What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Hanzo - Galeria

Status
Not open for further replies.

Yondaime

Advanced User
Reaction score
21
Odp: Hanzo - Galeria

Noo sztyletem rozjeba?e? system,ale ja zmniejszy? bym troszk? r?czk? i go postawi? do takiej pozycji |
Og?lnie ciekawy i oryginalny spos?b cieniowanie pierwszy raz w sumie mam styczno?? z tak dobranymi cieniami[uznaj to jako komplement ;p]
U tego "turka" kiepsko wygl?da lewa cz??? dolnej szaty.
Og?lnie dobrze ?e wyszed?e? z ukrycia i postanowi?e? pokaza? nam te graficzki ;p.
Osobi?cie s?dz? ?e tylko marnujesz si? w RA ale to ju? moja opinia
Czekam na dalsz? porcj? grafik!
Pozdrawiam Venesis

Cl3an

Active User
Reaction score
12

Bardzo fajne grafiki na wysokim poziomie , nie jestes zainteresowany do do??czenia do projektu Dragon Ball oczywi?cie jako grafik ;]
Pozdrawiam,
Cl3an.

achiru

Advanced User
Reaction score
22

sztylet bardzo fajny cieniowanie ?adne i line art pomys?owy 8/10 , outfit taki prosty nie za bardzo mi si? podoba 5/10

Hanzo

Advanced User
Reaction score
16

Ostatnio nie mia?em za du?o mo?liwo?ci, aby robi? grafy. Poprawi?em outfit, sztylet i doda?em zbroj? z paotm.
Zwracam si? z pytaniem czy by?by kto? zainteresowany poradnikiem/poradnikami jak robi? pixel arty w moim stylu?

achiru

Advanced User
Reaction score
22

M?g?by? zrobi? poradnik jak tak cieniowa? sztylety koxowo XD

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

^UP
Wystarczy im si? przyjrze? w paincie aby zrozumie? cieniowanie, ale dobra .. ja si? mo?e nie znam ;P

Ale jestem za tym, aby? robi? poradniki, mo?e faktycznie przyniesie to efekty, a i mi przyda?a by si? wiedza jak cieniowa? niekt?re elementy, natur? ;)

Hanzo

Advanced User
Reaction score
16

Wrzucam stare-niewykorzsytane outliny. Nie s? idealne, potrzebuj? poprawek, ale mo?na na nich po?wiczy? cieniowanie
Mo?ecie mi pokaza? co z tego zrobili?cie ;)

Zrobi?em zestaw maga + r?zg? + prz?d outfitu. Zobaczycie go pewnie dzi? w pojedynku z Shikate. Co zrobi? p??niej? Mo?e doko?cz? samoch?d, kt?rego konturu d?ugo nie rusza?em. A p??niej porobi? jakie? konkrety wi?ksze.....
POJEDYNEK :

Last edited:

MokateH

Active User
Reaction score
7

Efekty mia?d?a. Wszystkie PIXELE s? ?wietne! A szczeg?lnie ten Vegeta podoba mi si? ten styl Tibijski pod Dragon Ball. Czekamy Na wiecej :) A ma?e pytanko m?g?by? jeszcze cos z Dragon Balla doda?? :)

Nixodin

Advanced User
Reaction score
10

Bracie, ?wietne prace! Masz super styl, a zarazem proste pixelowe cieniowanie.Ostatni miecz jest "so soft". Zbroja ze smoka! Super koncept, a zrobi?by? ca?y set w tym stylu?

Last edited:

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

^UP

Popieram Nixodina(;D)

Hanzo

Advanced User
Reaction score
16

Kt?ry najlepszy?

Last edited:

Zepri

zaj?ty
Reaction score
28

Jestem pocz?tkuj?cy w tej dziedzinie.
- Pewnie, a ja to jestem ?ab?, co?

Tw?j styl jest ca?kiem ciekawy, ale widz? tu przede wszystkim zas?ugi palety kolor?w, reszta troszk? s?abiej?
Postacie i outfity maj? p?askie klaty jak deski do prasowania - no trzeba wy?wiczy? to niestety. Rycerze, kt?re teraz pokaza?e? s? naprawd? bardzo fajne (poza t? klat?). Najlepszy jest oczywi?cie 3 licz?c od lewej.
Podoba mi si? Tw?j set, kt?ry zrobi?e? na pojedynek z Shikate, dlatego na Ciebie g?osowa?em, ale pokaza?e? tam te? jak du?o robisz niewybaczalnych b??d?w w pixelach.

Nawi?zuj?c do outlin?w, kt?re da?e? pocz?tkuj?cym - co oni maj? niby z tym zrobi?, jak tego si? nie da pocieniowa? dobrze? Poprawi? line art, a jak taki pocz?tkuj?cy ma to zrobi??

Ja si? nie czepiam, mi?y przyjacielu. :D

Hanzo

Advanced User
Reaction score
16

@up
Wiem, ze si? nie czepiasz, tylko wytykasz mi b??dy lub m?wisz to co ci si? nie podoba. Oczywi?cie mo?esz :D.
Nie u?ywam ?adnych palet (gotowc?w) wszystko dobieram sam. Pierwszy rycerz to "orygina?" (kolory z zbroi u?ytej w PAOTM) , a reszta to przemalowanie zwyk?e.
Dzi?ki za opini?.

Drajwer

Active User
Reaction score
3

Najlepszy jest ten ostatni, wygl?da fajniej od reszty.

Tayan

Advanced User
Reaction score
12

Grafiki ?adne, tylko postacie robisz za wysokie, wygl?daj? jak tyczki. Jak dla mnie czerwony rycerz wyszed? najlepiej.

Biatlan

User
Reaction score
1

?adnie ci idzie, super buty i sztylet! :)

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

Zgodz? si? z Zeprim. P?askie klaty. Musisz jeszcze troszk? po?wiczy?. Og?lnie prace s? zajebiste, Najlepszy rycerz Hmm... Nr 3 i Nr4, poniewa? kolory bardzo do siebie Pasuj?.

Samman

Senior User
Reaction score
39

Bardzo fajna galeria. Estetyczna i na poziomie :)

Pozdrawiam,

Kuba

Status
Not open for further replies.