• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Hexana.net 8.6 RL Map

Status
Zamknięty.
Odp: Hexana.net 8.6 RL Map

Chujowe na tym ots jest to ze nie daj? ci si? wyexpic ledwo wbi?em na dragi i jaki? 400 lvl wbija i zabija wszystkich no to pozdro ... po godzinie gry nie mam ju? nic kasy i eq

@edit
jaka postaci? op?ac? si? najbardziej grac hmm ?? Co by?cie mi doradzili ?

Ostatnia edycja:

sp??niony 70
e6n8jwz.png

Macie mo?e jaki? spos?b, ?eby nie by?o tych jebanych lag?w?

imnqu57.png

Dawno nie gra?em xDD

Ostatnia edycja:

To jak, chce kto? 200 ek na hexanie? Teraz przenie?li mi z Taurii.
Na postacii s? do?? dobre skille, eq, softy...
Oddam komu? z tego forum, bo nie chc? ?eby posta? sie zmarnowa?a.
Jak kto? ch?tny to zapraszam na rozmow? na PW.
PS. Na pewno nie oddam byle komu, wi?c konta z ilo?ci? post?w <100, i ma?ym sta?em niech sobie odpuszcz?.

Ma kto? jakie? konto na oddanie hmm ?? takie z 150 lvl

Najlepiej rp albo ek bo magicznymi idzie mi do?? s?abo

@off
og??em serwer spoko tylko d?ugo stoi i trudno jest si? na start wybi? ; o

Akurat tak sie ostatnio zastanawialem czy bede grac.
Wiem juz, ze nie bede. W takim razie robi mini konkurs... Mam do oddania postac.
Tego screena juz tu wrzucalem, ale moze nie bedzie sie chcialo szukac komus... Poz tym walne posta bez zdjecia to mi znow warnami zaspamuja, a to nie mile :/
koprf.png

Na postaci nie ma nic wiecej niz na screenie, wiec jak ktos nie potrafi sobie zaczac ogarnac kasy z takieg ostanu to musi pokombinowac jeszcze cos. Ale ogolnie, sam z postaci w gorszym stanie(9cc i orc axe) w ciagu 1 wieczora zarobilem 2,5kk ktore potem jeszcze sprzedalem :P
Wiec wystarczy wejsc, dokupic troche potow, poexpic troche i ma sie kase.
Nie wiem jak tam teraz ceny softow i eq, ale zakladam, ze dosc drogo... Ale i tak nie problem zarobic 200 ekiem.
Potrzebujacych prosze o pisanie do mnie na pw z wyjasnieniem dlaczego chcesz postac, jak ja wykorzystasz, czy chce ci sie grac.
To na tyle narazie, jutro gdzies pewnie popoludniu zdecyduje, jesli bedzie ktos kogo okresle jako ogarnietego w miare... Nie chce, zeby postac sie zmarnowala jak ja oddam komus, bo sobie nie poradzi z zarobieniem, padnie raz i przestanie grac.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry