What's new

Jedyny s?uszny temat - rap.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279
Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

Bit, flow, KURCZ?, czemu ta Polska jest zacofana o 100 lat?

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Ignorant?w? Mo?esz rozwin?? swoj? wypowied??
Bo twierdz?c, ?e Polski rap jest "zacofany" pokazujesz jakim jeste? ignorantem, bo tylko ignoraci nie dostrzegaj? dobrego PL rapu. ;P
+ wed?ug mnie rap jest ponadczasowy, wi?c ci??ko powi?za? okre?lenie "zacofany" z rapem.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Bo twierdz?c, ?e Polski rap jest "zacofany" pokazujesz jakim jeste? ignorantem, bo tylko ignoraci nie dostrzegaj? dobrego PL rapu. ;P
+ wed?ug mnie rap jest ponadczasowy, wi?c ci??ko powi?za? okre?lenie "zacofany" z rapem.

Ja nasz rap doceniam, ale przecie? to nie od dzi? wiadomo ?e USA>PL w rapie. To wie ka?dy kto s?ucha rapu od d?u?szego czasu i ma jakie? poj?cie. Zawsze nowe style s? pokazywane w USA, a p??niej Polska to kopiuje. Tak jest i b?dzie, przykro mi.

Gotakan

Active User
Reaction score
7

przez takich ignorant?w jak ty
powiedzial ziomek ktory wrzucil przed chwila promo jakiegos gimbusa co swoje tematy inspirowal chyba przemowami zalobnymi

ezoteryka w pazdzierniku

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Masz zjebany tok rozumowania, bo idac jego tropem:

TO: [USA]:
jest lepszym "rapem" od np:

/edit zly link dalem
[PL]

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Masz zjebany tok rozumowania, bo idac jego tropem:

TO: [USA]: jest lepszym "rapem" od np:

/edit zly link dalem
[PL]

Prosz? Ci?, usu? t? wypowied? XD Poziom rapu USA jest lepszy ni? w PL. Poza tym to 3W jest nudne, jad? na tym samym patencie od x lat. Te ich przey?pieszenia s? ju? po prostu nudne. Nie por?wnuj takich raper?w, tylko raper?w, kt?rzy co? osi?gn?li i wtedy zobacz na poziom.

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Prosz? Ci?, usu? t? wypowied? XD Poziom rapu USA jest lepszy ni? w PL. Poza tym to 3W jest nudne, jad? na tym samym patencie od x lat. Te ich przey?pieszenia s? ju? po prostu nudne. Nie por?wnuj takich raper?w, tylko raper?w, kt?rzy co? osi?gn?li i wtedy zobacz na poziom.
3w jest nudne? tym postem udowodni?es, ?e jeste? dla mnie zerem intelektualnym

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

3w jest nudne? tym postem udowodni?es, ?e jeste? dla mnie zerem intelektualnym

Nawet mnie teraz nie wkurzaj i nie podno? ci?nienia i do tego nie obra?aj mnie ;) 3W JEST NUDNE, TAK, BO JAD? NA TYM SAMYM PATENCIE OD X LAT. Zauwa?y?e? jakie? zmiany w ich rapie od wi?kszo?ci czasu? Bo ja tylko s?ysz? same przy?pieszenia i to wszystko XD

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Nawet mnie teraz nie wkurzaj i nie podno? ci?nienia i do tego nie obra?aj mnie ;) 3W JEST NUDNE, TAK, BO JAD? NA TYM SAMYM PATENCIE OD X LAT. Zauwa?y?e? jakie? zmiany w ich rapie od wi?kszo?ci czasu? Bo ja tylko s?ysz? same przy?pieszenia i to wszystko XD

Bez sensu jest Michu gada? z nim o rapie, popatrz na to jakie g?wno on udost?pnia i co on uwa?a za g?wno. Udost?pnia jaki? g?wniak?w, s?ucha Kaena, najch?tniej da?bym mu bana na udost?pnianie link?w w tym temacie XD

+ jak co? mu nie pasuje do warny rozdaje jak jaki? gimbus lol, Gotakan za co warna dosta? powiesz mi?

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Bez sensu jest Michu gada? z nim o rapie, popatrz na to jakie g?wno on udost?pnia i co on uwa?a za g?wno. Udost?pnia jaki? g?wniak?w, s?ucha Kaena, najch?tniej da?bym mu bana na udost?pnianie link?w w tym temacie XD

+ jak co? mu nie pasuje do warny rozdaje jak jaki? gimbus lol, Gotakan za co warna dosta? powiesz mi?
za obraze moderatora

Gotakan

Active User
Reaction score
7

, Gotakan za co warna dosta? powiesz mi?
Dosta?em jeszcze warna na sb za nazwanie go, cytuj?, '?a?osnym' ;]

W og?le m?wienie, ?e 3w kiedykolwiek by?o dobre jest cholernie g?upie. Wiesz kolesiu co to s? umiej?tno?ci w rapie?

Anonymous said:
za obraze moderatora
No to chyba co? si? nie zgadza, bo w powodzie warna wpisa?e? 'wszczynanie k??tni' :)

Last edited:

Sco

Senior User
Reaction score
58

dodalem ta nute strone wczesniej ;p

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

pawbeats robi obrzydliwe bity, nie podoba mi si? ani jedna jego produkcja.

Last edited: