"Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

Status
Zamknięty.
Odp: "Jaki ?wiat...?" - temat zbiorczy.

Witam, szukam ?wiata PVP, na kt?rym gra du?o os?b, du?o polak?w i na kt?rym nie ma jeszcze "dominuj?cej gildi" .

Prosze o szybk? odpowied?.

Witam, szukam ?wiata PVP, na kt?rym gra du?o os?b, du?o polak?w i na kt?rym nie ma jeszcze "dominuj?cej gildi" .

Prosze o szybk? odpowied?.

Polecam nowy serwer kt?ry ma teraz wyj??, b?dzie du?o polak?w i nie b?dzie na starcie dominuj?cej gildi :D

Ostatnia edycja:

Szukam ?wiata!​

Ma?o os?b, ma?o pk, nie zamierzam expi? r?cznie (100% bot) jaki ?wiat polecacie ?

Szukam kilku os?b do grania ,na powa?nie (na d?u?sz? mete) jakis serwer pvp ,ilo?? graczy 300-500 :)
Mam juz spore do?wiadczenie w tibi ;p (4lata)

Mogliby?cie poleci? mi jaki? serwer, najlepiej malutko ludzi, ?eby expy by?y wolne, bez spin i co najwa?niejsze gildii, kt?ra swoimi botami zajmuje 90 % resp?w. Oczywi?cie PVP i serwer europejski. Dzi?ki z g?ry !

Witam

poszukuje takiego swiata na ktorym nie ma dominujacej gildii ktora ??da od Ciebie haraczu za wysoki lvl, nie ma wojne, i expa nie sa przepelnione. obojetnie jakie narodowosci i ceny.

prosze o szybka odpowiedz
z gory dziekuje

Witam

poszukuje takiego swiata na ktorym nie ma dominujacej gildii ktora ??da od Ciebie haraczu za wysoki lvl, nie ma wojne, i expa nie sa przepelnione. obojetnie jakie narodowosci i ceny.

prosze o szybka odpowiedz
z gory dziekuje
Mogliby?cie poleci? mi jaki? serwer, najlepiej malutko ludzi, ?eby expy by?y wolne, bez spin i co najwa?niejsze gildii, kt?ra swoimi botami zajmuje 90 % resp?w. Oczywi?cie PVP i serwer europejski. Dzi?ki z g?ry !

Odradzam Isare, gildia infinitas tj. shitfinitas zajmuj? ka?dy resp, 200 knightem zabij? 20 sorca :>.
Natomiast polecam Valorie, poza botami na facc tombie [nie no, na jakim servie nie ma bot?w na facc tombie ^^] to server dosy? pusty, ma?o PA itp.

a na valorii nie ma takiej gildii ? i expa dla pacc w miare dostepne?

Jak aktualnie wygl?da sytuacja na Nebuli (g??wnie pacc area), cz?ste random pk i pa, czy raczej spok?j? Jest jeszcze jaka? wojna? Jaka gildia aktualnie dominuje?

Notka moderatorska:
Przypominam wszystkim ?e w tym temacie obowi?zuje regulamin zapisany w pierwszym po?cie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Witam.
Chcia?bym wr?ci? do gry i mam postaci 30lv:
na Thorii (pvp) oraz na Securze (non-pvp) i tutaj w?a?nie mam problem.
Gdzie lepiej wr?ci??

Porad?cie co?!
Z g?ry dzi?kuj?.

Witam.
Chcia?bym wr?ci? do gry i mam postaci 30lv:
na Thorii (pvp) oraz na Securze (non-pvp) i tutaj w?a?nie mam problem.
Gdzie lepiej wr?ci??

Porad?cie co?!
Z g?ry dzi?kuj?.

Nie masz du?ego lvl, wi?c proponuje zacz?? od 0 na aurorze, je?li jednak nie chcesz, to Thoria bo pvp xd

Z ch?ci? bym pogra?, ale s? kolejki?

Chcia?em se dzisiaj wbi? na Aurere ale kolejki po 350 os?b... ?eby si? zalogowa? musia? by? czeka? z 2h+. Odradzam ten serwer.

Chcia?em se dzisiaj wbi? na Aurere ale kolejki po 350 os?b... ?eby si? zalogowa? musia? by? czeka? z 2h+. Odradzam ten serwer.

Bez pacca tylko zalogujesz o 3-5 rano, albo po Global Save.

Aurea, dla mnie zawsze to b?dzie, by? i jest najlepszy serwer. To jest kwestia tego, czego si? oczekuje od ca?ego ?ycia.
Mo?na gra?, na ka?dym ?wiecie i dobrze si? bawi?. Tutaj jedyn? kwesti? jest dobra ekipa, reszta to piku?.

Aurea, dla mnie zawsze to b?dzie, by? i jest najlepszy serwer. To jest kwestia tego, czego si? oczekuje od ca?ego ?ycia.
Mo?na gra?, na ka?dym ?wiecie i dobrze si? bawi?. Tutaj jedyn? kwesti? jest dobra ekipa, reszta to piku?.

Aurera a Aurea to dwa r??ne ?wiaty, troszk? zacofana jeste? je?li chodzi o Tibi?.

Swiat : Margona - To jest dobry ?wiat ? chodzi mi o to czy du?o tam bot?w, du?e ceny, du?o pk, du?o wojen gildi, du?o noob?w ?

Odpisze kto?? ? ; 0000

Status
Zamknięty.
Back
Do góry