Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

• Knight.

Votes: 0 0,0%
  • Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

Votes: 78 10,4%
  • Druid.

Votes: 152 20,3%
  • Sorcerer.

Votes: 232 31,0%
  • Rookslayer.(9lvl +)

Votes: 41 5,5%
  • a:5:{i:10084;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10084;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:12596;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12596;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:14444;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14444;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:1:{i:23651;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23651;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:14250:"a:5:{i

Votes: 246 32,8%

• Total voters
    749
Status
Zamknięty.
Odp: Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Moj? pierwsz? postaci? by? paladin na serwerze Aldora. Wbi?em nim 16 level i tak sko?czy?a si? moja przygoda z RL. Teraz ju? gram tylko druidem na ots'ach z ekip? - WAR4EVER. ;)

Ostatnia edycja:

Moja pierwsza profa ? Sorc ;>
Nabi?em nim bodajze 9 lvl, przy uzyciu wand of vortex zabilem pierwszego gracza nawet pewne wyrzuty sumienia mia?em. Potem na jakis czas da?em sobie spokoj z tibia.Dalej na zmiane kina i pal nie wyzej niz 25 lvl. No a teraz nie wchodz w gre zadna inna profa niz sork.

Moja pierwsza posta? to Drut (Druid jak by kto? pyta?) poniewa? brat cioteczny mnie nam?wi? do grania bo w ich sk?adzie zabrak?o druta i nie mogli znale?? kumpla co by zachcia? gra? w tibie i drutem :hah: wbi?em 100 lvl i 50 mlvl a potem Przerzuci?em si? na dbl bo mi si? nie chcia?o gra? na innych tibiach :)

hmm pamietam moja 1 postac, byl to druid - (druid dla tego ze to jedyna nazwa ktora mi cokolwiek mowila) Lady Chemianna... Pamietam jak biegalem po depo i spamowalem " sell nagie foty", kiedys ktos dal mi bodajze serpent sworda to mi wszyscy w szkoile zazdroscili (bylo to ok. 4-5 lat temu)

Moja pierwsza posta? z tego co pami?tam nie wysz?a z rooka, a pierwsza profesja jak? gra?em to sorcerer na hibernie. Kiedy? to jako? ciekawiej wszystko wygl?da?o, lepszy klimat, a teraz to ju? Tibia zmierza w stron? pospolitych mmo wed?ug mnie przynajmniej..

Pierwsza posta? jak? mia?em by? to: Knight ,lecz wbi?em nim tylko 17 lvl.
Bardziej spodoba? mi si? Druid ,kupi?em premium i odt?d zacz??a si? moja przygoda z Tibi?.

Rookstayer. Kolega obiecal mi pelne wyposazenie, kiedy wbije 10 level.
Siedzialem caly dzien, wtedy jeszcze nie znalem tak dobrze angielskiego, wbilem 10 level na Rookgardzie, i wtedy dopiero jakis polak powiedzial mi ze istnieje cos takiego jak Mainland >.<

Moja pierwsza to by? sorcer pami?tam to jak dzisiaj tibia 7.6 xD obecnie wol? druida :)

hmm... pami?tam, ?e mia?em knighta 29lvl na na ?wiecie Harmonia ;] Ale to ju? przesz?o?? po tym jak jaki? n00b wjeb.. si? na konto ;p

Moj? pierwsz? postaci? by? druid, gdy? dlatego, i? tak kolega mi doradzi?, pami?tam jak pad?em na czym? tam i chodzi?em i z macy bi?em, bo nie mia?em r?zgi- ach te czasy.

Moj? pierwsz? postaci? by? knight, na serwerze Elysia. Czemu knight? Poniewa? czyta?em poradniki, a tam pisa?o, ?e jest to naj?atwiejsza do ogarni?cia profesja. Nawet nie pami?tam jaki mia? nick. ;)

Druid na Honerze. Og?lnie wtedy ba?em si? wyj?? z dp (mimo ?e nPvP hahahah :)) wi?c jedyne co robi?em to sta?em w depozycie a lvl sta? w miejscu. Do expienia przekona?em si? dopiero trzeci? postaci? xd

Pami?tam jak mia?em swojego druida na furorze, a by?a to tibia 7.8. Kolega opowiada? mi chyba z godzin? o ka?dej profesji, o mo?liwo?ciach ka?dej z nich. Jako ?e by?y to czasy w kt?rych na UH'ach mo?na by?o zbi? fortun? to m.in. dlatego go wybra?em. Jednak?e tamta posta? nigdy nie zrobi?a ani jednego uh'a. :)

M?j Thori Issaki na Thori - Druid. Ach, te czasy 7.21...

Moj? pierwsz? profesj? by? knajt. Kolega powiedzia? mi ?ebym na pocz?tek nim pogra? bo ma ma?o spelli i trzeba ogarn?? tylko skillowanie. Wbi?em nim skille oko?o 50/50, 15 lvl i przesta?em gra? bo chcia?em spr?bowa? czego? nowego i wtedy zrobi?em sorca.
W ankiecie zaznaczy?em : Knight

Moja 1 posta? to by? sorcerer gra?o si? nim bardzo dobrze ale zarazem przeszkadza?o mi to,?e nie by?o hotkey?w bo to by?a tibia 7.6 ale i tak by?o fajnie. :D

naj?atwiejsz? i najprzyjemniejsz? - druid ;p
a najlepsza to chyba jest pallek, te hity i walka na dystans.. ;)

heh, Moj? pierwsz? postaci? te? by? knight, dlatego, ?e jak m?j kolega mi zrobi? posta? to mi kaza? klikaz prawym przyciskiem na szczury i nie wchodzic w drabinki to ja wychodzi?em z rooka chyba w 3 dni i jak m?j kolega mi powiedzia? ze nazbiera?em duu?o kasy (1.5k) to mi radzi rycerza to zrobi? mi rycerza i ja m?wie : ,,Gdzie moja tibia jest ?.." (my?la?em, ?e na postacie sie mowi tibia) ehh to by?y czasy... teraz troche gra?em na otsach (niedawno na best-evo - Latest News) ale mam rookstayera na Refugi 15 lvl nick Tszy rookstayer ;)

Moj? pierwsz? postaci? by? sorcerer,dlatego ?e kumpel mi zrobi? konto w tibii 7.5 i widzia?em jak gra?.I spodoba?o mi si? i spami?em w dp.Please ruszczka ;d Wtedy to by?em ma?ym g?uptasem ^^

Moj? pierwsz? postaci? by? paladyn poniewa? kolega m?wi? ?e jest najlepszy :P
pami?tam jak wyszed?em przed dp i w??czy?em skulla i si? cieszy?em bo zawsze chcia?em mie? skulla xP lecz po chwili mnie zabili (jaki rym xD) i to przechodzenie rooka tydzie? xP na pocz?tku nawet nie wiedzia?em jak przej?? the begging quest (czy jako? tak ^^)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry