• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.57 JazperOTS powraca ;D tylko dla ciebie [you]

Status
Zamknięty.

Jazper

Advanced User
Liczba reakcji
31
Serwer wystartowa? we wtorek :)

* Exp stages: 300x - 2x
* Skill rate: 30x
* Mlvl rate: 15x
* Loot rate: 3x
* Spawn rate: 4x
* Hosting 24/7

Nie bd sie wiele rozpisywa?, serwer wystartowa? we wtorek w godzinach popo?udniowych ;) JazperOTS powraca, poniewaz dostawalem za duzy spam na gadu od osob ktore chcialyby ujzec ponownie jazperots :)
Posiadamy nowy team, nowy dedyk, inna firme hostingowa :)

Tak wi?c nowe ip tego ots to:

Prosze takze grafikow o pisanie do mnie na gadu w sprawie robienia sygnaturek oraz roznych napis?w :)

A tutaj pare screen z mapy :)

Screeny z mapy:
33ae1ph.jpg

2i7sl7t.jpg

fnfxc5.jpg

2r2634h.jpg

odbyl sie dzis update, tak wiec zapraszamy nowe screeny dam pozniej ;d

Odp: JazperOTS powraca ;D tylko dla ciebie [you]

Z powodu nie wypa?u serwer ponownie startuje w niedziele o godzinie 15. Planuj? was zaskoczy? w sensie podarunku oraz zrobi? co? czego nie widzieli?cie nigdzie indziej :0 ale co tu bd duzo pisa?, powiem, ?e serwer si? bardzo zmieni :)

OTS na Test Serv By? Cudny Zapraszam i Serdecznie Polecam Ju? w za 2 Dni Start v1 Edycji OTS :P Wbijam z Ekipa Potrzebuje Wrog?w

i znowu dasz komus GMa i Ci serwer rozwali ?
to juz bedzie trzeci raz jak sie nie myle?

@up Serwer ju? nie jest noobski ... :) W Administracji s? zaufane i do?wiadczone osoby . Nowy start ju? w niedziele o godzinie 15.00 !!! Zapraszam ! Dla pierwszych os?b nagrody !

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH rozpierdalasz mnie cz?owieku,tymi restartami 3 dni ots po chodzi? i restart GZ.Co tw?j eots profesjonalny powiedzia?,?e jak nie b?dzie 30 os to cya :)
haha i tak nie b?dzie ju? ja o to si? postaram i paru innych.
<<<<<<< WBIJA?

@up Jednak zgadzam si? z koleg? . Hoster mnie "wyhuja?" Nie wchodzic na OTS ! God Oszust !

Ja mam inne zdanie o tym OTS Ten restart by? z powodu ze gracze chcieli by?a ankieta wiec ja my?l? ?e ten ots jest lepszy nisz inne ;/ Serdecznie Zapraszam na 15:00 w Niedziel? wbij? z ekip?.

Po co gracze maj? chcie? restart ? Ots jest do niczego i tyle ! Gdyby by? po??dny to ludzie by nie chcieli Resa i gra?o by duzo os?b !

Ej Ale Oni zgodzili sie na drugi start OTS poniewa? by?y jakie? problemy z GOD i Teraz mam nadziej? ?e wypali. Ja mam zamiar tam gra? bo by?o super ;/ Pozdrawiam Eidos

PS: ziom303 to koles kt?ry oczernia ots z powdow ze nie dali mu gm. Bo byl reklamatorem. Ale on nie spelnil warunkow jakie dostal mial zwolac MIN. 30 Player a reklamowal tak ze liczba graczy spadala wiec Dlatego pisal te posty prosze o usuniecie ich...

Ostatnia edycja:

ludzie jest wiele otsow lepszych , znam jazpera i ogolnie to jest idiota nie potrafi tego robic . nie polecam tego otsa

To juz jutro :P Wbijamy Wbijamy :D nie mog? si? doczeka? :P

lagimen skoro mnie znasz to moze powiedz z k?d bo ja pierwszy raz o tobie s?ysze, ja jestem idiot?? nie ?adnie tak wyzywa? obc? osob? za free, a tak wog?le masz otsa? ze krytykujesz mnie?
tak to prawda ziom303 mial miec gma, ale ze wstepnych ustalen zale?a?o mu na tym tak bardzo jak nikomu, m?wi?, ?e zareklamowa? tu i tam, a liczba os?b na ots mala?a i na ko?cu zosta?o 2 player?w, w sumie jeden na mc, wi?c no comment jego reklamowania, je?li komu? zale?y na gmie za free to piszcie do niego mo?e wam powie co i jak ... u mnie dosta? jedynie tutora, choc mialem mu dac tego gma niestety res har zmusza mnie do tego, iz ci go nie dam, z reszta widze ze juz wrabiasz inny ots :) pewnie tez za gm ;) to powodzenia

radek cyk twoja mapa mo?e ujrze? swiat?o dzienne poniewa? jest ona w sumie moja, lecz po co ... m?g?by? si? chocia? z t? swoj? ?mierdz?c? mileni? nie wtrynia? w m?j temat ... niestety chcia?bym powiedzie?, ?e twoja milenia tak?e schodzi powoli na psy :) wi?c powodzenia

poza tym tak patrze na cb ziom303 i mi sie cb zal robi :) szybko zmieniasz zdanie :) nie chcia?e? poczeka? to nie- 5 razy sie mnie na gadu pyta?e? czy ci ufam po 2 h znajomo?ci ... no sory ale ja swoim rl nie daje gma, ani goda, a tobie mam da? za free? to bye

Zapraszam serdecznie na Jazper.eots.pL!! nied?ugo bd new screens oraz new resps. Na zach?te screen z respa fury:
fury.bmp

Nom super oby tak dalej :) Pozdrawiam EKipe Jazper OTS

@up Dobra przekonali?cie mnie .. :D Jak co? to nadal jestem ch?tny :D heH

wbije, zobaczyc czy cos nowego,

narazie nie polecam, najwyzej zedytuje posta...
Notka moderatorska:
"Pisanie wszelkich post?w typu "ju? wchodz? zaraz dam edita" jest surowo zabronione." - regulamin dzia?u serwery.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Og?lnie nie polecam Ots to jest juz 3 start i za ka?dym razem edycja nie trwa?a d?ugo. Sam gra?em 2 razy ale teraz wiem ?e to by? stracony czas.

A co do eidos98 to Gz lizostwa. Widze ?e po stracie kumpli szukasz nowych ale nie licz ?e ich znajdziesz. Nie wiem jakim cudem wk?ci?e? si? na ten ots... Chocia? to nie mnie dziwi ani ty ani jazper nie potraficie postawic dobrego Ots.
Gratz zgranej ekipie ^.-

Nie polecam wbilem na strone i samo spolszczenie kto jest zalogowany ? itd wyglada jak kozi bobek...

dokladnie jazper to juz preszlosc skoncz z tym otsem i tyle nie potrafisz robic otsow i tyle...

jest 58 postaci,
w tym minus sample, Milenia Ots Bo Byl Fajny itp
to bedzie z 38 harow, i myslisz ze bedzie ci gralo na otsie 30 ludzi ?
najlepiej jak zrobisz nowa nazwe, zminisz temple itp to moze to graczy przyci?gne,
zrob nowago otsaa i wtedy go reklamuj.
patrz taka otsmateria.zapto.org, widziesz ile graczy przyci?gnela ?

Status
Zamknięty.
Do góry