• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

• Knight.

Votes: 0 0,0%
  • Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

Votes: 78 10,4%
  • Druid.

Votes: 152 20,3%
  • Sorcerer.

Votes: 232 31,0%
  • Rookslayer.(9lvl +)

Votes: 41 5,5%
  • a:5:{i:10084;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10084;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:12596;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12596;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:14444;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14444;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:1:{i:23651;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23651;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:14250:"a:5:{i

Votes: 246 32,8%

• Total voters
    749
Status
Zamknięty.
Odp: Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Sorcerer <3 :D.

Wbil?em co? 21 poziom, p??niej ci?gle pada?em, jakie? fatum xD... Znudzi?a mi si? gra, po jakim? czasie zrobi?em druida, bardziej mi odpowiada? - wbi?em 33 poziom, pad?em. Gra mi si? znudzi?a, jakie? 2 lata temu chcia?em powr?ci? do tego druida, ale zgubi?em passy, zrobi?em knighta - teraz mam 75 lvl - dzi?ki lagom i freezom -.-, czasem ?a?uj?, ?e nie jestem paladynem, ale jak bym nim by?, to to samo bym m?wi? o knighcie :).

Moim pierwszym bohaterem w Tibi by?a profesje paladin :D
nawet nie wiedzia?em jak wyj?? z Wyspy przeznaczenia to wbi?em 30+ lvl na rooku no a? znudzi?o mi si? granie i nie gra?em przez rook ponownie gra?em ale niestety tamtego konta ju? nie odzyska?em bo zapomnia?em ;)
P.S
Og?lnie za 2 razem wyszed?em z rooka no i wbi?em w nie ca?e 4 miesi?ce 120 lvl i to by? te? paladyn
ale jak to bywa kasy potrzebowa?em musia?em sprzeda? :)
i og?lnie teraz gram dla zarobku :)

Moj? pierwsz? postaci? by? knight wbi?em nim 109lvl i deleted. Szczerze to dzi?kuje za to bo zrobi?em sorcerera i naprawd? polecam ciekawsza gra, nie m?wi?c o wojnie. Owszem na ma?ym lvl,bez pacca sorec nie jest najlepszym rozwi?zaniem, ale poczekaj a? wbijesz nim pierwsz? setke :)

moja pierwsza posta? to druid... zrobilem go tylko z namowy kuzyna, kt?ry by? knightem i potrzebowa? uhmakera... jak sie dowiedzialem ze kuzyn mial w tym ukryty cel i robilem mu uh'y za free to zrobilem palka i drutem robilem sobie runki ;p

Pierwsza posta? to druid - z reszt? pare nast?pnych te? mia?em druid?w :D dop?ki nie wprowadzili wi?ksz? ilo?? many/lvl na runy, czary.

Pierwsz? moj? postaci? by? paladin. Pall to najlepsza profa do gry :D. Pami?tam jak expi?em tylko w ancient temple mia?em 16 lvl i ma??e skile XD

Ahh pami?tam te czasy :P By?em wtedy fanatykiem Harrego Pottera i moj? pierwsz? postaci? by? Czarodziej Askabanu, by? on sorcerem :P Pami?tam jak wybra?em si? na POH (nie wiedzia?em co tam jest) i znalaz?em Plate Armor :P Jaki podniecony by?em :P 3 minutki p??niej niestety dorwa? mnie GS :)

Pewnego mro?nego poranka, bo by?o to w Zimie - s?uchaj?c wymarzonej muzyki, i ogl?daj?c ciekawostki na internecie... sta?o si?! Moja pierwsza posta?, kt?r? miesi?c wbija?em 4 lvl, nareszcie awansowa?a, na 8 poziom.
Wtedy jeszcze nie wiedzia?em, o co chodzi z Oracle, wi?c przyszed? do mnie kolega, z pomoc?. Poszed?em do pewnego bia?ego, oraz magicznego anio?a, do kt?rego napisa?em:
- cze??
- Witaj *******, czy chcesz wyj?? z wyspy nowych?
- jasne (pewny siebie odpar?em)
- Czy na pewno jeste? gotowy?
- Tak!
- A wi?c, jak? profesj? chcia?by? zagra?
Tutaj mnie zamurowa?o... Nawet nie wiedzia?em co to jest, a w li?cie by?y oczywi?cie 4 nazwy. Powiedzia?em "Knight", gdy? jego nazwa wzbudza?a we mnie podniecenie, w przeciwie?stwie do Sorcerera, kt?ry wymaga? ode mnie md?o?ci.

Tak to si? sta?o... Teraz moj? ulubion?, i najbardziej zaufan? postaci? jest knajt.

Regards,
Reaper

Haha a moja pierwsza profa to Rookslayer :) Moze dlatego ze nie wiedzialem jak wyjsc z rooka no w sumie mialem okolo 5lat :D

Moja pierwsza posta? to by?a w 1 gimnazjum (czyli 8 lat temu). Nabi?em 2 lvl i uzna?em, ?e grafika jest tak s?aba, ?e nie wypada w to grac heh:P. Po 2 latach sprawa si? zmieni?a, zaanga?owa?em si? w gr? i nabi?em 47 kina, sentyment do tej profesji pozosta? do dzis:) Pozdro:)

Natomiast moj? pierwsz? postaci? by? knight

Chocia? nie ogarnia?em i wyszy?em nim z rooka na 9 lvl dopiero puzniej mi kumpel powiedzia? ?e jestem hp w plecy ale to by?y moje pocz?tki z tibi? by?a zabawa zbiera?em wszystko co nic nie warte kumple si? ?miali do czasu jak ich zabi?em :P

Przygod? z tibi? zacz??em jakie? 8 lat temu. Pierwsz? profesj? jak? zacz??em gra? by? Knight.
Po przewertowaniu kilku poradnik?w i wychodzeniu z rooka przez tydzie? wybra?em t? prof? z racji jej prostoty ;p.

Na obecn? chwil? takiego wyboru bym nie dokona? ..

ja gra?em jako Knight jak dla mnie kiedy? si? lepiej gra?o :(

Moja 1 postac to Sork .
Wbi?em 27 lvl i tak mnie zaczeli jechac ze nic mi nie zosta?o ;/ Teraz nie moge sie zdecydowac kim grac ;]

Moja pierwsza posta? to Max Of Kyra, profesja sorcer wbi?em 14 lvl i hack :d Mia?em tam takie rary jak plate set crocodile boots! oraz 4k :d

Moj? pierwsz? postaci? by? Sorcerer. Wtedy to by? po prostu ?lepy wyb?r, ale pomy?la?em, ?e dobrze si? gra?o, wi?c jak wr?ci?em ci?gle gra?em t? magiczn? postaci?. Pragn??em dobi? gdzie? 30 level, bo bardzo chcia?em pobawi? si? czarami "Utevo res" i "Utevo res ina" lecz niestety zawsze mniej, wi?cej na 16 ko?czy?em gr?. Teraz ju? mnie tak nie poci?ga, dla mnie straci?a urok po updacie na 8.22. Tak wi?c Sorcerer.
P. S. Pogrubi?em wyraz "Moj?" bo zanim sorkiem zacz??em gra? wchodzi?em na Druida kolegi.

Ostatnia edycja:

Sorcerer na shanerze :D

Moj? pierwsz? postaci? by? Sorcerer, czego bardzo ?a?uj?, bo nudno mi si? gra?o. :C
Potem nie chcia?am zaczyna? przez d?ugi czas gra? od nowa, wi?c zrobi?am przerw?.

Ja pierwszego zrobi?em Sorc'a. To by?o co? pi?knego... Zatrzyma?em si? na 13 levelu i nie mog?em wbi? wi?kszego.. Co wbi?em to pada?em i tak w k??ko :D poprosi?em kuzyna, ?eby mi wbi? ten 15 level (tak zrobi?). Oczywi?cie znowu pada?em, a? wreszcie doros?em do tibii :D iii wbi?em 30 level , niestety mia?em a? 98 ded?w. :D I zako?czy?em moj? przygod? z t? postaci?.

Status
Zamknięty.
Do góry