Odp: Jaki jest wasz ulubiony przedmiot szkolny?
Ja jaki przedmiot lubi??
Hmmm. to b?dzie tak.
Chemia - dla tego, ?e mia?em super nauczycielk? i w domu nie musia?em si? uczy? (tak dobrze t?umaczy?a)
Fizyka - no po prostu miodzio. Liczenie itp. to m?j ?ywio?. Nie lubi? tylko jak mnie pytali z wzor?w (1), ale na koniec i tak mia?em 5
Matematyka - kurcze to chyba the best. Mo?ecie mnie zerwa? ze snu, a ja wam oblicz?, cho? by najtrudniejszy przyk?ad. Nie by?em na konkursie, bo mia?em angin? i mnie tak ?eb napier..., ?e nawet nie mog?em pisa?, a tu jeszcze my?le?...? Jestem, to znaczy by?em w 3 gimn, a rozwi?zywa?em zadania dla brata z klasy maturalnej
W-F - Sport, to moje 2 imi?. Lubi? biega? i gra? w pi?k?, a to za zwyczaj robi?em
J. obcy - nie lubi?em uczy? si? regu? itp. S??wka te? mi nie za bardzo wchodzi?y, ale to co? mnie poci?ga w obcych j?zykach. Po prostu je lubi? i ju?
Historia - nawet nawet. Mia?em 5, cho? do tej pory nie pami?tam ?adnej daty
Informatyka - Planuj? i?? na studia w tym kierunki, wi?c chyba nie musz? t?umaczy?
Technika - m?j ojciec nauczy? mnie wi?cej w domu ni? nauczycielka na lekcji

, jak zapyta?a kto wie co to jest, a pokaza?a co to suwmiark?, to po?owa z klasy nie wiedzia?a co to. Ja si? ?mia?em, nikt nie wiedzia? czemu, a jak pokaza?em jej jak si? to u?ywa to od raz 5 i dla tego lubi? ten przedmiot.
Jak wida? lubi? og?lnie szko??

, tzn wszystkie przedmioty opr?cz sztuki(facetka by?a wredna) i biologii(ta to ju? nie wiem. Na lekcji chcia?em j? przez okno wywali?

, ale mnie kolega powstrzyma?

)