Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Darmowy nabytek z rana xD
Tylko pytanie czy kupi?e? j? poprzez Buy Characters za ponad 4k punkt?w czy Allegro? Bo widzia?em, te? t? posta? na Allegro.
12:10 You advanced from Level 129 to Level 130.
Cienko lvl bije bo na dragach siedze ;D12:35 You advanced from Level 134 to Level 135.
Bubin ja gra?em na Taurii pare miesi?cy temu knightem, boci?em, ale powiem Ci ?e jak czasami wchodz? to widz? , ?e ka?dy przenosi si? na hexane i chce wymienic itemy.
Najlepiej wyexpic do ok. 130 lvl knightem na dragach/dl (najgorszy okres), i p??niej ja stawia?em bota na wyrmy w liberty bay. Nikt mi tam nie wybija?, og?lnie szybko lvl wchodzi?. Od oko?o 200 siedzia?em na grimach w yalahar.
Naj?atwiej bota ustawi? knightem.
Czy robi? posta? na Taurii? Ja z Taurii bym zrezygnowa?. Nie wiadomo czemu gra tam mniej os?b ni? na hexanie, ale nie m?wie ?e to z?y server bo gra?o mi si? tam naprawde dobrze. Taruia stoi ju? naprawd? d?ugo i nie jest to "?wie?y server". Oba servery s? moim zdaniem w 100% dopracowane, i uwa?am je za najlepsze RL Mapki.
Mimo, ?e ci??ko bedzie wybi? Ci si? na hexanie, i masz praktycznie zerowe szanse na jaki? du?y lvl w por?wnaniu do innych graczy, to ja gra?bym w?a?nie tam.