przez takich ignorant?w jak ty
Bit, flow, KURCZ?, czemu ta Polska jest zacofana o 100 lat?
Ignorant?w? Mo?esz rozwin?? swoj? wypowied??przez takich ignorant?w jak ty
Bo twierdz?c, ?e Polski rap jest "zacofany" pokazujesz jakim jeste? ignorantem, bo tylko ignoraci nie dostrzegaj? dobrego PL rapu. ;PIgnorant?w? Mo?esz rozwin?? swoj? wypowied??
Bo twierdz?c, ?e Polski rap jest "zacofany" pokazujesz jakim jeste? ignorantem, bo tylko ignoraci nie dostrzegaj? dobrego PL rapu. ;P
+ wed?ug mnie rap jest ponadczasowy, wi?c ci??ko powi?za? okre?lenie "zacofany" z rapem.
powiedzial ziomek ktory wrzucil przed chwila promo jakiegos gimbusa co swoje tematy inspirowal chyba przemowami zalobnymiprzez takich ignorant?w jak ty
Masz zjebany tok rozumowania, bo idac jego tropem:
TO: [USA]: jest lepszym "rapem" od np:
/edit zly link dalem
[PL]
3w jest nudne? tym postem udowodni?es, ?e jeste? dla mnie zerem intelektualnymProsz? Ci?, usu? t? wypowied? XD Poziom rapu USA jest lepszy ni? w PL. Poza tym to 3W jest nudne, jad? na tym samym patencie od x lat. Te ich przey?pieszenia s? ju? po prostu nudne. Nie por?wnuj takich raper?w, tylko raper?w, kt?rzy co? osi?gn?li i wtedy zobacz na poziom.
3w jest nudne? tym postem udowodni?es, ?e jeste? dla mnie zerem intelektualnym
Nawet mnie teraz nie wkurzaj i nie podno? ci?nienia i do tego nie obra?aj mnie 3W JEST NUDNE, TAK, BO JAD? NA TYM SAMYM PATENCIE OD X LAT. Zauwa?y?e? jakie? zmiany w ich rapie od wi?kszo?ci czasu? Bo ja tylko s?ysz? same przy?pieszenia i to wszystko XD
za obraze moderatoraBez sensu jest Michu gada? z nim o rapie, popatrz na to jakie g?wno on udost?pnia i co on uwa?a za g?wno. Udost?pnia jaki? g?wniak?w, s?ucha Kaena, najch?tniej da?bym mu bana na udost?pnianie link?w w tym temacie XD
+ jak co? mu nie pasuje do warny rozdaje jak jaki? gimbus lol, Gotakan za co warna dosta? powiesz mi?
Dosta?em jeszcze warna na sb za nazwanie go, cytuj?, '?a?osnym' ;], Gotakan za co warna dosta? powiesz mi?
No to chyba co? si? nie zgadza, bo w powodzie warna wpisa?e? 'wszczynanie k??tni'Anonymous said:za obraze moderatora
dodalem ta nute strone wczesniej ;p