What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[gumek_skc] Galeria

Status
Not open for further replies.

Gumek AngelOts

Advanced User
Reaction score
14
Odp: [gumek_skc] Galeria

Noo nie chcieliscie nic napisac to ja sobie ten 100 post wbije ;d taak w temacie mam rowne 100 post?w na t? okazje poka?e co? wyj?tkowo fajnego jak na m?j gust ;p

a mianowicie jest to zapomniane miasto. Przed wieloma latami ca?y nar?d musia? szybko ucieka? i przenie?? si? do le??cego nieopodal miasta g? ;d co spowodowa?o przyrost biedoty i brak miejsc pracy.. naszym zadaniem b?dzie uwolni? miasto od plagi naje?d?c?w... by zacz?? zadanie nale?y si? uda? do npc znajduj?cego si? na p??nocnej cz??ci miasta. Quest polega? b?dzie na wybiciu dostatecznej ilo?ci mob?w oko?o 100 i nie wi?cej ani mniej! gdy przekroczymy liczb? 100 zabitych mob?w zadanie b?dzie trzeba powt?rzy? ;] jednocze?nie licznik si? wyzeruje..
quest dla posiadaczy premium account!

a oto kilka ss z ma?ego miasteczka!

1.
nie zwraca? uwagi na tp zapomnia?em usun?? ;D

zapomnian_hreqrwh.PNG

2.

zapomnian_hreqreh.PNG

3.

zapomnian_hreqrwa.PNG

zapraszam do komentowania! oraz podajcie kilka pomys??w dotycz?cych nazw ludu zmuszonego do ucieczki oraz nazwy miasta danego :]
Bless!

@@ Edit @@ ;d
hosting ss zmieni?em teraz nie powinno by? problem?w z wy?wietlaniem si? zdj?? ;]

Og?lnie jest nie?le:p
Strasznie rzucaj? i odcinaj? si? te schody:) Spr?buj mo?e pomiesza? troch? ?ciany dodaj?c troch? kamiennych:)

Skoro to opuszczone miasto to pasuje tu nazwa: Mubarak :D
noo mi te? te schody co? nie pasuj? chyba je zmieni? na inne :d ale te dodaj? troch? klimatu i kontrastu do tej ???ci :p
a co do nazwy wykorzystam tw?j pomys? ;p je?li masz jeszcze kilka fajnych pomys??w na takie okazje podaj plax na pewno wykorzystam :D
z g?ry thx =]

Last edited:

BetonM

Active User
Reaction score
7

Og?lnie jest nie?le:p
Strasznie rzucaj? i odcinaj? si? te schody:) Spr?buj mo?e pomiesza? troch? ?ciany dodaj?c troch? kamiennych:)

Skoro to opuszczone miasto to pasuje tu nazwa: Mubarak :D

Gumek AngelOts

Advanced User
Reaction score
14

zaj??em si? dzisiaj wysp? Yalahar zacz??em od miasta nie jest wiele ale moze da to og?lny zarys tego jak ma wygl?da? to w ca?o?ci ;]
a oto ss ;] napiszcie mi co by?cie chcieli zobaczy? w dzielnicach yalahar i w mie?cie g? ;]

yalahar-d_hrwhhpw.PNG

Bless! =]

PickOne

Active User
Reaction score
12

Strasznie fajnie si? to wszystko zapowiada, mapa jak na swoje rozmiary bardzo dobrze dopracowana. Je?eli chodzi o najnowsz? prac? (Yalahar), to nie podobaj? mi si? dachy, spr?buj innych pod?o?y, np tych:
-9144
-9145

Nie mog? si? doczeka? startu servera ;) Jeste? wytrwa?y w tym co robisz, dlatego wierz?, ?e uda Ci si? to doprowadzi? do ko?ca! Bless!

Yo Z

Advanced User
Reaction score
12

Dla mnie bomba, a ten ss

minimapa_hrxeprr.PNG

to ciekawy, jak afryka, na g?rze i na dole pustynie bo jak r?wnik po ?rodku ;D

11/10

Pozdrawiam
YoZ

aerd3

Advanced User
Reaction score
15

E lipa m?j brat by to lepiej zrobi? (nigdy nie bra? do r?ki me). Nie no ?art naprawde mapy super ja cb podziwiam mi tyle by si? mapy robi? nie chcia?o i jeszcze samemu. Masz u mnie WIELKIEGO +

Status
Not open for further replies.