Jedyny s?uszny temat - rap.

Odp: Jedyny s?uszny temat - rap.

Me Against The World​
Tupac - Me Against The World - YouTube

btw. czemu linki do YT nie pojawiaj? si? jak przedtem znaczy ,?e mo?na by?o bezpo?rednio obejrze? filmik.. A teraz trzeba wchodzi? w link.

Ostatnia edycja:

Nowo?? od dobrego beatmakera, ja jednak wola?bym ?eby zosta? przy klepaniu bit?w, bez wi?kszego jaranka, jako raper mi si? zbytnio nie podoba.

BUSZU - INTRODUKCJA KEPLER 22 (KLIP) - YouTube

Nareszcie co? z nadchodz?cego mikstejpu Kebsa! Wiadomo, ?e VNM standardowo zjad?, Fu jak zwykle strasznie s?abo (tyle lat), a Wigora dawno nie s?ysza?em na majku, ale ca?kiem okej. :)

VNM, Fu, Wigor - Nie ide sam - YouTube

Wielkie gratulacje dla Piha, gdy? jego longplay "Kwiaty z?a" wydany w 2008 roku uzyska? status platynowej p?yty. :)

A tutaj nowy track od TDFa, bez podjarki, nigdy za nim nie przepada?em i raczej zdania nie zmieni?, bo jest strasznie przeci?tnie.

TDF - Rok '97 Dobrze Pami?tam (prod. TDF) - YouTube

No i beka, je?eli uwa?a?e?, ?e staram si? budowa? wizerunek osoby obiektywnej. Ka?da moja wypowied? by?a w 100% subiektywna.
Mylisz poj?cia, bo gadanie, ?e Eminem robi pop, bo ma featy z kim? tam, to raczej ?mieszny polski stereotyp, a nie subiektywna opinia. Zreszt? co ja b?d? z Tob? gada? skoro m?wisz, bo mo?na ?atwo wywnioskowa? z Twojej wypowiedzi, ?e lepiej sta? w miejscu i przeciera? ci?gle ten sam schemat.

Kto? tam wrzuci? link z tego Tabasko. Powiem tak nazwanie p?yty "Ostatnia szansa tego rapu", to najwi?kszy przypa? od 1410 i to jest mega chujowe mimo wszystko, to si? sprzeda, bo przecie? O.S.T.R. jest "Bogiem".

Nowo?? od dobrego beatmakera
Pod jakim wzgl?dem on jest dobry? Gdyby kto? chcia? po kombnowa? flow na jego bitach, to by tego nie zrobi?, bo s? jednolite i zawsze opieraj? si? na standardowych wtyczkach(?) czy jak to si? nazywa. Mo?e wpadaj? one w ucho, ale nazywanie tego dobrym, to ju? przesada, ale kwestia gust?w, ale ja to w tej chwili oceniam obiektywnie.
Wielkie gratulacje dla Piha, gdy? jego longplay "Kwiaty z?a" wydany w 2008 roku uzyska? status platynowej p?yty.
Przypominam, ?e to 2CD, wi?c w 4 lata zrobi?, to co teraz w kilka miesi?cy przy DR2.

Takie ode mnie(jak co? si? powt?rzy?o, to sory):
Yelawolf feat. Eminem & Gangsta Boo - Throw It Up - YouTube
Solar/Plejer - M?wili - YouTube
Har-Q, Mati, Buka - "Fuck Politics"mp3 - YouTube
LaikIke1/M?odzik - Folwark Zwierz?cy [5/11] - YouTube

btw. Beka z tego jak Huczu dosta?(prawdopodobnie) od Bonsona w mord?.

Mellowhype - 50 - YouTube

Borze, jak s?ucha?em tych singli z nowego wsrh to 'puacz i bul', przecie? wszystkie wersy oklepane i mia?em ca?y czas wra?enie, ?e 'ju? gdzie? to s?ysza?em'.

Back
Do góry