Odp: [gumek_skc] Galeria
Natura: wok?? g?ry wysz?o Ci nie?le, jednak prawy g?rny r?g jest ju? pusty.
podziemia: ?rodek pasuje pod gr?, jednak je?li chodzi o sam showoff to czego? tu brakuje. Skup si? r?wnie? na detalizacji okolic jaskini, nie tylko jej pod?o?a.
Pustynne Miasto: najgorszy wg mnie klimat, jaki stworzy? cipsoft. Jako? sobie z tym poradzi?e?. Niekt?re fragmenty miasta mi si? podobaj?, inne mniej. Wg mnie mo?e by?.
G?ra Piaskowa: Nie podoba mi si?. Nie jest sko?czona, jest zbyt ciasne przej?cie, nie zadowoli? mnie r?wnie? brak detali.
"jaki?" quest: mam wra?enie, ?e Tw?j poziom mappingu spada, zamiast i?? w g?r?. Nie mam bardzo czego si? doczepi?. Za ma?o tam uschni?tych ro?lin i brakuje p?kni?? w p?ytkach.
G?ra(natura): jedyne co mi si? podoba to rozwi?zanie z korzeniami w jaskini. Nie jest ona specjalnie ubrana w detale. Popracuj nad ni?.
Miasto: troch? si? te p?achty materia?u zlewaj? i drogi s? zbyt szerokie. Poza tym jest ok.
(3 kolejne uploady, kt?rych nie chc? mi si? ocenia? ze wzgl?du na ich jako??)
Reszta 3 strony: wci?? jest pusto. Robisz zbyt du?e przestrzenie. Przynajmniej wed?ug mnie.
Bagna: kwadraty, mosty zbyt d?ugie, je?li chodzi o wytrzyma?o?? "na oko", po raz kolejny nie wykaza?e? si? zdolno?ci? u?ywania detali.
GS/dragi: nareszcie co?, co mo?na oceni? pozytywnie. Poziom wci?? nie jest zniewalaj?cy, lecz w ko?cu zrobi?e? co?, co jest godne uwagi.
Minimapa: przesadzi?e? troch?. Na przysz?o?? postaraj si? tereny oblane law?/bagnem/rop?/czym? innym obsadzi? pod ziemi?.
Natura+architektura: zmieni?e? si?. I dobrze. Poza jednym pustym kawa?kiem nie mam si? tutaj do czego przyczepi?.
Kolejna natura: sko?cz to. P??niej dopiero to wstawiaj. Znowu wszystko zrobi?e? za szybko, bez urozmaice?, z pustymi przestrzeniami.
co do pytania o prefiks to ja bym zmieni? na pocz?tkuj?cy, lub amator.
No, i zmie? podej?cie. Twoje umiej?tno?ci wci?? wymagaj? du?ego treningu. Zanim zaczniesz robi? drug? lokacj? pierw sko?cz pierwsz?. Podchodzisz do wszystkiego zbyt chaotycznie mo?e to jest przyczyna tych pustek na mapie. Czas mappingu nie jest wa?ny, lecz to jaka jest jego jako??. Je?li dajmy na przyk?ad b?dziesz robi? kwadraty bez detali nawet przez 30 lat to wci?? b?dziesz pocz?tkuj?cym.