Jakie eq/skille na dany lvl?

Status
Zamknięty.
Odp: Jakie eq/skille na dany lvl?

mi to nigdy r??nicy nie robi?o, wymienia?em dopiero na elemental sety ;P

Obecne eq i/lub skill: Dragon Shield, Plate Legs, Platynium Amulet, zoan shoes, soldier helmet, Spiryt Cloak

Kolega ma soldier helmet :)
1mlvl doda 1pkt leczenia do exury, i 1 do strike (exori vis itp) czy jakiegokolwiek innego ataku, wi?c raczej ma?o to da w przypadku darmowego konta, a jak otocz? Ci? potwory to z takim magicznym eq umiera si? w ci?gu kilku sekund ^^

Pozdrawiam

Noo to mam ok 2cc to co radzcie kupic nie drogo ale teraz to tak na czysto .;))

Kolega ma soldier helmet :)
1mlvl doda 1pkt leczenia do exury, i 1 do strike (exori vis itp) czy jakiegokolwiek innego ataku, wi?c raczej ma?o to da w przypadku darmowego konta, a jak otocz? Ci? potwory to z takim magicznym eq umiera si? w ci?gu kilku sekund ^^

Pozdrawiam

Dlaczego ty w ka?dym po?cie wszystkich pozdrawiasz? ?mieszny jeste?.

Noo to mam ok 2cc to co radzcie kupic nie drogo ale teraz to tak na czysto .;))
Zakup tak jak ci ju? kto? wy?ej napisa? Focus cape, co z tego ze ma 1 mniej, kup op?aca si?.A je?eli zechcesz zosta? przy spirit cloacie to kup sobie blue legi.: )

U mnie Focus kosztuje ok, 7k a ma tylko 1 arm wiecej, oplaca sie?? bo moim zdaniem nie,
ja chyba sprzedam dragon i kupie vampirke. ;D

ja na twoim miejscu zakupi? bym narazie focus cape jak ci koledzy podpowiadaja. potem hat of the mad . a co do tarczy to zbieraj na demonke ;) focus - hat - demonka
w takiej kolejnosci kupuj;p

Demonka ile. ??
A ja tyle, kasy nie bd mia?,
Focus ok 6k a HaT tez cos kolo tego.;/

Ostatnia edycja:

Szczerze To Niepamietam . Ale Market jest licz sie z 30k + Niewiem jak na twoim ?wiecie . Masz Pytania Pisz Priv. !

Odp: Jakie eq na dany lvl?

Odp: Jakie eq na dany lvl?

Poziom: 38
Profesja: kKnight
Obecne EQ: Crusader Helmet, Knight legs, Knight Armor, Dragon Shield, Epee, Leather Boots, Platinum Amulet
Pieni?dze: 5 cc
Rzecz jasna NON-PVP

Skille 57/52

Poziom: 38
Profesja: kKnight
Obecne EQ: Crusader Helmet, Knight legs, Knight Armor, Dragon Shield, Epee, Leather Boots, Platinum Amulet
Pieni?dze: 5 cc
Rzecz jasna NON-PVP

Skille 57/52

Skille polecam 70/70 a
z eq kup sobie najpierw demonke ;)

Poziom: 22
Profesja: Paladyn
Obecne eq i/lub skill: Demon Helmet, Pal Armor, Blue Legs, Demon Shield, BoH, Platinum Amulet, skill: 65/55 mlvl 7
Pieni?dze: 40k

Co zmieni??

Sentomaru Masz odpowiednie eq ja na tym levelu nic bym nie zmienia?. Jest dobre spokojnie ci starczy do 80+ levela, wcze?niej mo?esz kupi? lepszego shielda.

Poziom: 22
Profesja: Paladyn
Obecne eq i/lub skill: Demon Helmet, Pal Armor, Blue Legs, Demon Shield, BoH, Platinum Amulet, skill: 65/55 mlvl 7
Pieni?dze: 40k

Co zmieni??

Ja bym proponowa? kupi? blessy. Ewentualnie zmieni? Demon Helmet na co? ta?szego, szkoda by by?o co? takiego straci?.

Ja bym jeszcze poskilowa? do 80/80 bo 65 to tragedia w erze treningu offline //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Poziom:91
Profesja:Elite Knight
Obecne eq i:Golden Legs,boots of haste,Steel helmet,Plate Shield,Crown armor,Giant Sword
Pieni?dze:10cc

Poziom:91
Obecne eq i:Golden Legs,boots of haste,Steel helmet,Plate Shield,Crown armor,Giant Sword
Pieni?dze:10cc

-Sprzedaj giant sword i kup Mystic Blade (35k - 15k za Gianta = 20k)
-Kup Demon Shield (35k)
-Kup Demon / Zaoan Helmet

Pozdrawiam

Poziom:50
Obecne eq: Knight legs, boots of haste, Demon helmet ,Vampire Shield,Golden armor, Bright Sword, Platinium Amulet
Pieni?dze: 30k

Poziom:50
Obecne eq: Knight legs, boots of haste, Demon helmet ,Vampire Shield,Golden armor, Bright Sword, Platinium Amulet
Pieni?dze: 30k

Sprzedaj bright sword i kup sobie Relic Sword.
P??niej, mo?esz zbiera? na Demon Shield ^^

Pozdrawiam

do Sentomaru
Zaon Helmet za Demon Helmet , Demonka za Mms i koniecznie blessy no i doskillaj do 85 chociaz i sama przyjemnosc z grania :)

"Ja bym jeszcze poskilowa? do 80/80 bo 65 to tragedia w erze treningu offline //Dziki~~"
80/80 palkiem ? powodzenia..
80/80 pallem to bardzo ma?y skill //Dziki~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Poziom: 56
Profesja: Elite Knight
Obecne eq i/lub skill: Royal Helmet, Relic Sword, Demon Shield, Zaoan Legs, DSM
76/74
Pieni?dze: nie ma znaczenia:)

Poziom: 56
Profesja: Elite Knight
Obecne eq i/lub skill: Royal Helmet, Relic Sword, Demon Shield, Zaoan Legs, DSM
76/74
Pieni?dze: nie ma znaczenia:)

Skille masz nawet dobre,cho? mo?esz jeszcze poskillowac. Eq w miare dobre. Ale kup Zaoan helmet,mastermind shield,mpa zamiast dsm. I soft boots. i jedziesz:p. a bron to nie wiem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry