Nooo, ju? si? ba?em ?e jak nie dawa?e? ?adnego znaku przez te 2 dni

Ale widz? ?e wszystko ok, to dobrze

Chcia?bym poruszy? kilka kwestii:
1. Jakby? m?g? na mapie ?wiata dost?pnej na stronie serwera poumieszcza? nazwy wszystkich cz??ci kontynentu. Ju? m?wie o co chodzi. Podbijam do statku znajduj?cego si? gdzie? tam na mapie, p?yne do krainy o ciekawej nazwie, a przenosi mnie na drugi koniec tego samego kontynentu

Jak m?g?by? poumieszcza? te nazwy na mapie ?wiata by?oby super.
2. Widze, ?e postanowi?e? usun?? trainery. Jak kto? tu si? wcze?neij udzieli? "to usu? runy z mshopu". To wcale nie jest taki g?upi pomys?(cho? sam napewno bd gral ed/ms)

Tylko tutaj trzeba rozwagi. Por?b ankiety, jedna dotycz?ca trainer?w, druga dotycz?ca mshopu, niech ludzie powiedz? co o tym s?dz?. Ja osobi?cie poszed?bym nawet dalej. pozwole sobie u?y? capslk aby rzuca?o sie w oczy. CO WY NA TO, ABY WSZYSTKIE CZARY TRZEBA BY?OBY UCZY? SI? OD POCZ?TKU(ZA HAJS OCZYWI?CIE)?
3. Faktycznie by?oby fajnie gdyby na serwerze rozwin?? si? rynek mi?dzy graczami. Tylko tutaj trzeba ostro pojecha? w d?? z cenami sprzeda?y w sklepie. Raz ?e np. mam bohy kt?re w sklepie sprzedam za 3cc, i zrobie to bez zastanowiania bo to du?a suma, to dwa ?e nikt tych boh?w za 3cc+ niekupi bo ju? lepiej t? kasy zwastowa? na pr?bie wylocenia ich. Tutaj sytuacje na rynku mo?e wspom?c sprzedawanie run, kt?rych nie by?oby w sklepie.
4. Tu jest pytanie. Jak szybko ma regenrowa? si? hp i mana? zar?wno bez promocji jak i z promocj?. Jaki wp?yw mia?by na to life ring/roh? Moja propozycja jest taka ?eby regen hp many by? optymalnie niski, na promocji nieco wi?kszy, a z liferingiem/rohem ca?kiem optymalny. Wtedy life ring/roh staje si? rzecz? do?? porz?dan?, co skutkuje rozwini?ciem handlu i zawsze jest to spos?b zarobku dla nowych graczy(po np. tygodniu dzia?ania serwera)
5. Jest sporo uwag do serwera, fajnie ?e na nie reagujesz i je poprawiasz, ale rozumiem ?e przez to b?dziesz potrzebowa? wi?cej czasu? Z tego co pomi?tam to serwer mia? wystartowa? ko?o 6 czerwca, da rade?
6. AA i jeszcze boty. Ch?opaki, te? zadu?o czasu nie mam, zaraz sesja, gra? b?de napewno, mniej, wi?cej ale b?de. I nie b?de boci?. A jak bot b?dzie zakazany, zawsze mo?ecie ryzykowa?

7. Naprawde mam ochote zagra? na ci??kim serwerze, st?d te moje propozycje. Co Wy na to?