Jakie eq/skille na dany lvl?

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie eq/skille na dany lvl?

Kajjj

Na twoim lvl to ja bym dobi? skille z minimum 70/70, cho? nie jestem pewien... jak widzisz ja na 23 mam takie skille jak ty :P. eq masz dobre, chyba do 60 nie op?aca si? zmienia? : )

A ja mam dodatkowe pytanie

33 pall
eq- brak, ledwo odzyskany 3 sec temu
skille: 67/49 <do jakich dobi?>
hajs : 50-70 k
zale?y mi by by?o leciutko dista wole wbi? sam ni? mie? + od czego? :)

75/55+ \ je?li eq chcesz to proponuje blue legs ,pall arma , crwon helemet i np vampirke ;]

Poziom:41
Profesja:Knight
Obecne eq i/lub skill:warrior helmet, golden legs, golden armor, medusa shield,warriors axe, boh skills:75/65
Pieni?dze:ok 110k

Wiem skille s? troch? s?abe ale posiadam pacca wi?c nockami dobije sobie do 80. Narazie expie na laguna island czy op?acalny b?dzie exp na dragach od 45-50 lvl ewentualnie na piratach?

Obecne eq i/lub skill:warrior helmet, golden legs, golden armor, medusa shield,warriors axe, boh skills:75/65

Wiem skille s? troch? s?abe ale posiadam pacca wi?c nockami dobije sobie do 80. Narazie expie na laguna island czy op?acalny b?dzie exp na dragach od 45-50 lvl ewentualnie na piratach?

dobrze jest

Narazie masz za ma?y poziom na piraty czy tez dragony. Polecam expic na mutated humany/barbariany az do 50/55 poziomu. Wtedy polecam zrobic Nargor Quest i zrobic kazdego taska - a pozniej juz z g?rki.

Dasz rade tylko no? kas? ze sob? i nie kupuj bles?w. To Ci poblocz?. (I powiedz jaki serwer jeszcze!)

Pozdrawiam, Tomek.

To zale?y jakie chcesz mie? skile na danym lvl to tylko zale?y od ciebie czy chcesz na 20 lvl mie? skile 80/80 abo 50/50 ka?dy ma inne podej?cie do tego.

Profesja knight
poziom - 10 zaraz
eq - Zao leg'sy, zao helm, bohy, k armor, demon shield, bron wraz z wymaganiamy lvl'owymi bedzie zmieniana.
Do jakiego lvl'a isc z tym eq? Tzn zbroje jak najszybciej na dsm zmienie. A co z reszta, oraz kiedy dms zmieniac? Zgory dzieki, pozdrawiam.

Profesja knight
poziom - 10 zaraz
eq - Zao leg'sy, zao helm, bohy, k armor, demon shield, bron wraz z wymaganiamy lvl'owymi bedzie zmieniana.
Do jakiego lvl'a isc z tym eq? Tzn zbroje jak najszybciej na dsm zmienie. A co z reszta, oraz kiedy dms zmieniac? Zgory dzieki, pozdrawiam.

Po zmianie knight armora na DSM, polecam Ci sprzeda? bohy, nieco dop?aci? i kupi? Steel Bootsy (3 arm).
Kupi?bym r?wnie? platinum amulet (kosztuje 5k, ma 2 arma).
Kolejn? inwestycj? jak? bym zrobi? na Twoim miejscu jest wymiana Demon Shielda na MMS.
Armor wymieni?bym na ko?cu, (nie wspomnia?e? czy jeste? axe / club czy sword).
Je?li b?dziesz w granicach 70 poziomu, kup sobie MPA, a nast?pnie na 90 lvlu zobaczysz czy b?dzie cie sta? na FGA, ETA, OLA (fireborn giant armor, earthborn titan armor, oceanborn leviathan armor).

Pozdrawiam

Poziom: 25
Profesja : Palladyn
Obecne eq i / lub skill: crown helmet, paladin armor, knight legs (buty te co daja 1 arm i 5 speed), vampire shield, royal spear, platinum amulet///skille 61/43
Pieni?dze : 20k

Poziom: 25
Profesja : Palladyn
Obecne eq i / lub skill: crown helmet, paladin armor, knight legs (buty te co daja 1 arm i 5 speed), vampire shield, royal spear, platinum amulet///skille 61/43
Pieni?dze : 20k

Kup sobie Zaoan legs , potren do 75 skilla :)

Poziom:26
Profesja: Sorcerer
Obecne eq i/lub skill: Dragon Shield, Plate Legs, Platynium Amulet, zoan shoes, soldier helmet, Spiryt Cloak
Pieni?dze:ok. 2cc

Poziom:26
Profesja: Sorcerer
Obecne eq i/lub skill: Dragon Shield, Plate Legs, Platynium Amulet, zoan shoes, soldier helmet, Spiryt Cloak
Pieni?dze:ok. 2cc

Zakup Focus Cape (oko?o 7k), Crown Helmet (3k) oraz Blue Legs (10k).

Pozdrawiam

Ok. Dzi?kuje, Napewno kupie. ;)
A co my?lisz o kupnie Hat of the mad.??
A co jeszcze s?dzisz o Tarczy.??
Niestety Blue legi na Pacerze chodza ok. 2cc.;//

Ostatnia edycja:

Ok. Dzi?kuje, Napewno kupie. ;)
A co my?lisz o kupnie Hat of the mad.??
A co jeszcze s?dzisz o Tarczy.??
Niestety Blue legi na Pacerze chodza ok. 2cc.;//
Drogo :P
Hat of The Mad ma tylko 5 arma, a 1 mlvl niewiele zmieni, dlatego lepiej b?dzie jak kupisz co? co ma wi?cej obrony.
Je?li blue legi s? takie drogie, to mo?e uda Ci si? sprzeda? dragon shielda, i jako? dozbiera? do Vampire Shielda?

Pozdrawiam

Noo sprobuje, teraz i tak bd robi? m lvl to moze co? wpadnie. ;D
A ile moze kosztowac vampirka. ;D?

~~ 15k
cho? i tak eq polecam ci z do?wiadczenia kupienie HOTM , blue legs , focus cape , boh , vampire shield i platinum amulet (ew scraft / Protection Amulet)... ma?o wa??ce eq + daje i do hit?w (+2 m.lvl) i wytrzyma te 3 cyce w razie wypadku : P

A i szybki edit - na 30 je?li serio udaje ci si? bi? z dystansu(ma?o jakie hity dostajesz) mo?esz sobie ksi?g? kupi? (ew poczeka? i zamiast tej wampirki j? kupi? ) +1 m.lvl

@ 2x up:

przypomn? ?e to profesja magiczna... na co ci armor je?li bijesz z dystansu? pomin? fakt ?e dark helmet ma 6 arma a crown ma a? 7... co jest nie du?? r??nic? w por?wnaniu do tego ile ci daje ten 1 m.lvl nawet w samym small strike, te? fakt ceny ?e zazwyczaj niewiele si? wahaj? HOTM a crown helmet (max 3k)

Ostatnia edycja:

Hmm no, to kupie HOTM Platynium mam .;))
A co do Focus Cape oplaca sie wydawa? 7k jaak mam Cpirty cloak a on ma 1 mniej arma? a tyle samo +1mlvl??

mi to nigdy r??nicy nie robi?o, wymienia?em dopiero na elemental sety chyba ?e mia?em za du?o kasy to inwestowa?em...zawsze co? : P

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry