- Liczba reakcji
- 45
Cze?? 
Pozdrawiam,
Matt.

Moi mili, pisze ten temat poniewa? chcia?bym si? dowiedzie? pewnej rzeczy.
Przejd? od razu do sedna sprawy i napisz? Wam o co mi dok?adnie chodzi.
Ja, czyt. Matt chcia?bym si? dowiedzie? co by?cie chcieli, aby znalaz?o si? na hostingu obrazkowym?
My?l?, ?e ka?dy wie o co biega. S? r??ne hostingi obrazkowe, np: imgur, imageshack, itd itd.
Moim pytaniem jest:
Co, wed?ug Was mog?oby si? znale?? na nowo powstaj?cym hostingu og?lnodost?pnym, gdzie mieliby?cie m.in rejestracje, panel logowania, galerie itd.
Piszcie mi wszystkie, ciekawe propozycje.
Ka?da ciekawa propozycja, kt?ra zostanie wykorzystana zostanie nagrodzona przeze mnie reputacj?.
Zapraszam do udzielania si? i wypisywania ciekawych rzeczy, kt?re mog?yby si? znale?? na takowym hostingu.
Przejd? od razu do sedna sprawy i napisz? Wam o co mi dok?adnie chodzi.
Ja, czyt. Matt chcia?bym si? dowiedzie? co by?cie chcieli, aby znalaz?o si? na hostingu obrazkowym?
My?l?, ?e ka?dy wie o co biega. S? r??ne hostingi obrazkowe, np: imgur, imageshack, itd itd.
Moim pytaniem jest:
Co, wed?ug Was mog?oby si? znale?? na nowo powstaj?cym hostingu og?lnodost?pnym, gdzie mieliby?cie m.in rejestracje, panel logowania, galerie itd.
Piszcie mi wszystkie, ciekawe propozycje.
Ka?da ciekawa propozycja, kt?ra zostanie wykorzystana zostanie nagrodzona przeze mnie reputacj?.
Zapraszam do udzielania si? i wypisywania ciekawych rzeczy, kt?re mog?yby si? znale?? na takowym hostingu.
Pozdrawiam,
Matt.
Edytor obrazkow ktore mamy na koncie [najlepiej taki edytor co ma devinart] ;d i oczywiscie przetrzymywanie obrazkow na zawsze tak jak to bylo na wysyperze + podglad ostatnio dodanych obrazkow