Hosting obrazk?w, og?lnodost?pny

Status
Zamknięty.

Matt

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
45
Cze?? :)

Moi mili, pisze ten temat poniewa? chcia?bym si? dowiedzie? pewnej rzeczy.
Przejd? od razu do sedna sprawy i napisz? Wam o co mi dok?adnie chodzi.

Ja, czyt. Matt chcia?bym si? dowiedzie? co by?cie chcieli, aby znalaz?o si? na hostingu obrazkowym?
My?l?, ?e ka?dy wie o co biega. S? r??ne hostingi obrazkowe, np: imgur, imageshack, itd itd.
Moim pytaniem jest:

Co, wed?ug Was mog?oby si? znale?? na nowo powstaj?cym hostingu og?lnodost?pnym, gdzie mieliby?cie m.in rejestracje, panel logowania, galerie itd.
Piszcie mi wszystkie, ciekawe propozycje.
Ka?da ciekawa propozycja, kt?ra zostanie wykorzystana zostanie nagrodzona przeze mnie reputacj?.

Zapraszam do udzielania si? i wypisywania ciekawych rzeczy, kt?re mog?yby si? znale?? na takowym hostingu.​

Pozdrawiam,
Matt.

Odp: Hosting obrazk?w, og?lnodost?pny

Gif Animator ONLINE :D Edytor obrazkow ktore mamy na koncie [najlepiej taki edytor co ma devinart] ;d i oczywiscie przetrzymywanie obrazkow na zawsze tak jak to bylo na wysyperze + podglad ostatnio dodanych obrazkow

Je?li mam by? szczery to pomys? jest fajny ale nie trafiony (zb?dny). imgur moim osobistym zdaniem jest teraz panem tej tematyki w iternecie, jego si? nie da pobi?. Jestem ciekaw co imageshack planuje teraz w nowej ods?onie...

Przykro mi ale tak prawda jest...
A po drugie musia? by? mie? dobry hosting, aby udost?pni? Ci od razu dobr? macierz dysk?w.

Chujowy pomysl. Za duzo tego wszedzie jest i nikt nie pojdzie wrzucac na nowy hosting bo nie ma sensu.
Czy to jakies iv, tineye, imageshack, imgur, scrshu czy jakies inne pb czy imgboxy i inne gowna... I wez tu sie wybij do ludzi?

Ale u mnie by?oby wi?cej dost?pnych opcji, to nie by?by tylko zwyk?y hosting.
Mogliby?cie tak?e znale?? mo?liwo?? dodania swojego serwera ot na specjaln? list?, zakup punkt?w i wiele wi?cej.

Ostatnia edycja:

Dobry pomys? z tym hostingiem. Jestem za!:D

Podoba si? Wam logo typ do reklamy serwisu?
cYCiRdX.png

Logo nie jest rewelacyjne, ale mo?e by? :)

To nie jest logo.
To tylko logotyp, kt?ry b?dzie s?u?y? do reklamy, kt?ra nied?ugo si? tak?e pojawi w postaci tekstu i mo?e filmiku.
Logo b?dzie inaczej wygl?da? i zobaczy? je b?dzie mo?na nied?ugo.

czesc. dobrze by bylo gdyby byla opcja edycji obrazka w przegladarce czyli wrzucasz obrazek i mozesz dodac tam tekst, dymki, podkreslac cos i wycinanie tla bo wiele osob nie ma programu do robienia przezroczystych obrazkow a u ciebie bylo by to na miejscu. moze losowe ss uzytkownikow pokazujace sie na glownej :)

Je?li nazwa mia?a by by? taka to z 100% pewno?ci? nawet bym nie odwiedzi? witryny. Co to w og?le za pomys? ??czenie hostingu z list? ots BEZNADZIEJA, teraz to ja jestem ?wi?cie przekonany ?e ci to nie wypali... Chyba ?e b?y?niesz naprawd? fajnym pomys?em......

B?ysn? fajnym pomys?em i zobaczysz, ?e wypali.
Ju? nied?ugo ?led?cie temat ca?y czas i w ko?cu pojawi? si? wszystkie informacje na temat hostingu.
To, co teraz tu napisa?em to nawet 1/10 chyba nie jest.

Czy to tak samo wypali jak z ta 'firm?' ?

A o co Ci chodzi m?wi?c z t? firm??
My nie b?dziemy robili firmy, jedynie co to sp??k?.
Aktualnie to zajmuj? si? skryptowaniem w pewnym projekcie i tworz? w?a?nie ten hosting z kumplem, wi?c wszystko wypali... lecz powolutku.

mo?liwo?? tego ,?e nie musimy si? rejestrowa? aby dosta? direct link tylko po nazwie by wrzuca? do og?lnego folderu ;P i jakby si? nazwy powtarza?y to by?by specjalny kod x9u12 na ko?cu czy co? ;s

Na co wy to toczycie? moim zdaniem bezsensowny i ?mudny pomys?, jest du?o bardzo dobrych hosting?w, i w?tpi? by kto? korzysta? z tego 'nowego'. Poza tym jak wida? to ma?o ludzi jest jako? specjalnie zainteresowana.

M?j drogi, plany co do tego hostingu s? du?e i naprawd? ciekawe!
My nie tylko b?dziemy posiada? jak?? tam rejestracje, panel logowania itd. lecz du?o wi?cej ciekawych rzeczy, kt?re naprawd? przyci?gn? osob? na d?u?ej, nawet do stworzenia konta i kupienia premium.
Ju? w niedziele albo w poniedzia?ek zobaczycie wygl?d layoutu strony.

My?l?, ?e dobrym pomys?em by?aby te? opcja zarabiania punkt?w i wymiana ich na pieni?dze! :)

Opcja zdobywania punkt?w, dobra propozycja.
Wymiana na realne pieni?dze? W?tpi? czy takie co? by?o by dobre. Je?li chodzi o zdobywanie punkt?w to mo?na by je wymieni? np: na dokupienie premium, pod?wietlenie reklamy czy cokolwiek lecz na pieni?dze w?tpi? aczkolwiek zobaczymy.
Aktualnie my?limy nad funkcjonalno?ci? galerii i wpad? nam ju? w miar? ciekawy pomys? lecz je?li macie jaki? inny, przedstawcie go.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry