadany za czas?w komuny ;)

95812462078379094570.png

Testujemy czary i tworzymy nowe dla ka?dej profesji. Troch? to zajmuje, trzeba bowiem wymy?li?, zatwierdzi?, wykona?, oskryptowa?, narysowa? (aktualnie efekt jest domy?lnego tibijskiego czaru), zbalansowa? i ewentualnie poprawi?. :)

#edit
Poprawi?em ten b??d, ?e czar wy?wietla si? te? na graczu.

Ostatnia edycja:

Testujcie testujcie :P No to czeka was sporo roboty. A co do efekt?w czar?w to ja bym by? za pozostaniem przy tych z tibi. Oczywi?cie mo?ecie par? dorysowa? do jakich? wysokopoziomowych czar?w ?eby podkre?li? ich zajebisto??. A czar powinien wy?wietla? si? na graczu ? :P

ErMex: Czy taj ze zrozumieniem
Grim napisał:
Poprawi?em ten b??d, ?e czar wy?wietla si? te? na graczu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ggess_hwpqpwh.png
Aktualnie pracuj? nad g?si?.
A ostatnio robi?em to:
blalbla_hwpppap.png

Super Jestem Pod Wra?eniem 10/10

Kurde , oby grim wystartowa? jak najszybciej , bo naprawd? ci?gnie do gry jak si? patrzy na zapowied? .

Kurde , oby grim wystartowa? jak najszybciej , bo naprawd? ci?gnie do gry jak si? patrzy na zapowied? .

Spokojnie, nie zosta?o wiele do sko?czenia.

Korzystaj?c z okazji chcia?by zaprosi? do polubienia GrimOTS'a na facebooku, przed sekund? za?o?y?em stron?: GrimOTS - Mur | Facebook

Kto? tu mi poprawia ?e ?le czytam a czy ten obrazek jest poprawiony? Bo ja jako? widz?, ?e na graczu jest czar...

#Grimek92

Spoko :P Nie ma problemu.

Ostatnia edycja:

Kto? tu mi poprawia ?e ?le czytam a czy ten obrazek jest poprawiony? Bo ja jako? widz?, ?e na graczu jest czar...

Obrazek nie jest poprawiony :P Ale teraz ju? nie wy?wietla si? efekt na graczu.

Naprawd? zapowiedzi ?wietne podoba mi si? na silniku te npc i potworki zaprezentowane w temacie.My?l? ?e nie b?dzie b??d?w i b?dzie fajna zabawa podczas gry :)

Pozdro

Zapowiada si? ciekawie.
Ale mo?ecie powiedzie? czymo?liwe by?o by wystartowanie serveru w czasie trwanie wakacji?
Na jakim jeste?cie etapie? dopiero zaczynacie, jeste?cie w po?owie czy ju? tylko dopracowujecie server?

Zapowiada si? ciekawie.
Ale mo?ecie powiedzie? czymo?liwe by?o by wystartowanie serveru w czasie trwanie wakacji?
Na jakim jeste?cie etapie? dopiero zaczynacie, jeste?cie w po?owie czy ju? tylko dopracowujecie server?

Obecnie tworzymy grafiki i skrypty czar?w dla ka?dej z profesji, to troch? potrwa.

Przypominamy, ?e szukamy Maper?w i Spec?w od Pixelart!
Tylko prosz? by zg?asza?y si? osoby tylko takie, kt?re co?
faktycznie potrafi? i kt?re chc? si? zwi?za? z projektem na
sta?e a nie na dwa dni.

?wietny OTS! Super profesje, z nowymi przedmiotami mieli?cie te? ?wietny pomys?! Nowe potwory - super. Umarlaki s? zajebiaszcze, szczeg?lnie ten 2 ;). W dw?ch s?owach - ZAJEBISTY OTS.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry