• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

fa? na g?o?nikach, bez odbioru.

14n1t9e.jpg

TAK JAK WY?EJ!

"I nie pytam si? gdzie jest Eis - bo wiem gdzie,
da? mi t? pochodni?, ten flame przejm? to pewne,
zapami?taj kiedy ??cz? rym tu z bitem,
VNM naucz si? wymawia? tych trzech liter."

Pi?kna p?yta, a na sprz?cie prosto z cd-eka pi?knie brzmi. SoDrumatic dojeba? produkcj? pi?kn?. SoDrumatic teraz, a kiedy? to w og?le inny poziom. Mo?ecie sobie por?wna?
834 - Nie Ma Tych Dup z tym co jest teraz.

Laikike1 wreszcie da? p?yt?, jaranko w chuj.

Beka jak mo?na tym si? od razu zajara?? Chyba ?e masz dar rozkminiania tekst?w w kilka sekund, to spoko - w co w?tpi?, bo nawet psychofani ze ?lizgu jeszcze nie zacz?li zbytnio pisa? rozkmin. No i jako?? YT, a CD to wielka przepa??, to drugie mega.

Ostatnia edycja:

Beka jak mo?na tym si? od razu zajara?? Chyba ?e masz dar rozkminiania tekst?w w kilka sekund, to spoko - w co w?tpi?, bo nawet psychofani ze ?lizgu jeszcze nie zacz?li zbytnio pisa? rozkmin. No i jako?? YT, a CD to wielka przepa??, to drugie mega.

Powodem do jarania jest ju? sam fakt, ?e p?yta wysz?a po 4 latach czekania.

Beka z wywiadu, bo w chuj nudny jest, wy??czy?em po 10 minutach.

beka, ale z ciebie.
mo?na, je?li nie rapem, to produkcjami.
poza tym nie zesraj si? z tym pisaniem o ?lizgu, bo jako? tam tak nie szczekasz, tak?e wracaj do klatki lwie :)

Powodem do jarania jest ju? sam fakt, ?e p?yta wysz?a po 4 latach czekania.

Beka z wywiadu, bo w chuj nudny jest, wy??czy?em po 10 minutach.

to na pewno fakt, ale nie sam pow?d czekania na p?yt?, tak?e zacznij to rozr??nia?.

co do wywiadu, skoro po 10 minutach stwierdzasz, ?e jest nudny gdzie trwa on ponad 30, to jest to co najmniej ?mieszne a opinia tak?e nie na miejscu, wi?c wybacz.

Poza tym co moje rozkminy maj? wsp?lnego z tokiem rozumowania hejter?w z slg? ^^
Psychofan, a hejter, to dzisiaj to samo? Nice.

beka, ale z ciebie.
mo?na, je?li nie rapem, to produkcjami.
poza tym nie zesraj si? z tym pisaniem o ?lizgu, bo jako? tam tak nie szczekasz, tak?e wracaj do klatki lwie :)
Przypierdoli?e? si? tak naprawd? tylko dlatego, bo kiedy? gadali?my o rapsach, a ja p??niej po rozmowie o Jimsonie wbi?em w Twoj? osob?. Inaczej by? za chuja nie napisa? do mnie na tym forum. No i szczekanie na ?lizgu? Sory ziomboy, ale to jest cywilizowane forum i tam si? nie szczeka, a co najwy?ej wyra?a opini?, z kt?r? zawsze kto? si? nie zgodzi. No i pierdolisz o mnie, a sam jeszcze kiedy? jara?e? si? info ze ?lizgu i w podskokach si? tym chwali?e? na gg, wi?c o czym jest ta rozmowa o mnie czy o Tobie w ko?cu? Nie wiem czy siedzisz na ?lizgu, a jak tak to ile, ale je?eli nie kumasz do tej pory dzia?ania tego forum, to :lol: Koniec tematu, bo nie wchodz? tutaj raz na kilka dni by si? sprzecza? na jaki? chujowy temat. I jeszcze taka analogia w kwestii tego co napisa?e? Reddyslawowi czy jak gra jest chujowa ta grasz w ni? dalej, bo mo?e okaza? si? p??niej dobra?

Tede - Syn Marnotrawny - YouTube
Mega zaw?d.

Te-Tris - Wolfram (prod. Nerwus & Tort) - YouTube
Pi?kne.

#Ravegon
Najwi?ksza beka jest z tego jak Pjentak chcia? follow'upowac te rozmow? w dissie na B.R.O :D Jak dla mnie ?mieszniejsze s? dissy ze starych lat.

http://www.youtube.com/watch?v=rdsgUQPTmoc

Ostatnia edycja:

Peerzet podobno w Aptaun b?dzie wydawa?.

Back
Do góry