What's new

- ElfBot [HoT] ElfBot Navigation Full Konfiguracja poradnik by Simon

marecki4865

New User
Reaction score
0
Odp: [HoT] ElfBot Navigation Full Konfiguracja poradnik by Simon

Poradnik jak najbardziej okej, tylko m?g?by? wyt?umaczy? par? skrypt?w na czym one polegaj? i jak zrobi? ?eby dzia?a?y. 7/10 pozdrawiam :)

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Poradnik jak najbardziej okej, tylko m?g?by? wyt?umaczy? par? skrypt?w na czym one polegaj? i jak zrobi? ?eby dzia?a?y. 7/10 pozdrawiam :)

Przyk?adowy skrypt w tym przypadku na firebombe ( u?ycie na ka?dym z mc ) :

auto 100 dontlist | foreach 'newmessages' $nav6 if [$nav6.isnavi && $nav6.content == 'fb'] {useoncreature 3192 self | end}

Nie b?d? t?umaczy? ka?dego ze skrypt?w, trzeba troch? pomy?le? a nie i?? na ?atwizn?...

"auto 100 dontlist | foreach'newmessages' $nav6 if[$nav6.isnavi && $nav6.content == " - > to pozostaje bez zmian

fb - > odnosnik do komendy czyli w grze wpisujemy przed kazda komenda /navsay fb itd, itp

useoncreature - > u?yj na postaci

3192 - > id runy kt?ra zostaje u?yta na postaci

self - > to oznacza ?e zostaje u?yta na sobie​

Last edited:

Andren

Active User
Reaction score
0

Szkoda, ?e skrypty s? kradzione. Prawdziwym w?a?cicielem jest Pietrzyk :)

Last edited:

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Pietrzyk? Huehueeuheuhe, zjazd z tematu g?wnojadzie, podszywa si? i b?l dupketrzyma za wyja?nianie na hexanie i free fragi po nocach <3

Nie pozdrawiam

Andren

Active User
Reaction score
0

Pietrzyk? Huehueeuheuhe, zjazd z tematu g?wnojadzie, podszywa si? i b?l dupketrzyma za wyja?nianie na hexanie i free fragi po nocach <3

Nie pozdrawiam

Dobra z?odzieju, kt?ry nawet nie zna podstaw w elfbocie Pietrzyk wyja?ni? w innym temacie jaki z ciebie znawca i da? dowody, ?e kupi?e? od niego te skrypty przez allegro. Nie kompromituj si? ju? dzieciaczku i wyjdz z tego forum, bo tutaj nie zab?y?niesz kradn?c czyj?? prac?.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Dobra z?odzieju, kt?ry nawet nie zna podstaw w elfbocie Pietrzyk wyja?ni? w innym temacie jaki z ciebie znawca i da? dowody, ?e kupi?e? od niego te skrypty przez allegro. Nie kompromituj si? ju? dzieciaczku i wyjdz z tego forum, bo tutaj nie zab?y?niesz kradn?c czyj?? prac?.

Sklej pysk g?wnie, wiesz tyle co pietrzyk ci nagada?, sam g?wno wie o skryptach i sam sie podszywa, mam wbite kule w twoj? opinie, a co do dowod?w, czekam na jakie? konkretne zdj?cia, najlepiej aukcji z allegro? :)

Mia? mi da? jakiego? negatywa na allegro, ale nawet nie ma jak bo nic od niego nie kupi?em

Andren

Active User
Reaction score
0

G?wnie? to ty jeste? z?odziejem, kt?ry tak na prawd? nie umie napisa? prostego skryptu i potrafi tylko kopiowa?. Skoro pisz? nie prawd?, to dlaczego usun??e? wcze?niejszy temat? Niech zgadn?, bo po?owa 4um ci? zbeszta?a za kopiowanie skryptu i by?y tam nie zbite dowody na to, ?e je kupi?e? po czym wystawi?e? tutaj, by zaistnie???

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

g?wnie? To ty jeste? z?odziejem, kt?ry tak na prawd? nie umie napisa? prostego skryptu i potrafi tylko kopiowa?. Skoro pisz? nie prawd?, to dlaczego usun??e? wcze?niejszy temat? Niech zgadn?, bo po?owa 4um ci? zbeszta?a za kopiowanie skryptu i by?y tam nie zbite dowody na to, ?e je kupi?e? po czym wystawi?e? tutaj, by zaistnie???

dobra gosciu sklej sie bo juz mnie irytowac zaczynasz, idz tam plakac z leadbizem na skype jaki to simon nie jest zly, pamietaj fragi sie nie skoncza, mam ludzi od tego :***

JAK MASZ JAKIES W?TPLIWOSCI I PROBLEM CO DO AUTENTYCZNOSCI MOICH I PODKRESLAM TO MOICH I TYLKO MOICH SKRYPTOW, to czekam na te dowody ;)
Dowod?w i tak nie zobacze bo takich nie ma wi?c usun sie z tego tematu bo tylko syf robisz swoj? smieszn? osob?

Last edited:

marecki4865

New User
Reaction score
0

Bardziej mi chodzi o komendy takie jak !sd nie rozumiem tego. I jak by? m?g? zrobi? poradnik/pokaza? jak ustawi? aimbota na perfect bu?e bym by? bardzo wdzi?czny :)

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Bardziej mi chodzi o komendy takie jak !sd nie rozumiem tego. I jak by? m?g? zrobi? poradnik/pokaza? jak ustawi? aimbota na perfect bu?e bym by? bardzo wdzi?czny :)

Troch? m?zgu... I ustawisz, da?em na tacy co znacz? skrypty i jak je zrozumie?.

marecki4865

New User
Reaction score
0

Tylko ja nie chce na skryptach tylko w aim bocie bo tam perfect bula jest podobno, nie wiem nie znam sie na tym;/ To m?g? by? pomoc?

---------- Tre?? dodana o 22:35 ----------

a to jest dow?d ?e fundamenty s? skopjowane, a reszt? sam zrobi?e? bo to nie trudne :)
http://elfbotscripts.webnode.com.br/products/navigation-hotkeys1/

Patrycjax

Active User
Reaction score
2

Potwierdzam, ?e skrypty s? kradzione.

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Tylko ja nie chce na skryptach tylko w aim bocie bo tam perfect bula jest podobno, nie wiem nie znam sie na tym;/ To m?g? by? pomoc?

---------- Tre?? dodana o 22:35 ----------

a to jest dow?d ?e fundamenty s? skopjowane, a reszt? sam zrobi?e? bo to nie trudne :)

1 raz widz? t? stron?, fundamenty s? zawsze te same do navi :)

#Patrycjax

Dow?d jaki?? Tylko spamujecie mi w temacie jak jakie? nooby, nie wiem co chcecie osi?gn??

Patrycjax

Active User
Reaction score
2

Pietrzyk dawa? dow?d w temacie kt?ry usun??e?, nie wiem po co to robisz, ale to nie jest fajne jak kradniesz kogo? prac?...

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

Pietrzyk dawa? dow?d w temacie kt?ry usun??e?, nie wiem po co to robisz, ale to nie jest fajne jak kradniesz kogo? prac?...

?adnego tematu nie usuwa?em :), Pietrzyk aka 15 latek z b?lem dupy o to ?e podk?adam mu si? na hexanie, sieje mi ferment za ka?dym razem w temacie, skrypty s? moje, pisa?em je z 3,5 roku temu? Jak nie wi?cej..

Nie odpowiadam ju? na ?adne wypowiedzi co do kradzie?y bo to ju? robi si? nudne, zero dowod?w kt?re by to potwierdzi?y w 100% :(

Simon Here

Senior User
Reaction score
70

ref

Reaction score
0

Juz gdzie? widzia?em te skrypty, dlateeego nie powiem nic dobrego pr?cz - dzi?ki za wstawke, kiedy wrzucisz anty crasha?!

sebol199

New User
Reaction score
0

cos mi nie dziala...
zrobilem wszystko jak w poradniku ale teraz pisze na przyklad f i chary nie followuja...
pisze /navsay f tez sie nic nie dzieje tylko commander pisze to na czacie ?
jak to qrwa obsluzyc?
z gory dzieki

---------- Tre?? dodana o 19:46 ----------

cos mi nie dziala...
zrobilem wszystko jak w poradniku ale teraz pisze na przyklad f i chary nie followuja...
pisze /navsay f tez sie nic nie dzieje tylko commander pisze to na czacie ?
jak to qrwa obsluzyc?
z gory dzieki

???
pilne

wokjr656

New User
Reaction score
0

Dzieki w chuj mi pomogles leci rep i +

Gangster9988

Senior User
Reaction score
42

s?abe to i takie ni to w oko ni to w grzebie? a wiekszo?? skrypt?w kradziona
ma?o wiesz o navi, strumieniach, komendach :p

---------- Tre?? dodana o 13:45 ----------

pieprzyk tez nie jest autorem, a jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj :>

---------- Tre?? dodana o 13:46 ----------

dobra gosciu sklej sie bo juz mnie irytowac zaczynasz, idz tam plakac z leadbizem na skype jaki to simon nie jest zly, pamietaj fragi sie nie skoncza, mam ludzi od tego :***

JAK MASZ JAKIES W?TPLIWOSCI I PROBLEM CO DO AUTENTYCZNOSCI MOICH I PODKRESLAM TO MOICH I TYLKO MOICH SKRYPTOW, to czekam na te dowody ;)
Dowod?w i tak nie zobacze bo takich nie ma wi?c usun sie z tego tematu bo tylko syf robisz swoj? smieszn? osob?

to, ?e doda?e? g?wno skrypty prostej konstrukcji i zmieni?e? pare literek w br skryptach nie czyni Cie wla?cicielem.
http://screenshooter.net/100627986/sremwux