What's new

Jakiej muzyki słuchacie?

bobusio

User
Reaction score
0
Ja osobiscie slucham hip hopu i rapu ale tylko stare kawalki z przed 2000 roku bo te nowe kawalki to juz hip hop polo

Frox

Forum friend
Reaction score
33
Ja osobiscie slucham hip hopu i rapu ale tylko stare kawalki z przed 2000 roku bo te nowe kawalki to juz hip hop polo
Ta, przezy?es wielka za?amke po smierci Magika... , K44 nadal nagrywa?o i to dosyc dobrze, chociaz bez Magika juz nie by?o to samo K44.Od 2001 r. na rynku jest O.S.T.R. jego kazda p?yta jest wysmienita.Wiec nie pierdol ze od nowe kawa?ki sa hip hop polo, no chyba ze sledzisz kariere Meza i Verby.

casper99

User
Reaction score
0
Ja s?ucham wszystkiego co wpadnie w "ucho". Przewa?nie wl?czone mam radio i jak co? mi sie spodoba to ?ciagam. RMF FM -> przewa?nie

Phoenixy

User
Reaction score
0
Ja slucham Metalu/death metalu itp, czasem lubie punka posluchac, troche metalcore.

Bubel

User
Reaction score
0
W sumie to slucham wszytko czyli jakos nie mam ulubionego typu muzyki

terrior95

User
Reaction score
0
Lubi? s?ucha? r??nych piosenek. Lubi? piosenki takich zespo??w jak: Red Hot Chili Peppers, Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg, Feel (czasami), Led Zeppelin, Metalica.

Pozdrawiam,
terrior95

Rybol

Senior User
Reaction score
92
Hip-Hop i Rap
Czasami jak jaki? Zesp?? Rockowy wpadnie w ucho to te? pos?ucham.

Moking

Advanced User
Reaction score
9
Czasem Hip-Hop Only Peja and O.S.T.R .Tak to rock,metal raczej mi nie pasi.Zalezy jakie jest wykonanie utworu.Co mysle na temat PoPu?Raczej nie slucham takiego czegos.Widzi mi sie U2 i Rammstein.
/Moking

Lilly

User
Reaction score
12
metal [szczeg?lnie gothic ^.^]
rock
pop
techno
polski hip hop ;>

Dyzio z Bia?ego

New User
Reaction score
0
Odp: Jakiej muzyki s?uchacie??

Hause, trance, techno, hard techno, Jumpstyle, pop. zale?y na co mam ochot?. ; p Ale g??wnie z mocnym basem ;p

Last edited:

Herun

User
Reaction score
9
Odp: Jakiej muzyki s?uchacie??

Rock i rap

Rock-offspring
rap-2pac

Pozdrawiam
Herun =]