Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

Fokus ju? dawno si? sko?czy?, co nie zmienia faktu, ?e jest jednym z lepszych raper?w w Polsce pod wzgl?dem techniki. Tekstowo zawsze by? s?aby, ale to co nagrywa teraz opiera si? mniej wi?cej na "jestem fokus, dziwki s? moje, zr?b mi loda pokus". Ahh, no i jest jeszcze feat u Dody, kt?rym dojeba? do pieca i da? kolejny przyk?ad swojego 'sprzedania si?'.

//Down
Mo?e ?le si? wyrazi?em - chodzi o to, ?e warto?? merytoryczna jego tekst?w jest ni?sza ni? zero. A technika to flow, spos?b sk?adania wers?w etc.

Ostatnia edycja:

tekstowo by? s?aby, ale pod wzgl?dem techniki jeden z najlepszych, zaraz - to czym jest technika?

hipocentrum - Mur | Facebook
O technice i wi?cej w kt?rym? po?cie napisa? PeeRZet i Oxon. Wiadomo jak mowa o technice, to nie m?wmy o grafomanach i s?ownikach^^.

http://www.youtube.com/watch?v=JhKOnrsl62A

Haha Osa jak zawsze zajebi?cie - zreszt? od feat?w u SKORa zawsze na propsie, ale mimo wszystko track niszczy DJ Danek cuty wpierdalaj?.

Ostatnia edycja:

Dawno mnie tu nie by?o, ale tak sobie wpadn? i rzuc? klasykiem jakby kto? jeszcze nie zna?, cho? to grzech.

Eis - Czasem - YouTube

A co PRZ to jaki? guru, ?e musi definiowa? technik? by ktokolwiek j? zrozumia?? Czy po chuj to napisa?e??
Jak nie zrozumia?e?, to nie zrozumiesz do ko?ca, bo za r?k? Ci? nie poprowadz?, bo napisanie s?ownik i grafoman by?o uprzedzeniem. Od czego sam powiniene? wiedzie?; ).

W og?le tak ni z dupy tylko Jego zwrotk?, ?apajta wszystkich
Aptaun Support - "Rytm Serca" - YouTube

K? rozjeba?, ?yt te? pozytywnie, Karwan r?wnie? na propsie i 2sty z jego 'maci?g jak agnieszka'. Tylko bit mnie troszk? rozczarowa?.

Z tej zwrotki ?yta konkursowej spoko wers z popkultur?, a tak to jakiego? sza?u, to on nie robi. Co do Karwana dla mnie, to on zaliczy? mega 'regers' i nie tylko ja tak s?dz?, bo spotka?em si? z wieloma podobnymi opiniami i jak on na serio ma wyj?? w aptaun, to beka jest grana do rana. Z tego ca?ego Aptaun Support, to najlepiej wychodzi 2sty i najlepiej na tym wyjdzie - w tym roku czuj? od niego rozpierdol.
2sty, Karwan, Bonson - Kontroluj? Pr?dko?? (ft. Dj Who?list, prod. Expe) - YouTube
W tym kawa?ku ?adnie 2sty, a Karwan? Bez jaj, ale flow to kuleje.

Co do Projekt Nas?uch, to jedynie spodoba?a mi si? 7 i ten kawa?ek co 40 sekund reklam jest na klipie - czyli to co da?e? Ravegon w po?cie. No i ostatnio w tym Stoprocentowym programie te? si? pojawili:
Wyskocz do tego!!! odc. 15 Projekt Nas?uch - Bia?e flagi p?on? (prod. Bob Air) - YouTube

Tutaj nawet spoko kawa?ek. Wycinaj?c pierwsz? zwrotk? mamy mega pokaz flow od Mesa
Borixon go?c. Ten Typ Mes, Julita Wo? - Sponsor (prod. Donatan) - YouTube

Tutaj pojebany kawa?ek od Winiego:
10. Wini go?c. Raperzy - Nienawidz? raper?w (prod. Matheo) - B?g jest mi?o?ci? - YouTube
Taka ciekawostka typ da? ostatnio 29 track?w na bitach Matheo(typ pod kt?rego bity m?g?by mainstream z USA nawija?). Tekstowo, technicznie, stylowo, flow i wszystko z czego sk?ada si? PRAWDZIWY RAPER, to u tego typa nie istnieje, a co jest najlepsze wk?ada w to spor? kas?, bo najprawdopodobniej na same bity posz?o 60 ko?a, wi?c.. No i te? taka ma?a refleksja - Matheo marnuje si? w stoprocent, ale wiadomo hajs si? zgadza. Jest kto? podobnego zdania, je?eli chodzi o marnowanie talentu Matheo?

Na koniec mojego posta daj? klasyk, z kt?rego cz?sto s? przer??ne cuty/skrecze.
Molesta - Powrot - YouTube
"Kto tworzy rap gr?, a kto jest tylko pionkiem"

Back
Do góry