Odp: JazperOTS powraca ;D tylko dla ciebie [you]
lagimen skoro mnie znasz to moze powiedz z k?d bo ja pierwszy raz o tobie s?ysze, ja jestem idiot?? nie ?adnie tak wyzywa? obc? osob? za free, a tak wog?le masz otsa? ze krytykujesz mnie?
tak to prawda ziom303 mial miec gma, ale ze wstepnych ustalen zale?a?o mu na tym tak bardzo jak nikomu, m?wi?, ?e zareklamowa? tu i tam, a liczba os?b na ots mala?a i na ko?cu zosta?o 2 player?w, w sumie jeden na mc, wi?c no comment jego reklamowania, je?li komu? zale?y na gmie za free to piszcie do niego mo?e wam powie co i jak ... u mnie dosta? jedynie tutora, choc mialem mu dac tego gma niestety res har zmusza mnie do tego, iz ci go nie dam, z reszta widze ze juz wrabiasz inny ots

pewnie tez za gm

to powodzenia
radek cyk twoja mapa mo?e ujrze? swiat?o dzienne poniewa? jest ona w sumie moja, lecz po co ... m?g?by? si? chocia? z t? swoj? ?mierdz?c? mileni? nie wtrynia? w m?j temat ... niestety chcia?bym powiedzie?, ?e twoja milenia tak?e schodzi powoli na psy

wi?c powodzenia
poza tym tak patrze na cb ziom303 i mi sie cb zal robi

szybko zmieniasz zdanie

nie chcia?e? poczeka? to nie- 5 razy sie mnie na gadu pyta?e? czy ci ufam po 2 h znajomo?ci ... no sory ale ja swoim rl nie daje gma, ani goda, a tobie mam da? za free? to bye
Zapraszam serdecznie na Jazper.eots.pL!! nied?ugo bd new screens oraz new resps. Na zach?te screen z respa fury: