• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Odp: Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

stan3.png

Dodam, ?e jest te? 21mlvl.

Praktycznie ca?a strona zdj??, a nikt nie komentuje, dlatego te? ja si? skusz?, Emek, ?adnie ci?niesz tym swoim sorkiem, wida? du?o hunt?w z twojej strony, zdob?d? jak najszybciej t? setk?, wykonaj poi i graj dalej.Przemek, masz s?abe skille jak na ten poziom, ja 12 palladynem mia?em 73 dista, dobre eq, fajnie Ci si? gra na paccu, graj jak najd?u?ej.

Pozdrawiam wszystkich.

No to staty na dzisiaj godzina 10.00
statsre.jpg

Brava dla wszystkich i kolejnych sukces?w ; >

Kolejne levelando.

Ka?dy z teamu harmonia mo?? si? czuc pozdrowiony.

byle do przodu

2qxoug9.jpg

kupione eq na knighta, doszed? jeszcze mms i bohy.

2iuub2w.jpg

Nie ?adnie boci? Xem oj nie ?adnie...
Co do Ms'a ktory bije war golemy na utamce, utamka to z?o!
Mnie na 93 ?ci?gn?? na bucha ale co z tego ;D

Gratki i pozdrowienia.

Xemronn ci?niesz do 80 i mam nadziej? ?e zobacze skrin szoty z poi :D
A ty Emek lecisz do 100 ;d Co do innych to bijcie lvl, ma?o padajcie powodzenia w dalszej grze i si? nie poddawajcie mo?e by? tak ?e i wi?kszy lvl wbijecie :D
Pozdro.

No a oto ja xd bieda w kraju ale ok :D
sdasdy.jpg

Witam, gratuluj? wam char?w, z racji, ?e rodzina Wafli na Valorii nie wypali?a, mam do was pro?b?, czy nie ma kto? chara bez r-keya na tym ?wiecie 8 lvl, profka oboj?tnie jaka, opr?cz knajta, poniewa? ja mam ju? wakacje i pogra?bym gdzie? na nPvP, prosz? o info na PM lub GG : 631313, co do tematu @up kup lepsze eq, poty i heja wbija? level, gratulacje dla wszytkich.

___
Co do oferty, to nawet po jakim? czasie gry m?g?bym wam sp?aci? kask? za posta?, po prostu przej?cie rooka jest dla mnie awykonalne :D

Polnix(Emro)Gratulacj? wam levela, my?l? ?e doci?niecie ten 60~~+
?ycz? wielu awans?w a tak?e du?o item?w i money.
Dobry
Kup sobie co? lekkiego , do item?w Uzbieraj z 7-8kk i kup Blue legs/ Zaon legs...
Pozdrawiam, jutro wyjd? z rooka.
I te? dodam par? screen?w.
Pozdrawiam

Lecicie ch?opaki do setki wszyscy! Ja na razie 18, wczoraj pad?em na ds'ach bo 2 lurn??em na fibuli, go?ciu pad? a ja pobieg?em zebra? l?t bez many ; D. Nied?ugo editne.

#down
Bez pacca nie ma gry, trza dozbiera? jeszcze ciutke xD

Ostatnia edycja:

#up
Exp exp warjacie ;-P

9mlvl + chyba best hit. Na smoczki przeszed?em si? tylko tak orientacyjnie ?eby zobaczy? jakie strza?y b?d? wchodzi? i musz? przyzna?, ?e ?le nie by?o.

9mlvl.jpg

No to nast?pne fotki z mojego knighta :P
beztytuuhn.jpg

sdasdo.jpg

Panowie lecicie lecicie z tym lvl zycze wam jak najwiekszego lvl. Z racji ze zblizaja sie wakacje postanowilem pograc na rl moge do was dolaczyc?

Wrzucam par? screenow z awansu knajcika i palka :lol:

Knajcik:

Palek:

A tutaj eq. RH archimonde dosta? od jakiego? kumpla,nie wiem kto to :p Wi?c wielkie dzi?ki hehe :lol:

Pewien paladyn z Guardi, Kyuf alr po wykonaniu taska na 6666 demow, dostal mozliwosc wykonania demon oaka! (jak kazdy do tej pory)
Gracz mial nadzieje, ze pod Royall Cross bow oraz Spellbook od DarkMysteries (nagrody z inq) kryja sie inne cenne rzeczy i postanowil to sprawdzic! Oto wynik
Link Usuni?ty///Dzi?ki za info.
Wiele ludzi myslalo ze nagroda w skrzynce jest zupelnie inna niz ta ktora mozna zobaczyc przed skrzynka. (taki joke cipsoftu)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry