Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Laikike1 wreszcie da? p?yt?, jaranko w chuj.

Beka jak mo?na tym si? od razu zajara?? Chyba ?e masz dar rozkminiania tekst?w w kilka sekund, to spoko - w co w?tpi?, bo nawet psychofani ze ?lizgu jeszcze nie zacz?li zbytnio pisa? rozkmin. No i jako?? YT, a CD to wielka przepa??, to drugie mega.
Beka jak mo?na tym si? od razu zajara?? Chyba ?e masz dar rozkminiania tekst?w w kilka sekund, to spoko - w co w?tpi?, bo nawet psychofani ze ?lizgu jeszcze nie zacz?li zbytnio pisa? rozkmin. No i jako?? YT, a CD to wielka przepa??, to drugie mega.

Powodem do jarania jest ju? sam fakt, ?e p?yta wysz?a po 4 latach czekania.
Beka z wywiadu, bo w chuj nudny jest, wy??czy?em po 10 minutach.
Nowy klipon razem ze sk?adem NieMaBata Crew.
Psychofan, a hejter, to dzisiaj to samo? Nice.Poza tym co moje rozkminy maj? wsp?lnego z tokiem rozumowania hejter?w z slg? ^^
Przypierdoli?e? si? tak naprawd? tylko dlatego, bo kiedy? gadali?my o rapsach, a ja p??niej po rozmowie o Jimsonie wbi?em w Twoj? osob?. Inaczej by? za chuja nie napisa? do mnie na tym forum. No i szczekanie na ?lizgu? Sory ziomboy, ale to jest cywilizowane forum i tam si? nie szczeka, a co najwy?ej wyra?a opini?, z kt?r? zawsze kto? si? nie zgodzi. No i pierdolisz o mnie, a sam jeszcze kiedy? jara?e? si? info ze ?lizgu i w podskokach si? tym chwali?e? na gg, wi?c o czym jest ta rozmowa o mnie czy o Tobie w ko?cu? Nie wiem czy siedzisz na ?lizgu, a jak tak to ile, ale je?eli nie kumasz do tej pory dzia?ania tego forum, to :lol: Koniec tematu, bo nie wchodz? tutaj raz na kilka dni by si? sprzecza? na jaki? chujowy temat. I jeszcze taka analogia w kwestii tego co napisa?e? Reddyslawowi czy jak gra jest chujowa ta grasz w ni? dalej, bo mo?e okaza? si? p??niej dobra?beka, ale z ciebie.
mo?na, je?li nie rapem, to produkcjami.
poza tym nie zesraj si? z tym pisaniem o ?lizgu, bo jako? tam tak nie szczekasz, tak?e wracaj do klatki lwie![]()
Jak dla mnie ?mieszniejsze s? dissy ze starych lat.