Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.
Z tej zwrotki ?yta konkursowej spoko wers z popkultur?, a tak to jakiego? sza?u, to on nie robi. Co do Karwana dla mnie, to on zaliczy? mega 'regers' i nie tylko ja tak s?dz?, bo spotka?em si? z wieloma podobnymi opiniami i jak on na serio ma wyj?? w aptaun, to beka jest grana do rana. Z tego ca?ego Aptaun Support, to najlepiej wychodzi 2sty i najlepiej na tym wyjdzie - w tym roku czuj? od niego rozpierdol.
2sty, Karwan, Bonson - Kontroluj? Pr?dko?? (ft. Dj Who?list, prod. Expe) - YouTube
W tym kawa?ku ?adnie 2sty, a Karwan? Bez jaj, ale flow to kuleje.
Co do Projekt Nas?uch, to jedynie spodoba?a mi si? 7 i ten kawa?ek co 40 sekund reklam jest na klipie - czyli to co da?e? Ravegon w po?cie. No i ostatnio w tym Stoprocentowym programie te? si? pojawili:
Wyskocz do tego!!! odc. 15 Projekt Nas?uch - Bia?e flagi p?on? (prod. Bob Air) - YouTube
Tutaj nawet spoko kawa?ek. Wycinaj?c pierwsz? zwrotk? mamy mega pokaz flow od Mesa
Borixon go?c. Ten Typ Mes, Julita Wo? - Sponsor (prod. Donatan) - YouTube
Tutaj pojebany kawa?ek od Winiego:
10. Wini go?c. Raperzy - Nienawidz? raper?w (prod. Matheo) - B?g jest mi?o?ci? - YouTube
Taka ciekawostka typ da? ostatnio 29 track?w na bitach Matheo(typ pod kt?rego bity m?g?by mainstream z USA nawija?). Tekstowo, technicznie, stylowo, flow i wszystko z czego sk?ada si? PRAWDZIWY RAPER, to u tego typa nie istnieje, a co jest najlepsze wk?ada w to spor? kas?, bo najprawdopodobniej na same bity posz?o 60 ko?a, wi?c.. No i te? taka ma?a refleksja - Matheo marnuje si? w stoprocent, ale wiadomo hajs si? zgadza. Jest kto? podobnego zdania, je?eli chodzi o marnowanie talentu Matheo?
Na koniec mojego posta daj? klasyk, z kt?rego cz?sto s? przer??ne cuty/skrecze.
Molesta - Powrot - YouTube
"Kto tworzy rap gr?, a kto jest tylko pionkiem"