Hexana.net 8.6 RL Map

Status
Zamknięty.
Odp: Hexana.net 8.6 RL Map

Jutro zamykaj? taurie, to m?j char b?dzie przeniesiony na hexane.
325 rp te? b?d? wstawia? fotki ;p

Darmowy nabytek z rana xD
rpecz.png

Darmowy nabytek z rana xD

To ty kupi?e? t? posta?... :D Tylko pytanie czy kupi?e? j? poprzez Buy Characters za ponad 4k punkt?w czy Allegro? Bo widzia?em, te? t? posta? na Allegro.

@top

Mam 355 ek'a pare task?w zrobionych ze stanem 80kk nie chcia?by nikt kupi? lub zamieni? si? za PokemonyXgames?

Kasza jak ty bedziesz grac takim RP'kiem ?
Name postaci twojej : Barbarzyn'Ca
Mozemy sie jak chcesz ;D

Mam 321ek ;]

@up
Napisesz na PW gdzie latasz ?

A tutaj fotka z noob chara :

12:10 You advanced from Level 129 to Level 130.

12:35 You advanced from Level 134 to Level 135.
Cienko lvl bije bo na dragach siedze ;D

Ostatnia edycja:

Postaci nie kupi?em, tylko wiem, jak co jaki? czas zdobywa? takie postaci.
(nie wyda?em ani grosza)
Postaci? b?d? gra? sporadycznie, poniewa? gram na rl'u.
G??wnie bd chodzi? na war'y.

@edit
Ile chodz? G bootsy i g helmet?

Ja gram, mam jedno pytanko. Mam palla, ale zastanwiam si? czy nie bra? kiny? Co wy na to??
5vynm7t.png

1zkp6r2.png

to takie 2 awanse;p

Loot z Annihilona :)

Battlefield 1

Battlefield 2

Battlefield 3

Battlefield 4

Enjoy !

chyba zaczne z wami grac.
jaka najlepsza profesja zebym ogarnial na lapku i w miare latwo sie bocilo?
znajda sie jakies itemy dla mnie?
oplaca sie grac jak juz takie lvle sa czy juz lepiej zaczac na nowej taurii?

Bubin ja gra?em na Taurii pare miesi?cy temu knightem, boci?em, ale powiem Ci ?e jak czasami wchodz? to widz? , ?e ka?dy przenosi si? na hexane i chce wymienic itemy.
Najlepiej wyexpic do ok. 130 lvl knightem na dragach/dl (najgorszy okres), i p??niej ja stawia?em bota na wyrmy w liberty bay. Nikt mi tam nie wybija?, og?lnie szybko lvl wchodzi?. Od oko?o 200 siedzia?em na grimach w yalahar.
Naj?atwiej bota ustawi? knightem.
Czy robi? posta? na Taurii? Ja z Taurii bym zrezygnowa?. Nie wiadomo czemu gra tam mniej os?b ni? na hexanie, ale nie m?wie ?e to z?y server bo gra?o mi si? tam naprawde dobrze. Taruia stoi ju? naprawd? d?ugo i nie jest to "?wie?y server". Oba servery s? moim zdaniem w 100% dopracowane, i uwa?am je za najlepsze RL Mapki.
Mimo, ?e ci??ko bedzie wybi? Ci si? na hexanie, i masz praktycznie zerowe szanse na jaki? du?y lvl w por?wnaniu do innych graczy, to ja gra?bym w?a?nie tam.

Bubin ja gra?em na Taurii pare miesi?cy temu knightem, boci?em, ale powiem Ci ?e jak czasami wchodz? to widz? , ?e ka?dy przenosi si? na hexane i chce wymienic itemy.
Najlepiej wyexpic do ok. 130 lvl knightem na dragach/dl (najgorszy okres), i p??niej ja stawia?em bota na wyrmy w liberty bay. Nikt mi tam nie wybija?, og?lnie szybko lvl wchodzi?. Od oko?o 200 siedzia?em na grimach w yalahar.
Naj?atwiej bota ustawi? knightem.
Czy robi? posta? na Taurii? Ja z Taurii bym zrezygnowa?. Nie wiadomo czemu gra tam mniej os?b ni? na hexanie, ale nie m?wie ?e to z?y server bo gra?o mi si? tam naprawde dobrze. Taruia stoi ju? naprawd? d?ugo i nie jest to "?wie?y server". Oba servery s? moim zdaniem w 100% dopracowane, i uwa?am je za najlepsze RL Mapki.
Mimo, ?e ci??ko bedzie wybi? Ci si? na hexanie, i masz praktycznie zerowe szanse na jaki? du?y lvl w por?wnaniu do innych graczy, to ja gra?bym w?a?nie tam.

Taurii ju? nie b?dzie w przeci?gu 2-3 dni.

Uploaded with ImageShack.us

Siema wszystkim !
Zaczn? dodawa? screeny z wami , dzisiaj rozpocz??em gr? na hexanie.
Tutaj pierwszy adv i troche mojego eq ;].

By?bym wdzi?czny za jakie? eq lub kaski ;].

Te? macie czasami takie zajebiste lagi?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry