• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Janusz Korwin-Mikke

Status
Zamknięty.
Odp: Janusz Korwin-Mikke

Esay, Kuzirashi, Anakonta i inni ktorzy maja cos do Korwina:

1404928360_by_tom3k15try_500.jpg

Elo.

Ostatnia edycja:

@up Ja rozumiem ?e s? ludzie, pierdolce i pojeby, ale do ci??kiej kurwy jest jaka? granica.

@Topic Ka?dy ustr?j polityczny jest dobry byle by by? dobrze zarz?dzany.

Wyja?nijcie mi dlaczego tak popieracie tego Korwina? Bo ma na YT pe?no filmik?w typu "Korwin masakruje lewaka...."? G?wno prawda. To s? tylko pojedyncze ?cinki, s?ysza?em wiele komentarzy wielkich korwinators, ?e by zag?osowali/albo ju? zag?osowali bo uwa?aj? go za inteligentnego cz?owieka, ma w domu wielk? bibliotek? i przeczyta? ka?d? ksi??k? kt?ra tam jest. Szczerze m?wi?c nie wiem co to ma do ca?ej sprawy. Je?eli chodzi o moje pogl?dy to ja g?osuj? na Ruch Narodowy, maja du?o lepszych reprezentant?w(polecam Krzysztofa Bosaka, Artura Zawisze i Roberta Winnickiego) i co najwa?niejsze du?o wi?cej sob? prezentuj?, ka?dy postulat jasno przekazany wszystko czarno na bia?ym. Korwin naobiecywa? i jedyne co do teraz zrobi? to zasn?? na obradach rady UE. Dra?ni? mnie komentarze ludzi na temat RN, ONR, MW typu: "g?osuj? na nich tylko typowe ?yse dresy z klubu kibica kt?rzy nie wiedz? o co chodzi w polityce", a to jest mimo wszystko jedyna organizacja w Polsce dzia?aj?ca ca?y czas na rzecz kraju, szerz?c patriotyzm w?r?d m?odego pokolenia. Je?li ludzie uwa?aj?, ?e Kurwin bardziej zas?uguje na g?os to bardzo serdecznie pozdrawiam

Jarek na premiera,
bo narod nie wymiera!
Jarek podatnikow ugosci
i calo kase im zakosi!

:D

Btw. Korwin nie jest zly, tak samo jak Palikot. Ogolnie teraz jest wojna pomiedzy PiS, a PO, ale to juz nie nasza wina, ze obje partie sa ch......e.

Ten rz?d trzeba zr?wna? z ziemi? i dopiero wtedy mo?emy my?le? o jakich? zmianach.

No c??, wybrali?cie do Europarlamentu cz?owieka, kt?ry ma wszystko kompletnie gdzie?. Facet u?pi? si? na czytaniu. I taki cz?owiek ma zmieni? ten kraj??

Je?eli kto? uwa?a ,?e Janusz Korwin Mikke to idiota, to s?ucha tvnowskiej i tvpowskiej propagandy w jego stron?. KNP chce zmniejszy? VAT, usun?? dochodowy, zus. Je?eli zmniejszy si? VAT, to powstan? miejsca pracy lub prze?o?y si? to na mniejsze ceny, bo przedsi?biorca ma oszcz?dno?ci. Je?eli ludzie b?d? mieli wi?cej pieni?dzy, bo nie ma dochodowego a jest jedynie podatek 200z?/m-sc, to prze?o?y si? na gospodark?. Bo co, jak nie pieni?dz, tworzy pieni?dz? Je?eli nie ma ZUSU, to przedsi?biorca nie musi oddawa? x pieni?dzy do ZUSU a stworzy? nowe miejsca pracy, bo skoro ludzie b?d? mieli wi?cej pieni?dzy, to musi by? kto? kto im da jak?? us?ug? w zamian za te pieni?dze. Polecam ogl?dn?? ten film ( ) ,aby to zrozumie?. Dodatkowo ogl?dnijcie youtubera podziemnatv. On ?atwo i skutecznie przekona was ,?e mniejsze podatki s? lepsze i udowodni jak bardzo jeste?cie oszukiwani.

Jedyne co mi si? w nim podoba to to ?e chcia?by wy'yeba? t? ca?? unie europejsk? w powietrze.

Status
Zamknięty.
Do góry