Hobbit

Awesome Asimov

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
106
Co s?dzicie o ostatniej cz??ci? :). Ja osobi?cie jestem zdziwiony, ?e tyle os?b umar?o, w LOTR pad? jedynie Boromir, a tutaj a? kilka os?b. Prawie przez ca?y film walcz?, nie jestem pewien ale Krasnoludy z ?elaznych Wzg?rz(<-chyba) to walcz? prawie jak 300. R?wnie? pragn? doda?, ?e ta cz??? nie jest taka bajeczna i kolorowa jak poprzednie.

Odp: Hobbit

Aaa zjeba?e? trzeba by?o si? na pr?dzie wybra? na seans i by?o by bajecznie. ;D
Na mnie zrobi? wra?enie smok reszty filmu nie pami?tam. ;d

Ja dzisiaj w?a?nie wybieram si? do kina, wi?c napisz? co nieco po powrocie :3

film, ktory ma cukierkowy hollywodzki happy end jest z gory skazany na porazke. Im wiecej waznych bohaterow ginie, tym lepiej dla fabuly; takie filmy odciskaja zdecydowanie wieksze pietno na widzu. Ja w dalszym ciagu twierdze, ze pierwsza czesc ogladalo mi sie najprzyjemniej, jednak trzecia jest najbardziej widowiskowa. Szkoda tylko, ze nie wnosi praktycznie nieczego do fabuly.

jak dla mnie od pierwszej do tej ostatniej trzyma?o poziom wczoraj ogl?da?em 3 i od po?owy filmu fajna sieczka. niewiem czy bedzie nast?pna cz???, ale fajnie si? sko?czy?o :D chod? by?o wiadomo ?e tak si? sko?czy.

no wiesz mo?e odkopi? film po latach i co? wymy?l? c(;

to jest EKRANIZACJA KSIAZKI, niczego nie odkopia i nie dorzuca tego do cyklu hobbita

Czyta?em jaki? artyku? ?e Peter chcia? nakr?ci? poprzednie cz??ci ale syn czy rodzina Tolkiena si? nie zgodzi?a czy co? tam, a poprzednie cz??ci te? s? fajne, chcia?bym to zobaczy? na ekranie. Mi si? ostatnia cz??? podoba?a najbardziej, jedynka by?a nudna, dw?jka w miare fajna a trzecia cz??? to ju? mega super :D. Z W?adca Pier?cieni to pierwsza cz??? jest moj? ulubion?.

Tego wszystkiego co dzia?o si? przed LOTR i Hobbitem, czyta?em na wikipedi ?e Tolkien wi?cej tego wszystkiego napisa?.

to jest EKRANIZACJA KSIAZKI, niczego nie odkopia i nie dorzuca tego do cyklu hobbita
nie jestem tak ogarni?ty w tym filmie nie ogl?da?em w?adcy pier?cieni bo jako? mnie nie ci?g?o do tego filmu ale hobbita ogl?da?em i tylko tyle nie mia?em ch?ci sprawdza?,czyta? ?e to na podstawie ksi??ek xd

to nie czytaj juz wikipedii, ew. czytaj ze zrozumieniem.

Swoja droga moze w koncu cos ruszy z fantastyka, wszystkich gatunkow od zajebania, a tutaj wieczna nisza

to nie czytaj juz wikipedii, ew. czytaj ze zrozumieniem.

Swoja droga moze w koncu cos ruszy z fantastyka, wszystkich gatunkow od zajebania, a tutaj wieczna nisza

Ja mam nie czyta? z wiki?;d Czyta?em o dzie?ach Tolkiena, i te? kilka artyku??w widzia?em w necie i by?y bardzo ciekawe, bo serio du?o tego idzie wyczyta? :P

Swoja droga moze w koncu cos ruszy z fantastyka,
premiery w 2015 nie b?d? zachwycaj?ce jedynie co takiego dobrego wejdzie to
Wi?zie? Labiryntu, Avangers, Gwiezdne wojny.

wiezien labiryntu juz mial przeciez premiere, avengersi 2 jesli juz, ale to imho chujowy film, a gwiezdne wojny to straszny gniot, wiec kompletnie mnie nie obchodzi

Wi?zie? labiryntu: Pr?by ognia Premiera we wrze?niu , gwiezdne wojny te? mi si? nie podoba? . ale rok 2014 mia? dobre filmy z cyklu sci-fi. przyk?adowo Dawca Pami?ci, Transtendencja, Przeznaczenie, Pocz?tek..
te mi przysz?y na my?l .

Lul, druga czesc? Nie gustuje w tych wszystkich kosmicznych filmach, wi?c dla mnie straszna posucha, chociaz transcedencja w porzadku, pewnie przez deppa

mi si? podoba?y nie koniecznie to s? kosmiczne filmy xd nie wszystkie sci-fi s? zwi?zane z kosmosem cho? takie te? lubie, jak znasz jaki? jeszcze dobry film to mo?esz poda? bo aktualnie si? nudz? xd

Back
Do góry