Harmonia - TNET Friends

Emek

Zbanowany
Sierpień 14, 2008
Liczba reakcji
67
Razem z Raoyl'em, Quepas?, Fragsem oraz Xinxem postanowili?my stworzy? w?asny temat w kt?rym b?dziemy dodawa? fotki. Temat jest p?ki tylko dla nas - nasz team cechuje zgranie czego w innych tego typu tematach brakuje.

Oczywi?cie je?li by kto? chcia? si? do nas do??czy? to jest taka mo?liwo??, ale po 1 ka?dy z nas musi si? na to zgodzi?, po 2 b?dzie pewnego rodzaju "okres pr?bny", po co nam kto? kto gra sam, nie liczy si? z innymi?

Tak wi?c nied?ugo ka?dy z cz?onk?w teamu powinien sprezentowa? swoj? posta?, ja zrobi? to jako ostatni ;) nie mamy osza?amiaj?cych lvl'i, ale to nie znaczy, ?e nic nie mo?emy!

Wi?c let's go!

Ahh, zapomnia?em fotki

UO0068-1.jpg

UO0065-2.jpg

UO0070-1.jpg

UO0063-2.jpg

Odp: Harmonia - TNET Friends

No to je?eli pozwolicie na dobry pocz?tek ja zaczn? ; D...

Moja posta?,w chwili obecnej to 20 poziomowy druid,z 15 magic levelem.Moja historia na tym serwerza zacz??a si? w do?? dziwny spos?b..Jak pewnie wielu z Was wie,gra?em na uniterze,mia?em tam 36 sorka oraz 25 knighta.Pewnego dnia,bardzo brakowa?o mi os?b z kt?rymi mo?na by p?j?? na jakiego? hunta,questa etc. Quepassa,nasz moderator,gor?co zach?ca? mnie do gry,poda? mi gg fraga i powiedzia?,?e ma on posta? na harmoni,jak si? p??niej okaza?o by? to 11 druid,porozmawia?em z fragsem,postanowi? da? mi t? posta?.Tak wi?c zacz??em gra? i mam nadziej?,?e co? zdzia?amy wszyscy razem na harmoni.

Awans na 20 poziom :

My?l?,?e ten screen p?ki co w zupe?no?ci wystarczy..Swoim pr0 eq,nie b?d? si? chwali?,gdy? jest to zwyk?y p-set.

Tak wi?c pora na mnie.Prafo Levvo jest knightem z 20 poziomem do?wiadczenia.Pos?uguj? si? toporami w kt?rych w?adaniu osi?gn?? 59 poziom, jego celem jest awansowanie na 65 poziom tej umiej?tno?ci.
beztytuu.jpg

Ostatnia edycja:

Troch? nie fajnie ?e powstaje nowy temat z zdj?ciami z harmonii, no ale przecie? nikt wam nie zabroni ;) ?ycz? wam aby si? temat szybko rozwin?? ale, nie ?eby dogoni? m?j w postach :D Zdj?? nie komentuje bo ju? je gdzie? widzia?em...

Pozdrawiam.x)

Kolej na mnie ;) niby gra?em najtem, ale doszed?em do wniosku, ?e nie mam na niego czasu - 6h dzienne skillowanie xD

Tak wi?c pall, my?l?, ?e shooter jest nam bardziej potrzebny (Frags jest blokerem), a pall zawsze pomo?e ^^

jest.png

Zrobi?em taki mix, nie chcia?o mi si? ka?dego osobno uploadowa? :o

Szykuj? si? kolejny 'dobry temat'.

#Emek
Szkoda, ?e sko?czy?e? gr? knightem, ale jak nie masz czasu na skillowanie, to graj pallem ^^.

#Quepasa
Wida?, ?e twoja posta? si? rozwija, oby tak dalej, czekamy na 70 dist.

#Frags
Teraz wszystko w twoich r?kach, mi?ego blokowania.

#Xinx
Wbij kilka mlvli, kup pacca i siohaj koleg?w z 'dru?yny'.

#Do was wszystkich
?ycz? mi?ego huntowania, oraz 'du?ych loot?w'.
Czekam na kolejne awanse, na pewno b?d? odwiedza? wasz temat.
No i r?bcie du?o quest?w.

Pozdrawiam,
Bradock

?wietny Temat si? szykuje i st?d moje pytanie:
M?g?bym do??czy???
Robi? Palla za 15-20 min b?dzie 8 lvl
Lubie wsp?lnie chodzi? na hunty, wsp?lnie wykonywa? questy itp.
Prosz? o odpowied?..

Pozdrawiam
Nyga1993

Elo emek mozna sie dolaczyc ?? :)

Smak poprostu nas olal jak jakis szczeniak

Desert Quest,poinformowa?em que,?e nareszcie wykona?em deserta :

Jak nigdy nie mia?em szcz??cia do lota,tak teraz,na pojedynczym respawnie beho w kazzo :

Co do mojego magic poziomu,wiem,?e jest kiepski,ci?gle staram si? go robi?,nawet pr?bowa?em,w naszej dawnej gildi zrobi? akcje bp blank?w za bp ih?w,niestety nikt nie by? ch?tny ^^ Pacca p?ki co nie mam zamiaru kupowa?,mam lepsze wydatki ; d

Ostatnia edycja:

gratulacje wszystkim (nie chce mi si? pisa? z osobna) A i temat si? rozwija
?ycz? wam dobrego hunta etc. a i jeszcze co? zach?cili?cie mnie do gry ale nie chce mi si? wychodzi? z rooka ;( pzdr. Xear

Ka?dy kto chce si? do??czy?, a nie przeczyta? na czym polega rekrutacja? Napisa?em, ka?dy z teamu musi si? zgodzi?, jak na razie za du?o nie napisali?cie o sobie, wi?c jestem pewien, ?e wi?kszo?? si? nie zgodzi.

Ja awansowa?em w magicznym, ju? 5 ^^

5mlvl.png

Prawdopodobnie dzi? b?d? tylko skilla?, wi?c chyba doczekamy si? 60-65 dista o.0

Jedyne co mi pozostaje to da? o sobie zna? w tym temacie:

A oto Untrez. Rycerz z 9 poziomem do?wiadczenia. Aktualnie chc? podwy?szy? swoje umiej?tno?ci w?adania mieczem oraz tarcz? kt?re aktualnie wynosz? 32/ 29.

deo87m.jpg

/Rao/Czyli jednak jest nadzieja ,?e to nie tylko ja b?d? skazany na blizny i zadrapania pozostawione po bliskich starciach z bestiami!
/Topic/
60axe-1.jpg

:)

hmm.. Emek Napisa? ?eby wi?cej napisa?:
mam 17 lat(nie patrzcie na nick :D)
Szybko Zawieram Znajomo?ci :D
Lubie wr?cz uwielbiam wsp?lne hunty a niestety na harmonii jestem sam ;/
Chcia?bym do??czy? poniewa? wiem ?e m?g?bym wam wiele razy pom?c ..
no c?? tyle odemnie....
Zostawiam Swoje GG: 6975062

Pozdrawiam
Nyga1993

Za 3k i beholder eye kupi?em
Hat_of_the_Mad.gif

Narazie siedz? na pojedynczym respie beholdera w kazzo i trenuje m lvl ; D

Bonus :

P.s siedze sobie na tym respie,patrze zgon,ju? ucieszony..zagl?dam,a tam 2 bp,w tym 1 pusty,a w drugim...ogarne star,?enada.

Moze troche zasucho napisalem o sobie :)

Wiec tak moj nick w grze to Druidziadek
Jest to ed,posiadam pacc ,jestem chetny do huntow, szybko zawieram znajomosci :)

Mam 14 lat

no widze ladnie chlopaki, nie za wysokie lv, ale grac umiecie!
gz wam all awansow, hmm no i tak dalej :>

Dzi? wybra?em si? na hunt. Co prawda nie by? on d?ugi - jedno godzinny, nie wybra?em si? z nikim z teamu, poprosi?em o pomoc innego koleg? ;)

55diust.png

85776161.png

dist.png

99162564.png

11394115.png

13145364.png

3 lvl'e wbite w ci?gu 1h, nie?le prawda?

Kser niestety nie mo?esz do nas do??czy? - przykro nam.

MinoTower.jpg

Kser potraktuj to jako swojego rodzaju kar? za to ?e Ci si? nie chcia?o ze mn? na deserta i??...

Ja,emek i frags wybrali?my si? na dc..
Przypadkowe fotki spo?r?d 112 zdj?? :

Ostatnia edycja:
Back
Do góry