Kahras - Gallery Map

Status
Zamknięty.

Kahras

Senior User
Sierpień 26, 2011
Liczba reakcji
167
Witam zak?adam swoj? galerie wy oceniajcie i g?osujcie w ankiecie na jakim poziomie uprawiam mapping.
1:
Domek samotnego kowala.
c95ab2039c2bdf11.jpg

2:
Wewn?trz domku kryj? si?:
b966f0dd967e6534.jpg

3:
Z owieczk? (...)
8ed02259a6182714.jpg

B?d? tutaj systematycznie dodawa? prace.
Notka moderatorska:
Je?li ju? zaczynasz co? konstruowa? to sko?cz to przed wstawieniem zdj??. Co do natury wychodzi Ci lepiej i gorzej. Tw?j poziom to pogranicze amatora i ?rednio-zaawansowanego.
Nie znamy w pe?ni Twoich mo?liwo?ci, wi?c p?ki co galeria otrzymuje prefiks Amator.

Odp: Kahras - Gallery Map

?rednio-zaawansowany za domek.
My?l? ?e natur? robi?e? na szybkiego,szczeg?lnie brzegi "wyspy".
za to domek pi?knie ci wyszed?,staraj si? bardziej urozmaica? swoje mapy pod wzgl?dem natury.
6/10
Pozdrawiam
Yondaime

Daje next 2 ss'y.
Od dzi? zaczynam robi? RPG mape i ka?dy kawa?ek jaki zrobi? dam tutaj;).
Zapraszam do ogl?dania i jak mo?ecie to oceniajcie i m?wcie b??dy 5 g?os?w 1 komentarz...
R?wnie? g?osujcie na ankiecie!
SSy:
4:
Z Amazonk? na plecach.
4png_rpwaxer.png

5:
Spali? ci??
5png_rpwaxex.png

Do dupy, pe?no b??d?w.
?le rozstawiasz bordery, nie potrafisz dostosowa? odlego?ci do robienia zdj.
Wy??cz ten program i nie w??czaj.

Witaj LuriseQ. Dzi?kuj? za konstruktywn? krytyk? moich prac przez twoj? skromn? osob?.By? by? mo?e na tyle mi?y aby rozwin?? te zacne stwierdzenie i tudzie? je rozwin???

Ostatnia edycja:

"LuriseQ"
Pokaz twoje ssy to sie posmiejemy z kahrasem. ;d

Dobra , siema elo. Twoje prace s? na poziomie cipsoftu. (czyli amator - ?redniozaawansowany). Nie umiesz wykonywa? screen in game. Te jaskinie takie puste , nieciekawe taka ?ciana zwyk?a. Brak kamyczk?w na dr??ce i ?wiru. A teraz plusem jest to ?e jednak wiesz co robisz , po prostu si? przyjrzyj innym prac? ( najlepiej old mappers np. Fluos , iSanto).

Cyaa

Dzi?ki za comment co do screen in game umiem go wykona? tylko by?em na postaci GOD a on ma Light hacka d;
6:
Przez wulkan powsta?a wyspa!
6png_rpwaqwp.png

7:
Gdzie robaki?
7png_rpspeea.png

Ostatnia edycja:

Dodaje next 8 zdj
8:
Tutaj zamieszkamy!
8png_rpsraaq.png

T? u g?ry map? zrobi?em dzi?ki Aphair! // Pozdrowienia dla niego!
Zrobi? poradniki kt?re ja je ogl?da?em.

Ostatnia edycja:

1 prace mnie odrzuci?y bo ich jako? by?a s?aba , lecz dalej jest ca?kiem git , czekam na te miasto podobne do Venore :&

Dodaje moje miasto RPG:
venpng_rpawarq.png

ve12npng_rpawasa.png

Ostatnia edycja:

6. Z wulkanu powsta?a wyspa a kr?liczki z dupy c'nie ?. Podziemia s?abiutkie ;( Bynajmniej jedna osoba ma u?ytek z tego poradnika , ale brak naturki i bagien ;/ . Rozbuduj to i wykorzystaj te? swoj? wyobra?nie.

Next 2 prace:
temple1pn_rhwhphr.png

templepng_rhwpqar.png

Ostatnia edycja:

domki to kwadraty ;p, screeny staraj si? obrabia?.. Poza tym nie jest ?le ; )

Niekt?re Twoje prace s? zbyt nie?adne. Co to niby jest za miasto RPG? Ja bym tego nawet nie nazwa? miastem, tylko jakim? portem z elementami fun. Natura i domek na ?rednim poziomie, po za tym nie ma nic ciekawego, ?eby przyci?gn??o uwag?.

Mi si? podoba tylko w niekt?rych miejscach wi?cej szczeg???w by si? przyda?o :D

Aktualnie to zas?ugujesz na rang? amatora. Nie jest to ciekawe, screeny brzydko wygl?daj?. Popatrz sobie na prace zaawansowanych u?ytkownik?w i pr?buj niekiedy co? odwzorowa?. Aktualnie to mog? Ci da?,
5/10 ;)

Ehmm po temple nie ma co teraz poziomu oceni?. Ale do samego wykonania s? zastrze?enia, m.in. ground pod?ogi jest nudny, ?ciany s?abo pomieszane, Co? uboga ilo?? detali. A natura nie jest z?a w pierwszych pracach tylko poprawi? bym same screeny, doda? do mapy wi?cej trawki oraz popracowa? bym nad borderami dr??ki i nad jej wydetalowaniem : )) Ufm si? rozpisa?em.

Dawno nie dodawa?em prac wi?c je teraz dodam:
rpgpng_rrwapph.png

noobpng_rhawexx.png

rpgpng_rrwqpsq.png

Prosz? o komentowanie i ocenianie!

Prace s? ciekawe nadto troszk? ma?o detali,ale
to szczeg?? najwi?ksze wra?enie wypar?a na mnie "Venthia.
Wida? ?e Venore to kopia stylu Paat'a ale jako? starasz si? mu dor?wna? [mo?e kiedy? :D].
Musisz wy??czy? auto-border [A] i dawa? wi?cej piasku,kamieni i innych pierdo??w.
Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry