• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Janusz Korwin-Mikke

Status
Zamknięty.
Odp: Janusz Korwin-Mikke

odezwal sie politolog

Stara?em si? napisa? bezstronnie, a i tak znalaz? si? kto?, kt?remu to si? nie podoba. :<
Tak jak i PiS, PO, tak i ka?da inna partia[w tym KNP] u?ywa r??nych sztuczek by zdoby? poparcie. Dlatego by zdoby? jak?? konkretn? informacj? trzeba wg??bi? si? g??boko.

Nie hejtuj? ani PiSu, ni KNP, ni jakiejkolwiek innej partii.

ps.
Polecam sprawdzi? inne ugrupowania, np. UPR.

Jak zwykle trolle nie maj? argument?w dlaczego nie Korwin.

Zawsze byly i sa i beda 2 strony.

Jedna na tak druga na nie

Nie ma co ukrywa?, Polacy to banda idiot?w. Wi?kszo?? normalnych rodak?w wyjecha?a i wcale im si? nie dziwi?. Wstyd?my si? za Polsk?.

Nie ma co ukrywa?, Polacy to banda idiot?w. Wi?kszo?? normalnych rodak?w wyjecha?a i wcale im si? nie dziwi?. Wstyd?my si? za Polsk?.

Pierdol si?, je?eli wstydzisz si? za Kraj z kt?rego pochodzisz jeste? dla mnie najgorszym ?cierwem jakie mo?e chodzi? po ziemi. Pluje na Ciebie.

Dziwisz mi si?? Jeste?my ?mieciami europy, nikt nas nie szanuje i to w?a?nie przez nas bo sami sobie wyrobili?my taki wizerunek. Bywa?em nie raz za granic? to cz?sto s?ysza?em o tym jaki w Polsce jest gn?j, Polscy ?ydzi - tak nas nazywaj?. W internecie jeszcze gorzej, wchodz? na gr? internetow? i zostaje zbanowany za to ?e jestem Polakiem.

Dziwisz mi si?? Jeste?my ?mieciami europy, nikt nas nie szanuje i to w?a?nie przez nas bo sami sobie wyrobili?my taki wizerunek. Bywa?em nie raz za granic? to cz?sto s?ysza?em o tym jaki w Polsce jest gn?j, Polscy ?ydzi - tak nas nazywaj?. W internecie jeszcze gorzej, wchodz? na gr? internetow? i zostaje zbanowany za to ?e jestem Polakiem.

Jeste? idealnym przyk?adem na to co zrobili z Polakami nasi s?siedzi, bli?szi i dalsi ; ) Przesta? pokazywa? nas jako murzyn?w, kt?rzy maj? da? si? wyrucha? w dup? tylko sie ogarnij.

Jeste? idealnym przyk?adem na to co zrobili z Polakami nasi s?siedzi, bli?szi i dalsi ; ) Przesta? pokazywa? nas jako murzyn?w, kt?rzy maj? da? si? wyrucha? w dup? tylko sie ogarnij.

Dok?adnie :) Polska, to nie rz?d, nie jeden cz?owiek... to historia i wszyscy Polacy, wi?c sorry ale je?eli uwa?asz, ?e jeste? ?mieciem i nikt Cie nie szanuje to pozostaje tylko wsp??czu?. Ja mam o sobie inne zdanie, ale wida? niekt?rzy s? tak pogr??eni w internetach, ?e ich system warto?ci jest zakrzywiony.

Janek jest spoko, bo ma ogarniente. Co do wizerunku Polakow to mamy zla opinie, mieszkam w UK i wiem co o nas mysla. Meska czesc to menele i zbiry, a druga czesc (kobieca) to dziwki. Najwazniejsze to trzeba pamietac ze nic samo sie z niczego nie bierze. Opinia w 90% opisuje wiekszosc Polakow w UK, na kazdym rogu widac puszki po Polskim piwie, wszedzie takze widac Polakow zebrajacych na alkohol, w UK jestesmy teraz (chyba nie pamietam) na 3 miejscu podwzgledem przestepst. Wschodni Londyn ma wiecej Polskich burdeli niz inne czesci ladnych (z innymi nacjami). Idziesz ulica to nastap slyszysz 'kurwa to', 'kurwa tamto', 'jak mi tu zle', 'po co tu przyjechalem', ale dalej siedza i nie wracaja do Polski, a po tym co sie stalo z Danielem Pelka to juz wogule Polskie rodziny w UK sa pod lupa. Wiekszosc normalnych Polakow (czyt. 'nie kolesi na sterydach gdzie nie widac szyj + z bialymi adidaskami na nogach') wstydzi sie przyznac ze sa Polakami, bo inny robia dobra opinie na ich temat, a rasizm to nie jest na Polakow, ale Polacy na innych. Polacy nie sa tu jeszcze tak nekani, bo jest jeszcze spora grupa ogarnietych ludzi ktorzy wierza ze mozna cos z tym zrobic i naprawic wizerunek. Chyba najlepiej nam poprawia Polski policjant ktory twetuje po Polsku, bo ten pomysl bardzo podobal sie Brytyjczykom. Co do monarchi w Polsce to glupota, w UK krolowa robi to samo co prezydent tylko tyle ze ma stale stanowisko. Sekret polega na tym ze tam w rzadzie sa osoby ktore znaja sie na tym, maja wyksztalcenie w danym kierunku. W Polsce nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba byl minister sportu ktory wogole sie na tym nie znal, w UK cos takiego by nie przeszlo. Najwiekszy Wasz problem polega na tym ze wolicie narzekac niz dzialac, prekfencja na wyborach jest tak niska, ze ch...

No w?a?nie, ale dlaczego zawsze Polak jest najwi?kszym chamem i awanturnikiem? (tak, wiem ?e s? te? normalni ludzie, lecz bardzo ma?o) Wiem ?e w ka?dej nacji si? to zdarza, ale w Polsce to jest plaga

No w?a?nie, ale dlaczego zawsze Polak jest najwi?kszym chamem i awanturnikiem? (tak, wiem ?e s? te? normalni ludzie, lecz bardzo ma?o) Wiem ?e w ka?dej nacji si? to zdarza, ale w Polsce to jest plaga

By?e? kiedy? w Turcji na wakacjach? Mi osobi?cie si? zdarzy?o. Najwi?ksze burdy po chla?sku robili Anglicy. W Egipcie Rosjanie.

Budujesz na si?e ten stereotyp, ?e Polak to cham i awanturnik. Mo?e jeszcze ka?dy Polak to z?odziej jak to kiedy? uwa?ali Niemcy? Nie trzeba chyba przypomina? kto przyjecha? w '39 i obrabowa? nasz kraj.

Swoj? drog? uwa?am, ?e nie pasujemy do obecnego ?wiata, kt?ry skretynia? do reszty.

Je?li m?wisz o sobie to si? zgadzam ?e jeste? chamem, nie wiem jak mo?esz opisywa? wszystkich polak?w nie znaj?c ich.

Ps. je?li czego? nie znasz to tego nie opisujesz, takie jest moje zdanie.

Piszecie, ?e k*rwin masakruje innych polityk?w. Czyta?em te nag??wki: "Korwin masakruje XXX w Polsat News" - wchodz?, nikt nie zosta? zmasakrowany, ale pieski k*rwina b?d? zawsze go propsowa?. Trzeba czeka? na normaln? parti? z liberalnymi pogl?dami nt. gospodarki i normalnym szefem.

Piszecie, ?e k*rwin masakruje innych polityk?w. Czyta?em te nag??wki: "Korwin masakruje XXX w Polsat News" - wchodz?, nikt nie zosta? zmasakrowany, ale pieski k*rwina b?d? zawsze go propsowa?. Trzeba czeka? na normaln? parti? z liberalnymi pogl?dami nt. gospodarki i normalnym szefem.

Eh Kurwirashi. Gdzie masz nag??wki "Korwin masakruje"? Takiego okreslenia cz??ciej u?ywaj? jego przeciwnicy.

A jak chcesz liberalnej gospodarki ale nie od KNP to id? g?osuj na... no ten.. tego...
roj-much.jpg

Je?eli chcecie poczytajcie sobie na temat NWO tam dopiero dowiecie czym tak naprawd? chc? zas?yna? politycy tego ?wiata. Polska jest okre?lana za granic? mianem ch?amu, kt?re trzeba rozpierdoli?. Realna jest wojna domowa, ewentualnie jakie? strajki jakie mia?y miejsce jaki? czas temu. Korwin swoje pokaza? ja w europarlamencie, gdzie wiadomo jak nazwa? czarnosk?rego cz?owieka. Bez obrazy, ale takich ch?am?w jak on nie b?d? popiera?, gdzie ma totalnie popierdolone w g??wce. Je?eli chcecie w rz?dzie rasist?w to wasza droga. Sukcesem b?dzie jak do w?adzy dojdzie osoba, kt?ra nie ma praktycznie nic wsp?lnego z ?adn? parti?. Wprowadzenie monarchii, jak kto? wspomina? by?by bardzo dobrym pomys?em, a co z tym si? wi??e przywr?cenie zapomnianych tytu??w, rang spo?ecznych.

Je?eli chcecie poczytajcie sobie na temat NWO tam dopiero dowiecie czym tak naprawd? chc? zas?yna? politycy tego ?wiata. Polska jest okre?lana za granic? mianem ch?amu, kt?re trzeba rozpierdoli?. Realna jest wojna domowa, ewentualnie jakie? strajki jakie mia?y miejsce jaki? czas temu. Korwin swoje pokaza? ja w europarlamencie, gdzie wiadomo jak nazwa? czarnosk?rego cz?owieka. Bez obrazy, ale takich ch?am?w jak on nie b?d? popiera?, gdzie ma totalnie popierdolone w g??wce. Je?eli chcecie w rz?dzie rasist?w to wasza droga. Sukcesem b?dzie jak do w?adzy dojdzie osoba, kt?ra nie ma praktycznie nic wsp?lnego z ?adn? parti?. Wprowadzenie monarchii, jak kto? wspomina? by?by bardzo dobrym pomys?em, a co z tym si? wi??e przywr?cenie zapomnianych tytu??w, rang spo?ecznych.

Rasista? Wszystkie media wmawiaj?, ?e Korwin powiedzia? "Niggers" jednocze?nie puszczaj?c fragment kiedy m?wi on "Negros" (wymowa nigros). Jeden wielki lol.

Z drugiej strony jak na to spojrze?, jak chcesz mie? kolorow? Polsk?, od czerwonego, przez ???tego do czarnego to prosz? bardzo, ale wtedy ten kraj na pewno nie b?dzie lepiej funkcjonowa?.

Co do osoby niezale?nej, system polityczny w Polsce akurat tak dzia?a, ?e trzeba by? w partii. Zawsze zostaje rewolucja, ale ka?da rewolucja ko?czy si? syfem.

Co do monarchii to chcia? on monarchii o?wiecionej, tak jak wiele autorytet?w w Polsce (nie, nie m?wi? tu o osobach, kt?re 2 razy gra?y w M jak Mi?o??). Imho republika by?aby lepsza, co z reszt? wielu cz?onk?w KNP te? woli.
W sumie co do tej monarchii to dzisiaj w Europie mamy je w: Andorze, Belgii, Danii, Hiszpanii, Holandii, Liechtensteinie, Luksemburgu, Monako, Norwegii, Szwecji i Wlk. Brytanii. ?le ?yje si? w tych krajach? Jedynym problemem tych kraj?w to to, ?e towarzyszy im demokracja, kt?ra to np. ?ci?ga Hiszpani? powoli w d??.

Status
Zamknięty.
Do góry