-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Moim zdaniem nie potrzeba usuwac tych Cyclopow i Ghouli, nie sa to wielkie respy, a tak jak up daja fajny klimat. Tez sie zgadzam na zrobienie wiecej niz jedno main miasto, a do trainerow jestem negatywnie nastawiony.

Je?eli trainery zostan? usuni?te, to jestem za usuni?ciem run ze sklep?w magicznych.
Pozdrawiam
Palladyn

Trainery mog? zosta? usuni?te z pod temple ale niech zostana Offline ..

Ewentualnie dla facc ograniczy? trainery na dole do np Knight 50skill pall 60skill po wbiciu tych skili zostan? wyrzuceni z train i nigdy na nie nie wejda.

Ostatnia edycja:

To jest ciekawe rozwi?zanie i wydaje mi si?, ?e dobre. Offline train to przywilej pacca w tych czasach wi?c to zach?ci do wydawania pieni?dzy, wi?c server b?dzie m?g? si? utrzyma?, a nikt nie b?dzie skillowa? np 24/7 przez kilka dni.

Najlepiej to wyjeba? runy, poty, narz?dzia (rope, shovel), amunicje, djiny, rashida, no ludzie nie przesadzajcie, to jest mapa karmii, nie robcie z takiej mapki na si?e jakiego? rpg a'la Altaron, bo to nigdy czym? takim nie b?dzie, niskie raty tutaj w zupe?no?ci wystarcz?, ?eby mo?na by?o si? pobawi? d?u?ej ni? 3dni. Pomijacie najwa?niejsz? i zarazem najlepsz? kwestie w tibii - pvp. Ludzie poza tym, ?eby poczu? troch? klimatu rpg, b?d? g??wnie wbija? na serwer ?eby si? pobi?, a pewnie szybko si? zniech?c? gdy zobacz?, ?e nie maj? si? za co bi?. Podczas test?w zabi?em 50+ dl, 50 necro, 20/30 frostow i kompletnie mi nic nie zlecia?o, rpg swoj? drog?, ale nie popadajmy w jakie? skrajno?ci. Przede wszystkim trzeba patrze? na to co odpowiada wi?kszo?ci, bo nie wiem jak wy, ale ja nie mam zamiaru gra? na serwerze, na kt?rym jest 10-20 graczy.

Ja mam tak? kwestie do rozwa?enia co b?dzie z botami ? B?d? dozwolone czy za u?ywanie b?dzie ban ? Jestem w 100% pewien, ?e wi?kszo?? graczy na pewno b?dzie chcia?a lub b?dzie pr?bowa?a gra? z botem. Ja osobi?cie uwa?am, ?e jak na taki serwer boty powinny by? zabronione. Patrz?c na reszt? ots'?w boty praktycznie stanowi? 90% wszystkich graczy... jak dla mnie gra by?a by o wiele ciekawsza i lepsza bez bot?w, tak?e ja bym radzi?aby co? wykombinowa? z tym aby tacy oszu?ci byli banowani a najlepiej delete konta bo co mu po banie jak wejdzie na inn? posta?... Osobi?cie nie chcia? bym aby to wygl?da?o tak jak na vestii gdzie wszyscy jad? z botami ustawiaj? bota na expa i po kilku dniach maj? nie wiadomo jaki lvl a patrz?c na to jaki tutaj prawdopodobnie b?dzie zysk z loota to by?o by to raczej nie uczciwie, ale je?li wszyscy zaczn? u?ywa? bota i nie b?dzie to w ?aden spos?b karane lub lekcewa?one to ja chyba sobie podaruj? gr? z botami lub sam zaczn? u?ywa? :)

Ja te? jestem za tym ?eby bot by? oficjalnie niedozwolony i by by?o to czarno na bia?ym napisane na stronie w serverinfo czy gdzie?.

Bot jak najbardziej dozwolony. A jezeli nie pasuje Ci ze po expie Ci bot biega to go zabij. Od tego jest pvp. Normalnie ludzie pracujac czy sie uczac nie beda mieli czasu na expienie reczne na low rate otsie. Moze masz wiele wolnego czasu i chcesz go w 100% poswiecic na tibie, ja takiego zamiaru nie mam, jezeli juz zasiadam przy komputerze to wole sie bic niz expic..

Bot niedozwolony i koniec kropka.

NA CALE SZCZESCIE to nie do was takie decyzje naleza

Boty powinny by? stanowczo utylizowane

Bot jak najbardziej dozwolony. A jezeli nie pasuje Ci ze po expie Ci bot biega to go zabij. Od tego jest pvp. Normalnie ludzie pracujac czy sie uczac nie beda mieli czasu na expienie reczne na low rate otsie. Moze masz wiele wolnego czasu i chcesz go w 100% poswiecic na tibie, ja takiego zamiaru nie mam, jezeli juz zasiadam przy komputerze to wole sie bic niz expic..

Id? gra? na war otsach, a nie b?dziesz boci? na servach gdzie expienie jest nieod??czn? cz??ci? gry, z kt?rej gracze czerpi? przyjemno??.
Jestem bardzo przeciwny botom!

To po co wgl grasz jak nie masz czasu ? po co zajmujesz nie potrzebnie miejsce na respie graczowi kt?ry chce gra?... jakie to popierdolone nikt nie ma czasu gra? ani nawet mu si? nie chce.. ale bota postawi i idzie w chuj.. bez sens.

@Xabarex nie zrozum mnie zle nie mysle ze jestes jakims gorszym rodzajem tibijczyka, dlatego ze wolisz expic niz sie bic. Ja tam jednak preferuje pvp ponad expienie, a to co mozna spotkac na warotsach jest pvp na smiesznie niskim poziomie, innymi slowy nie potrafie czerpac radosci z zabijania kogos kto za 10 sekund odrodzi sie bez zadnych strat. dlatego wole sie bic na rpg otsach.
@TibiowyKoks Gram dla bicia sie, a nie klepania lvlu i w przeciwienstwie do ludzi kt?rzy w kolekcji swoich wpt maja tylko jeden plik co ogranicza ich do uzywania ciagle jednego i tego samego spotu do botowania ja lubie przebierac w miejsc?wkach i uwierz mi jezeli robie gdzies full afka to zazwyczaj szukam takich spotow do kt?rych ludzie nie docieraja za czesto

Nigdy nie zwalczycie bot?w na otsach
Deal With It

@Xabarex nie zrozum mnie zle nie mysle ze jestes jakims gorszym rodzajem tibijczyka, dlatego ze wolisz expic niz sie bic. Ja tam jednak preferuje pvp ponad expienie, a to co mozna spotkac na warotsach jest pvp na smiesznie niskim poziomie, innymi slowy nie potrafie czerpac radosci z zabijania kogos kto za 10 sekund odrodzi sie bez zadnych strat. dlatego wole sie bic na rpg otsach.
@TibiowyKoks Gram dla bicia sie, a nie klepania lvlu i w przeciwienstwie do ludzi kt?rzy w kolekcji swoich wpt maja tylko jeden plik co ogranicza ich do uzywania ciagle jednego i tego samego spotu do botowania ja lubie przebierac w miejsc?wkach i uwierz mi jezeli robie gdzies full afka to zazwyczaj szukam takich spotow do kt?rych ludzie nie docieraja za czesto

Nigdy nie zwalczycie bot?w na otsach
Deal With It

tak bardzo tygodniowy gracz... :33333
Widzisz Vers? o takich ludziach m?wi?em kt?rych jest tu na p?czki. SMR?D.

@farley
Nie po to jest tworzony rpg ots ?eby g??wn? rozrywk? by?o zabijanie innych graczy. Wg mnie rpg polega na rozwoju swojej postaci, wsp?lnych questach itp. Jak chcesz si? nawala? to id? na realmap stages x200-x3 i botuj sobie i bij innych do woli.

@azot21 tak bardzo sie mylisz. Tygodniowy? tygodniowe to sa teamki co biegaja po tych orszabumbach gdzie 200 lvl masz po 1 dniu bota. Pograja 2 tygodnie i szukaja nastepnej. Przy otsie z low stage nie da sie po tygodniu z otsa wyjsc bo sie dopiero co zaczelo walczyc.
@Owa uwierz mi tez lubie sobie rozwinac postac, porobic questy etc, ale w miedzyczasie mozna sie pobic, i tez mnie zrozum nie mowie tu o biciu kazdego kto chce sobie spokojnie poexpic od tego sa gildie zeby sie bic miedzy soba, jak nie chcesz sie udzielac w warze to nie dolaczaj do zadnej i rozwijaj swoja postac w spokoju.

Moja propozycja to SMS 3zl+vat, zapewniam ze b?dzie idealnie z tak? cen? za tydzien i oczywiscie premium runa dajaca albo pkt albo pacca.
Kiedy start ch?tnie wbije?

Nie wiem jak to b?dzie rozwi?zane ale mo?na zrobi? co? takiego, ?e gracze u?ywaj?cy bota b?d? mieli mniejszy przyrost expa i b?dzie sprawiedliwie.. nie chce ci si? expi? i u?ywasz do tego bota masz mniejszy przyrost expa i tyle...

Od tego jest stamina, czy sie myle?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry