• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Jest jedna rzecz dla kt?rej warto ?y?

Status
Zamknięty.
Odp: Jest jedna rzecz dla kt?rej warto ?y?

Dla Mnie na 1 Miejscu jest Rodzina Rodzin? masz 1 tak samo jak ?ycie ale od ma?o lata D??? do 1 celu Aby by? Mistrzem Break Dance Nie gdy? tibia by?a dla mnie najwa?niejsza teraz nie gram bo nic z tego niema M?wi? wszystkim nie grajcie w to macie tylko 1 ?ycie a wy je marnujecie na jak?? g?upi? gr? Wiem ?e pewnie my?licie ale? ty g?upi ja b?d? gra? w tibie i ni? ci do tego Decyzja Jest Twoja Ale Pami?taj ?ycie Jest 1

Our partners and their custom servers:

Wi?c tak:
Hip-Hop
Szko?a
Podrywanie Lasek ;>
Si?ownia :D
No i oczywi?cie melan?e! "Pami?taj o melan?ach, bo trzeba pami?ta?" :o

Dla mnie najwa?niejsze jest osi?gni?cie mojego celu ?yciowego (kt?ry pozostanie tajemnic?). Zamierzam do tego d??y? mimo wszystko. Obecnie jest dla mnie najwa?niejsza rodzina i szko?a.

Tibia i Rotwormy na Fibuli!
Oczywi?cie ,?e rodzina i najbli?sze osoby s? najwa?niejsze. Pieni?dze lub drogocenne rzeczy s? nic nie warte dla osoby kt?ra kocha.

Jak pisa? Vrael, nie mo?na opiera? si? na jednej rzeczy, jednak jest co? takiego, co nigdy nas nie zawiedzie. To zasady, one nie rzuc? nas jak dziewczyna, nie wy?miej? jak 'przyjaciele', nie zam?cz? jak szko?a.
Podoba? mi si? podpis, chyba Chrisa, 'Urodzony by przegra?, ?yj? by wygra?'. To oddaje ca?y sens mojego i zapewne wielu z was ?ycia.
Dla niekt?rych na pewno tak? 'rzecz?' jest Ko?ci??, co jest zrozumia?e, gdy? B?g i Jego pot?ga wybiega poza granice naszego pojmowania. Je?eli nie mo?esz sobie tego u?wiadomi? to w?a?nie jest to;). Sam tak?e wierz? w Boga. Moim g??wnym celem jest osi?gni?cie czego? o czym marz?, je?eli mi si? uda to ?wietnie, je?eli nie? To polegn? w walce nie trac?c honoru.

Dla mnie najwa?niejsz? rzecz? dla kt?rej ?yj? s? marzenia. Bo one b?d? zawsze, gdy spe?nisz jedno pojawia si? kolejne i tak do ?mierci. Aktualnie mam dwa marzenia do kt?rych spe?nienia d???, mianowicie: ponowny wyjazd do Japonii, tym razem na d?u?ej oraz poznanie j?zyka japo?skiego przynajmniej w poziomie ?rednio-zaawansowanym.

D??enie do spe?nienia tych marze? nadaje mojemu ?yciu jako taki sens (jakby ?ycie mia?o jakikolwiek sens...) i jest fajno =)

My?l?, ?e najwa?niejsze w ?yciu jest d??enie do jakiego? wy?ej postawionego celu. Ka?dy z nas ma jakie? pomniejsze tj przyjaciele, skonczenie szko?y itp. Przez to przechodzi ka?dy, ale nikt na tym poprzesta? nie chce. Te cele, dla kt?rych warto ?y? przemijaj? z czasem, ale kieruj? nas w stron? czego? wi?kszego. Bardziej jakby duchowego celu. I to dlatego nie pope?niamy samob?jstwa, gdy osi?gniemy jaki? pomniejszy cel. S? te? rzeczy, kt?re si? nie zmieniaj?. Ja na przyk?ad zawsze kocha?em ?wit. Nadal siadam i obserwuj? jak wstaje s?o?ce. Dla tego widoku i zapalonego jointa warto ?y?. Wiesz, ?e zmienia si? nie tylko cia?o, droga kt?r? idziesz, ale i dusza. Obierasz nowy cel, kt?ry b?dzie trzyma? Ci? przy ?yciu.

Dla mnie wa?ne s? kobiety, oczywi?cie blondynki wiecie o co chodzi gdy przechodzi ko?o ciebie i zapuszcza ?urawia to wtedy wiem ?e ?yje.

Ja ?yje ,jak ?yje i potrafi? si? tym cieszy?.
Tibia wa?na ? Nie !
Dziewczyna ? Nie, b?dziecie mieli ich jeszcze z 5-15-25-35 itd.!
Rodzina ? Tak !
Jestem jaki jestem , i chce ?y? tak !

Dla mnie jest wa?ne to co jest tu i teraz. Moje ?ycie, moje sprawy. Codzienne zmaganie si? z rzeczywisto?ci?. Warto?? samej siebie oraz dystans do tego co m?wi? inni, niezale?no??, zrozumienie i wsp??praca. Moje my?li, decyzje, wybory, chwile dobre i z?e. Wzloty i upadki. Wszystko to jest dla mnie cenne w ?yciu, a najwa?niejsze s? cele, kt?re postawi?am sobie do zrealizowania. Oczywi?cie nie za wszelk? cen?.

Silnikarz napisał:
Dziewczyna ? Nie, b?dziecie mieli ich jeszcze z 5-15-25-35 itd.!
Mo?e kto? sko?czy? ju? gimnazjum, i o zwi?zku z dziewczyn? my?li troch? inaczej, ni? ty. Nie pomy?la?e? o tym? 35 "dziewczynami" mo?na pochwali? si? w zer?wce - je?li ju? w niej nie jeste?, powiniene? zrozumie?, o co mi chodzi.

Widz?, ?e nie rozumuj? jak wi?kszo?? z was. Dla mnie najwa?niejsza nie jest ani rodzina, ani religia, ani te? cele wy?sze (kt?rych w?a?ciwie w og?le sobie nie postawi?em). Na ten czas najwa?niejsze dla mnie s? weekendowe spotkania z przyjaci??mi - dobrzy znajomi + dobry film + dobre piwo, to to, czego na razie mi potrzeba. M?cz? si? w szkol? tylko po to, ?eby doczeka? spotkania - niedzielny wiecz?r przemija, i ca?a zabawa zaczyna si? od nowa. To tyle.

"Byle do pi?tku."

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom