• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jakiej muzyki słuchacie?

Ja osobiscie slucham hip hopu i rapu ale tylko stare kawalki z przed 2000 roku bo te nowe kawalki to juz hip hop polo

Ja osobiscie slucham hip hopu i rapu ale tylko stare kawalki z przed 2000 roku bo te nowe kawalki to juz hip hop polo
Ta, przezy?es wielka za?amke po smierci Magika... , K44 nadal nagrywa?o i to dosyc dobrze, chociaz bez Magika juz nie by?o to samo K44.Od 2001 r. na rynku jest O.S.T.R. jego kazda p?yta jest wysmienita.Wiec nie pierdol ze od nowe kawa?ki sa hip hop polo, no chyba ze sledzisz kariere Meza i Verby.

Ja s?ucham wszystkiego co wpadnie w "ucho". Przewa?nie wl?czone mam radio i jak co? mi sie spodoba to ?ciagam. RMF FM -> przewa?nie

Lubi? s?ucha? r??nych piosenek. Lubi? piosenki takich zespo??w jak: Red Hot Chili Peppers, Eminem, 50 Cent, Snoop Dogg, Feel (czasami), Led Zeppelin, Metalica.

Pozdrawiam,
terrior95

Hip-Hop i Rap
Czasami jak jaki? Zesp?? Rockowy wpadnie w ucho to te? pos?ucham.

Czasem Hip-Hop Only Peja and O.S.T.R .Tak to rock,metal raczej mi nie pasi.Zalezy jakie jest wykonanie utworu.Co mysle na temat PoPu?Raczej nie slucham takiego czegos.Widzi mi sie U2 i Rammstein.
/Moking

Odp: Jakiej muzyki s?uchacie??

Hause, trance, techno, hard techno, Jumpstyle, pop. zale?y na co mam ochot?. ; p Ale g??wnie z mocnym basem ;p

Ostatnia edycja:
Odp: Jakiej muzyki s?uchacie??

Rock i rap

Rock-offspring
rap-2pac

Pozdrawiam
Herun =]

Do góry