- ElfBot [HoT] ElfBot Navigation Full Konfiguracja poradnik by Simon

Odp: [HoT] ElfBot Navigation Full Konfiguracja poradnik by Simon

Poradnik jak najbardziej okej, tylko m?g?by? wyt?umaczy? par? skrypt?w na czym one polegaj? i jak zrobi? ?eby dzia?a?y. 7/10 pozdrawiam :)

Poradnik jak najbardziej okej, tylko m?g?by? wyt?umaczy? par? skrypt?w na czym one polegaj? i jak zrobi? ?eby dzia?a?y. 7/10 pozdrawiam :)

Przyk?adowy skrypt w tym przypadku na firebombe ( u?ycie na ka?dym z mc ) :

auto 100 dontlist | foreach 'newmessages' $nav6 if [$nav6.isnavi && $nav6.content == 'fb'] {useoncreature 3192 self | end}

Nie b?d? t?umaczy? ka?dego ze skrypt?w, trzeba troch? pomy?le? a nie i?? na ?atwizn?...

"auto 100 dontlist | foreach'newmessages' $nav6 if[$nav6.isnavi && $nav6.content == " - > to pozostaje bez zmian

fb - > odnosnik do komendy czyli w grze wpisujemy przed kazda komenda /navsay fb itd, itp

useoncreature - > u?yj na postaci

3192 - > id runy kt?ra zostaje u?yta na postaci

self - > to oznacza ?e zostaje u?yta na sobie​

Ostatnia edycja:

Szkoda, ?e skrypty s? kradzione. Prawdziwym w?a?cicielem jest Pietrzyk :)

Ostatnia edycja:

Pietrzyk? Huehueeuheuhe, zjazd z tematu g?wnojadzie, podszywa si? i b?l dupketrzyma za wyja?nianie na hexanie i free fragi po nocach <3

Nie pozdrawiam

Pietrzyk? Huehueeuheuhe, zjazd z tematu g?wnojadzie, podszywa si? i b?l dupketrzyma za wyja?nianie na hexanie i free fragi po nocach <3

Nie pozdrawiam

Dobra z?odzieju, kt?ry nawet nie zna podstaw w elfbocie Pietrzyk wyja?ni? w innym temacie jaki z ciebie znawca i da? dowody, ?e kupi?e? od niego te skrypty przez allegro. Nie kompromituj si? ju? dzieciaczku i wyjdz z tego forum, bo tutaj nie zab?y?niesz kradn?c czyj?? prac?.

Dobra z?odzieju, kt?ry nawet nie zna podstaw w elfbocie Pietrzyk wyja?ni? w innym temacie jaki z ciebie znawca i da? dowody, ?e kupi?e? od niego te skrypty przez allegro. Nie kompromituj si? ju? dzieciaczku i wyjdz z tego forum, bo tutaj nie zab?y?niesz kradn?c czyj?? prac?.

Sklej pysk g?wnie, wiesz tyle co pietrzyk ci nagada?, sam g?wno wie o skryptach i sam sie podszywa, mam wbite kule w twoj? opinie, a co do dowod?w, czekam na jakie? konkretne zdj?cia, najlepiej aukcji z allegro? :)

Mia? mi da? jakiego? negatywa na allegro, ale nawet nie ma jak bo nic od niego nie kupi?em

G?wnie? to ty jeste? z?odziejem, kt?ry tak na prawd? nie umie napisa? prostego skryptu i potrafi tylko kopiowa?. Skoro pisz? nie prawd?, to dlaczego usun??e? wcze?niejszy temat? Niech zgadn?, bo po?owa 4um ci? zbeszta?a za kopiowanie skryptu i by?y tam nie zbite dowody na to, ?e je kupi?e? po czym wystawi?e? tutaj, by zaistnie???

g?wnie? To ty jeste? z?odziejem, kt?ry tak na prawd? nie umie napisa? prostego skryptu i potrafi tylko kopiowa?. Skoro pisz? nie prawd?, to dlaczego usun??e? wcze?niejszy temat? Niech zgadn?, bo po?owa 4um ci? zbeszta?a za kopiowanie skryptu i by?y tam nie zbite dowody na to, ?e je kupi?e? po czym wystawi?e? tutaj, by zaistnie???

dobra gosciu sklej sie bo juz mnie irytowac zaczynasz, idz tam plakac z leadbizem na skype jaki to simon nie jest zly, pamietaj fragi sie nie skoncza, mam ludzi od tego :***

JAK MASZ JAKIES W?TPLIWOSCI I PROBLEM CO DO AUTENTYCZNOSCI MOICH I PODKRESLAM TO MOICH I TYLKO MOICH SKRYPTOW, to czekam na te dowody ;)
Dowod?w i tak nie zobacze bo takich nie ma wi?c usun sie z tego tematu bo tylko syf robisz swoj? smieszn? osob?

Ostatnia edycja:

Bardziej mi chodzi o komendy takie jak !sd nie rozumiem tego. I jak by? m?g? zrobi? poradnik/pokaza? jak ustawi? aimbota na perfect bu?e bym by? bardzo wdzi?czny :)

Bardziej mi chodzi o komendy takie jak !sd nie rozumiem tego. I jak by? m?g? zrobi? poradnik/pokaza? jak ustawi? aimbota na perfect bu?e bym by? bardzo wdzi?czny :)

Troch? m?zgu... I ustawisz, da?em na tacy co znacz? skrypty i jak je zrozumie?.

Tylko ja nie chce na skryptach tylko w aim bocie bo tam perfect bula jest podobno, nie wiem nie znam sie na tym;/ To m?g? by? pomoc?

---------- Tre?? dodana o 22:35 ----------

a to jest dow?d ?e fundamenty s? skopjowane, a reszt? sam zrobi?e? bo to nie trudne :)
http://elfbotscripts.webnode.com.br/products/navigation-hotkeys1/

Potwierdzam, ?e skrypty s? kradzione.

Tylko ja nie chce na skryptach tylko w aim bocie bo tam perfect bula jest podobno, nie wiem nie znam sie na tym;/ To m?g? by? pomoc?

---------- Tre?? dodana o 22:35 ----------

a to jest dow?d ?e fundamenty s? skopjowane, a reszt? sam zrobi?e? bo to nie trudne :)
http://elfbotscripts.webnode.com.br/products/navigation-hotkeys1/

1 raz widz? t? stron?, fundamenty s? zawsze te same do navi :)

#Patrycjax

Dow?d jaki?? Tylko spamujecie mi w temacie jak jakie? nooby, nie wiem co chcecie osi?gn??

Pietrzyk dawa? dow?d w temacie kt?ry usun??e?, nie wiem po co to robisz, ale to nie jest fajne jak kradniesz kogo? prac?...

Pietrzyk dawa? dow?d w temacie kt?ry usun??e?, nie wiem po co to robisz, ale to nie jest fajne jak kradniesz kogo? prac?...

?adnego tematu nie usuwa?em :), Pietrzyk aka 15 latek z b?lem dupy o to ?e podk?adam mu si? na hexanie, sieje mi ferment za ka?dym razem w temacie, skrypty s? moje, pisa?em je z 3,5 roku temu? Jak nie wi?cej..

Nie odpowiadam ju? na ?adne wypowiedzi co do kradzie?y bo to ju? robi si? nudne, zero dowod?w kt?re by to potwierdzi?y w 100% :(

ref

Juz gdzie? widzia?em te skrypty, dlateeego nie powiem nic dobrego pr?cz - dzi?ki za wstawke, kiedy wrzucisz anty crasha?!

cos mi nie dziala...
zrobilem wszystko jak w poradniku ale teraz pisze na przyklad f i chary nie followuja...
pisze /navsay f tez sie nic nie dzieje tylko commander pisze to na czacie ?
jak to qrwa obsluzyc?
z gory dzieki

---------- Tre?? dodana o 19:46 ----------

cos mi nie dziala...
zrobilem wszystko jak w poradniku ale teraz pisze na przyklad f i chary nie followuja...
pisze /navsay f tez sie nic nie dzieje tylko commander pisze to na czacie ?
jak to qrwa obsluzyc?
z gory dzieki

???
pilne

Dzieki w chuj mi pomogles leci rep i +

s?abe to i takie ni to w oko ni to w grzebie? a wiekszo?? skrypt?w kradziona
ma?o wiesz o navi, strumieniach, komendach :P

---------- Tre?? dodana o 13:45 ----------

pieprzyk tez nie jest autorem, a jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj :>

---------- Tre?? dodana o 13:46 ----------

dobra gosciu sklej sie bo juz mnie irytowac zaczynasz, idz tam plakac z leadbizem na skype jaki to simon nie jest zly, pamietaj fragi sie nie skoncza, mam ludzi od tego :***

JAK MASZ JAKIES W?TPLIWOSCI I PROBLEM CO DO AUTENTYCZNOSCI MOICH I PODKRESLAM TO MOICH I TYLKO MOICH SKRYPTOW, to czekam na te dowody ;)
Dowod?w i tak nie zobacze bo takich nie ma wi?c usun sie z tego tematu bo tylko syf robisz swoj? smieszn? osob?

to, ?e doda?e? g?wno skrypty prostej konstrukcji i zmieni?e? pare literek w br skryptach nie czyni Cie wla?cicielem.
http://screenshooter.net/100627986/sremwux

Back
Do góry