• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Isana 860 RPG Real Map

Status
Zamknięty.
Odp: Isana 860 RPG Real Map

No no widze ze serwer zapowiada sie super 1 dzien do startu a juz jest zalozonych niecale 1000 postaci. Fajny sms shop nie ma jakichs bezsensownych itemek co daja niewiadomo jakie hity czy tam pkt tylko normalny RPG i kazdy moze sprawdzic swoje si?y w jak najlepszy spos?b! Jedna z najlepszych RL MAP 99,9% oraz mi?a administracja wiem z w?asnego doswiadczenia! Ja wbije napewno i zapraszam bo kazdy moze byc najlepszy !! WEJDZ A NIE POZALUJESZ!

Pozdrawiam: Melvin

Ostatnia edycja:

Razem z gildi? wbijamy! :D W ko?cu jaki? profesjonalny ots z low stage'em ; )
Zajebi?cie si? zapowiada, ju? oko?o 800 kont na dzie? przed startem i bardzo du?o gildi! Wbijajcie, b?dzie niesamowite oro, doskona?a zabawa itp!
Pozdrawiam.
M?j nick: Elegant.

Pana infernal prawda taka ?e nie umia?e? wyj?? z rooka, bo ?eby wyj?? trzeba pomy?le?. To jest specjalnie tak zrobione by na starcie eliminowa? ho?ot? pozdrawiam.
Cz?owieku ten Tw?j ?mieszny Wiejski OTSik m?wisz ze jest lepszy ni? ISANA.PL A Nie wiem ile masz lat ale tak jak patrze w?a?nie na twoj? stronk? to widz? ze masz max 11 lat i kto? ci zrobi? OTSa albo najlepiej to nie tw?j OTS tylko reklamujesz i my?lisz ze dostaniesz "GM" Lub "GODA".
Bo jeste? NOOBEM ;)
i Nikt nie bedzie p?aka? ze Cb nie b?dzie na Isanie ;(
A tak jak widz? takie teksty jak
"oto 1000 be?t?w. Koszt wyniesie 30 srebrnik?w" to cz?owieku m?j 9 letni brat by tak nie napisa? jak by mia? OTSa :)
Albo Nie Udzielaj Sie na Tym Forum ;*******

Widz? ?e ten ots jest wspanialy ta przeducna atmosfera przy czytaniu server info mile slowa od pana hoster mysle ze bedzie wszystko pieknie bardzo sie z tego ciesze bo Kocham Mame!!! <3 Rekinek Ora Edekiem

Ludzie ten post by? zrobiony tylko i wy??cznie po to ?eby zaprosi? ludzi na isana.pl a nie jakie? inne otsy oraz nie po to ?eby ludzi sie wyzywali wi?c je?li masz ochote opisa? inny ots to zr?b sw?j nowy temat...
JESZCZE RAZ ZAPRASZAM !! -
Isana.pl :: PVP Tibia World[8.6]!

No widze ze z tego otsa cos jednak bd :D bd mieli gdzie grac z ekipa :D

Ots zapowiada si? ciekawie ja napewno wbije i za?atwi? dobr? ekip? !!!!!

OTS REWELACJA! Ma?y exp stage, kt?ry zapewni super pvp!
Wiele za?o?onych kont, mn?stwo team?w czyli gwarantowane oro!
Doskonale zaprojektowany sms shop! ?wietne mlvl/skill/loot rate, kt?re zapewni? Wam jeszcze wi?ksz? zabaw?! Nie czekaj, zak?adaj konto na Isana.pl!
Pozdrawiam
M?j nick: Elegant

i Znowu zaczynacie ten temat na tej zapowiedzi o tym Altaronie? ten temat dla mnie i dla wielu zakonczony a Isana to nie Rl Map jak ich Malo bo jest to server stworzony przez nas dla was czyli graczy i nie jest to kolejna zadna gowniana rl mapa tylko jest to server ktory rozni sie od innych zreszta dzisiaj o 18:00 jest start wejdz i sie sam Przekonaj Pozdrawiam :)

:) Dobra mow sobie chcesz ja nie mam zamiaru sie z toba klucic ci co bd chcieli zagrac na Isanie ci zagraja proste! Pozdrawiam

co ty czlowieku gadasz wogole ? takimi postami chcesz przekonac ludzi zeby przeszli na twojego otsa? wez ogarnij :) ja jestem uczciwy wobec graczy a wy widze nie umiecie wlasnej zapowiedzi zrobic i taka jest prawda :(

@Arozonic,

Powiem Ci tak, zachowujesz sie jak bachor, przychodzisz do kogo? do piaskownicy i bawisz si? kogo? zabawkami. Idz do swojej i baw si? swoimi.

Mam nadzieje, ?e to Ci da co? do zrozumienia.

Ten Altaron, okej mo?e by? dobrym ots, lecz du?o si? r??ni od otsa typu Isana.
Altaron to serwer RPG, a na Isanie pekujesz do woli, wyzywasz ludzi i nie musisz sie do nikogo pucowa?.

Tak wi?c pozw?l ludziom samym wybra? odpowiedni dla siebie Serwer.

~~ ja wybieram isana.pl ~~

pjona

O swietnie w ko?cu na wakacje jakis ots dobry bedzie wbijam z chlopakami naprawde warto zagrac :D

Ostatnia edycja:

No to bd mial gdzie grac z gildia wkoncu jakis pozadny projekt napewno wbije :D Polecam ^ ^

lol dostali bana wczoraj za ten tam jakis altaron i dalej spamuja xd ZAPRASZAM NA ISANA.PL

Ju? 800 kont ;) Zabawa b?dzie na pewno wy?mienita tak wi?c zapraszam a Wy zapraszajcie koleg?w!

na pewno wbije ;d ju? zak?adam konto. pozdrawiam [Beliar]

A jak dla mnie jeden z najlepszych polskich OTS'?w, a gra?em na wielu i jak narazie czytaj?c i ogl?daj?c screeny to wnioskuje ze b?dzie si? bardzo fajnie gra?o, no mam nadziej? ?e po 20 min. gry ?adnego "crasha" nie b?dzie ;) A zdarza?o si? ;)
Tak wi?c pozdrawiam i ?ycz? du?ych lvl'i i wielkiego "Oro" ;) przysz?y gracz Isany:

Thomas Kara

PS Prosi?bym o jaki? kontakt do ka?dego Gm'a i God'a, najlepiej jak by si? znalaz? na stronie w zak?adce
"Support Team", bo same raporty w grze nie wystarcz? i nie zawsze kto? z Supportu b?dzie w grze, a na GG albo Skype to ju? inna sprawa ;)

Ostatnia edycja:

O to 28 quest?w, kt?re wykonane s? pokazane na ACC Makerze:

Annihilator
Demon Helmet
Pits of Inferno
Blue legs
Deep fibula
Inquisition
Demon Oak
Warlock quest
Yalahar Quest
Arena::Greenhorn
Arena::Scrapper
Arena::Warlord
Necro quest
Dwarven armor
Dragon scale helmet(Darashia - Furies)
Sea serpents quest(Oken)
Elf fortress
Golden Legs(Onyxia)
Golden Helmet quest
Necromancer shield quest(near Edron demons)
Burning Kazordoon quest(200+)
DSL - Ghenov nightmare quest(280+)
Medusa treasure
Hydra treasure
Behemoth quest
Banshee quest
Dreamer's Challenge (both factions)
Mad Warlock's quest

Jest jeszcze wiele mniejszych quest?w, kt?rych nie warto by?o dodawa? na ACC. Tak wi?c questy r?wnie? s? bardzo dopracowane!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zapraszam na serwer moj nick w grze "Preludek"
Serwer jest naprawde fajny :>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry