• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

• Knight.

Votes: 0 0,0%
  • Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

Votes: 78 10,4%
  • Druid.

Votes: 152 20,3%
  • Sorcerer.

Votes: 232 31,0%
  • Rookslayer.(9lvl +)

Votes: 41 5,5%
  • a:5:{i:10084;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10084;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:12596;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12596;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:14444;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14444;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:1:{i:23651;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23651;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:14250:"a:5:{i

Votes: 246 32,8%

• Total voters
    749
Status
Zamknięty.
Odp: Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Moja pierwsza posta? to Sorc...
Przez jaki? rok bra?em Ci?gle Sorca i wbija?em 20lvl, a na koniec mnie dedali i przestawa?em gra? :p

Pami?tam moj? pierwsz? posta? to by? palladin na ?wiecie Aurea wbi?em chyba 12 lvl i by?em konkretnym noobem xd na pocz?tku biega?em po venore i nie wiedzia?em jak si? z tego miasta wychodzi ale by?o fajnie, no a co do pytania to: Palladin:p

Niechcial Bym Sie Wtracac "Stawik94" Ale Jak Grasz Np.: Na Rooku.. TZN.:Rookgardzie To kaleczysz Postac Mniej Many Hp I Tylko Przypal Ale Nawet Fajnie Pokozaczyc Mozna :p

Co Ty wogule wiesz xD
?eby stwierdzi?, ?e granie rookstayerem jest bez sensu trzeba najpierw zagra?.
Co z tego, ?e co level trac? na hp i manie skoro nie mam zamiaru wyj?? na mainland ?

Moj? pierwsz? profesj? by? druid, nie wiem dlaczego ale my?la?em wtedy, ?e jest najlepszy teraz mam paladina i jestem z niego zadowolony... Paladin naj naj profa :)
Elo

Moja 1 profesja to byl pallek.niestety 5 minut po wyjsciu w rooka zabili mnie i skonczylem z pallkiem:down:
Zaznaczam Pallka

Moja 1 profa to Druid xD
A na roku siedzia?em 2 dni bo nie wiedzia?em jeszcze gdzie co jest xD

P??niej wyszed?em z roka i poszed?em do Thais
Moje ulubione miasto :)
Pozdrawiam
RRaafikk:up:

Moja 1 prof, to sorcerer. Pami?tam te czasy ... To by?a tibia 7.5-7.6 (sam nie pami?tam). Wiem, ?e to by?o pvp, bo jakiego? afk druida ubi?em (mia? 28 lvl, a ja 9) i mi b robe polecia?o. Bi?em go skurczybyka kilkana?cie minut.

Moj? pierwsz? postaci? by? knight lecz po jakim? czasie zrobi?em palka i wiedzia?em ?e chce gra? palkiem xD
moja odpowied? brzmi tak samo :)

Pierwsza posta? knight (50 lv) <hacked>

A potem zrobi?em se palka (150 lv <hacked>)
I przesta?em gra? w tibi? rl z powodu hack?w xdd

By? to 13 knight :P jak dobrze pamietam mia?em 3mlvl skille chyba 45+/40+.
Eq to byl plate set , dragon hammer i dragon shield. Niestety shakowali mi go :P Wesz?em w jakis link na trade hehe.

Teraz posiadam 117rp

Moj? Pierwsza Profesj? By? Mag.(Sorc)
Z tego Co pamietam nick mial "Tariu Etao"
Mialem na nim 8 Lvl (Dolera, pvp-enfo)
Zostalem Zrookowany gdyz exp byl za ludzi :D

Moj? pierwsz? postaci? by? knight o nicku Opip pami?tam jak wbi?em 8 lvl co to by?a za rado?? potem dobi?em j? 91 lvl i zapomnia?em pas?w. :(

Ja tak?e zaczyna?em od knighta, jest to chyba podstawowa posta?, na rooku wali?o si? z katany, to i na mainie wali?o si? z miecza.

Ja by?em pot??nym rycerzem :D
Z rooka wyszedlem na 10 lvl, skile slabiutkie, longsword w lapie a ze gralo nas z 5 z klasy to frajda byla niesammowita, poznawanie terenow, "pkowanie"
to byly wspaniale czasy jak zaczynalem gre.
:D:D:D
KNIGHT the best :p
edit#
przypomnialem sobie jak wybieralem nick. Kolega najwyzszy lvlowo, nasz guru (20lvl)
mi doradzil, zebym wybral nick "ktory bedzie jak najtrudniejszy do zapamietania ,dla innych graczy"
;D ta obawa przed pk hehe

Ostatnia edycja:

Moja pierwsza prof to Druid w Venore (mia?em wybra? Sorca w Carlin x))
Jak z kumplem skapneli?mi si? ze mo?emy dosta? za free snakebite rod w sklepie to by?a taka podjarka xD

By? to druid, wbi?em nim 8 level na rata i trollach, 13 level na goblinach i 21 na cyclopach. Potem lubi?em sra? w depo, jako? mi odechciewa?o si? gra? w Tibie. Ca?a przygoda, posta? zosta?a zchackowana, teraz mam knighta kt?rego sprzedam.

Knight ;) Je?li dobrze pami?tam ma 6 lvl, lecz nie zapomn? gdy przez ok tydzie? czasu wychodzi?em z rookgardu, potem gdy goni? mnie PK team zabi?em si? na ogniu. Stare czasy ;(

Moja to r?wnie? Sorc!
Fajne by?o uczucie przechodzi? na miana (RL TIBIA) :) - wtedy by?a jaka?...4 nad ranem! :D
Ale po wbiciu 20..HACK!I si? wkuriw?em, zaczo?em szuka? czego? innego, znalaz?em co? takiego jak OTS...
Moim pierwszym OTS'em by?a Armia! (APO).
Chocia? to te? po jakim? czasie si? znudzi?o!

chyba za bardzo si? rozpisa?em :D

Moja pierwsza postacia byl knight ktorym wbilem 30 lvl mialem przerwe w tibi potem se sorca walnalem wbilem 22 lvl i mi sie nie podoba teraz gram pallem mam 21 lvl i gra sie swietnie lecz wolalbym grac na starych czasach knightem;]:huh:

Moj? 1 postaci? by? Druid xDDD
Wybra?em ta profesje bo fajnie brzmia?a potem rooka przeszed?em mam 8 lev i si? zastanawia?em co teraz ?? chodzi?em jak ( down ) i my?la?em jak ta tibia jest taka ma?a to nie gram i chodzi?em sobie i pewnego dnia podszed?em do The Oracle i kole? do niej pisze i znik? o.O ja napisa?em to samo ( me english no good ) :D no i si? przenios?em do thais o.O I Chodzi?em zdygany po Tibijskim MainLand i kto? mnie ubi? o.O i si? przestraszy?em kana?ami doszed?em do depo i pytam si? kogo? gdzie ja jestem i co tu si? dzieje i niech mnie oprowadzi no to napisa? do mnie m?j do teraz kolega wyt?umaczy? pokaza? exp da? eq kasy i tak sobie expi?em expi?em a? doszed?em do 13 lev i mnie dedali a m?j kolega wbi? spokojnie 30 lev Potem Zabra? mnie na Hallgite Bloczy? a ja Z lodow? R??dzk? Deda?em Dsy :D
Moja 1 Profka to Druid

@up
ja_pierdole_174_439.jpg

Moj? pierwsz? profesj? by? Sorcerer, osi?gn??em nim ponad 36 poziom, a potem, c??... Hacked. Teraz wybieram profesj? takie jak Palladyn, Knight.

Status
Zamknięty.
Do góry