-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Prosze.. SVAG i reszta 'ogarow' z tnp wiekszosc z was na ZADNYM rpg otsie nie wbilo top 10lvla nawet z botem... co wiecej wiekszosc z was twierdzila ze rpg for ever i sie nie bije wiec co wy gadacie typeczki? Przeciez na dobrym RPG otsie bot jedyne co powinien dawac to cash makera knighta... na dobrze zrobionym otsie rpg nie bedziesz botowal na dlach z sd 80lvlami nocki jezeli tak sie dzieje na jakims serverze RPG low rate to nie jest to dobrze zbalansowany server ;>

Prosze.. SVAG i reszta 'ogarow' z tnp wiekszosc z was na ZADNYM rpg otsie nie wbilo top 10lvla nawet z botem... co wiecej wiekszosc z was twierdzila ze rpg for ever i sie nie bije wiec co wy gadacie typeczki? Przeciez na dobrym RPG otsie bot jedyne co powinien dawac to cash makera knighta... na dobrze zrobionym otsie rpg nie bedziesz botowal na dlach z sd 80lvlami nocki jezeli tak sie dzieje na jakims serverze RPG low rate to nie jest to dobrze zbalansowany server ;>
zgadzam si? :}

Nie spodziewa?em si? tak du?ego odzewu i tak szybkiego. Zapewne podczas pisania tej wiadomo?ci wskoczy kolejna. Oo

Boty ?
Absolutnie niedozwolone full-afk.
Je?li kto? ma ch?? botowa?, niech siedzi przy PC.
Je?li chce ?ama? t? zasad? - warn -> ban -> delete.
Je?li nie zostanie z?apany, a pewnie nie b?dzie monitorowane to 24h/7. Na pewno jakiej? cz??ci botuj?cych si? uda.

Prosz?, aby?cie nie pr?bowali naciska? na zmian? mojego zdania.
Sam mam kilka wspomagaczy pod 10.37 i wiem doskonale jak z nich korzysta?, co mo?na dzi?ki nim osi?gn?? itd.
Cuda na kiju. :-)

Jeszcze raz napisz? - stanowcze nie.

---------- Tre?? dodana o 18:49 ----------

Nooo, ju? si? ba?em ?e jak nie dawa?e? ?adnego znaku przez te 2 dni :D Ale widz? ?e wszystko ok, to dobrze :D
Chcia?bym poruszy? kilka kwestii:
1. Jakby? m?g? na mapie ?wiata dost?pnej na stronie serwera poumieszcza? nazwy wszystkich cz??ci kontynentu. Ju? m?wie o co chodzi. Podbijam do statku znajduj?cego si? gdzie? tam na mapie, p?yne do krainy o ciekawej nazwie, a przenosi mnie na drugi koniec tego samego kontynentu :D Jak m?g?by? poumieszcza? te nazwy na mapie ?wiata by?oby super.
2. Widze, ?e postanowi?e? usun?? trainery. Jak kto? tu si? wcze?neij udzieli? "to usu? runy z mshopu". To wcale nie jest taki g?upi pomys?(cho? sam napewno bd gral ed/ms):D Tylko tutaj trzeba rozwagi. Por?b ankiety, jedna dotycz?ca trainer?w, druga dotycz?ca mshopu, niech ludzie powiedz? co o tym s?dz?. Ja osobi?cie poszed?bym nawet dalej. pozwole sobie u?y? capslk aby rzuca?o sie w oczy. CO WY NA TO, ABY WSZYSTKIE CZARY TRZEBA BY?OBY UCZY? SI? OD POCZ?TKU(ZA HAJS OCZYWI?CIE)?
3. Faktycznie by?oby fajnie gdyby na serwerze rozwin?? si? rynek mi?dzy graczami. Tylko tutaj trzeba ostro pojecha? w d?? z cenami sprzeda?y w sklepie. Raz ?e np. mam bohy kt?re w sklepie sprzedam za 3cc, i zrobie to bez zastanowiania bo to du?a suma, to dwa ?e nikt tych boh?w za 3cc+ niekupi bo ju? lepiej t? kasy zwastowa? na pr?bie wylocenia ich. Tutaj sytuacje na rynku mo?e wspom?c sprzedawanie run, kt?rych nie by?oby w sklepie.
4. Tu jest pytanie. Jak szybko ma regenrowa? si? hp i mana? zar?wno bez promocji jak i z promocj?. Jaki wp?yw mia?by na to life ring/roh? Moja propozycja jest taka ?eby regen hp many by? optymalnie niski, na promocji nieco wi?kszy, a z liferingiem/rohem ca?kiem optymalny. Wtedy life ring/roh staje si? rzecz? do?? porz?dan?, co skutkuje rozwini?ciem handlu i zawsze jest to spos?b zarobku dla nowych graczy(po np. tygodniu dzia?ania serwera)
5. Jest sporo uwag do serwera, fajnie ?e na nie reagujesz i je poprawiasz, ale rozumiem ?e przez to b?dziesz potrzebowa? wi?cej czasu? Z tego co pomi?tam to serwer mia? wystartowa? ko?o 6 czerwca, da rade?
6. AA i jeszcze boty. Ch?opaki, te? zadu?o czasu nie mam, zaraz sesja, gra? b?de napewno, mniej, wi?cej ale b?de. I nie b?de boci?. A jak bot b?dzie zakazany, zawsze mo?ecie ryzykowa? :D
7. Naprawde mam ochote zagra? na ci??kim serwerze, st?d te moje propozycje. Co Wy na to? :D

1. Ok, dodam to wszystko. :-)
2. Usuni?cie run ze sklepu mo?e troch? zamieszanie zrobi?. Niech gracze dalej si? wypowiedz? na ten temat. Mog? ew. zrobi? tak, ?e 'lepsze' runy tylko i wy??cznie w mie?cie, do kt?rego dostaniemy si? z premium. Czary to te? zamieszanie, ale jw. - niech gracze dadz? zna?.
3. Rozwini?cie si? handlu nale?y do Was. :-D
4.
Kod:
Gracze bez profesji
	Health [COLOR="#FF0000"]1HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]3sec[/COLOR].

Magowie
	Health [COLOR="#FF0000"]6HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR].
	Mana [COLOR="#0000FF"]8MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]3sec[/COLOR]. 

Paladin
	Health [COLOR="#FF0000"]7HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]4sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]7MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]4sec[/COLOR]. 

Knight
	Health [COLOR="#FF0000"]8HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]3sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]6MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR]. 

Magowie z promocj?
	Health [COLOR="#FF0000"]10HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]4sec[/COLOR].
	Mana [COLOR="#0000FF"]12MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]2sec[/COLOR]. 

Paladin z promocj?
	Health [COLOR="#FF0000"]11HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]3sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]11MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]3sec[/COLOR]. 

Knight z promocj?	
	Health [COLOR="#FF0000"]12HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]2sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]10MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]4sec[/COLOR]. 

[IMG]http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20081231010320/tibia/en/images/2/2d/Pair_of_Soft_Boots.gif[/IMG]
Soft Boots
	Health [COLOR="#FF0000"]3HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]2sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]6MP[/COLOR]s / [COLOR="#FFFF00"]1sec[/COLOR].  

[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20050605195047/tibia/en/images/1/13/Ring_of_Healing.gif[/IMG]
Ring of Healing
	Health [COLOR="#FF0000"]12HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR].
	Mana [COLOR="#0000FF"]36MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR].  

[IMG]http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20050605194923/tibia/en/images/1/1e/Life_Ring.gif[/IMG]
Life Ring
	Health [COLOR="#FF0000"]6HP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR]. 
	Mana [COLOR="#0000FF"]24MP[/COLOR] / [COLOR="#FFFF00"]6sec[/COLOR].

5. W takim tempie wydaje mi si?, ?e b?d? musia? prze?o?y? start np. o tydzie?.
6. To prawid?owo, nie dla bota.
7. Mi?o mi, dzi?ki.

Zapraszam do odwiedzania serwera!
karmia24.eu
Strona domowa.

Ostatnia edycja:

to skoro tak, to mo?e kto? by si? podzieli? botem pod 10.37

GoD Vers

Licz si? z tym ?e je?li zabronisz ludziom boci? i b?dziesz ich straszy? banem,usuni?ciem konta itd, to tak na serio nikt nie bd gra? na Twoim serwerze. Ma?a garstka os?b jedynie zostanie i tyle. Tibia upada i wi?kszo?? woli postawi? bota na jaki? czas ni? siedzie? i r?cznie gra?. Tak samo z sms shop, musi by? ?eby serwer mia? si? z czego utrzyma?, i tak samo z ludzmi, kt?rzy u?ywaj? bota, Ty postawisz sms shop ?eby miec zyski, kto? inny postawi bota ?eby te? miec zyski z tego. Cb nie powinno obchodzi? czy kto? boci czy nie, ja osobi?cie lubie ludzi kt?rzy boc?, jak w nocy gram i nie mam co robi? czy kogo? bi? to ide szuka? bota, trap ded i dzi?kuje. Prawda jest taka ?e Ci co s? przeciwko botom, tak naprawd? maj? b?l dupy, bo albo nie maj? kasy na bota, albo po prostu nie potrafi? si? nim obs?ugiwa?. Ja mam gdzie? czy kto? boci czy nie, dla mnie to jest tylko gra. Niech u?ywanie bota b?dzie dozwolone, ale full afki b?d? karane, na norah z pocz?tku te? bocenie by?o karane itd, a teraz ka?dy puszcza bota i wszyscy to olewaj?. Zr?b rekrutacje do ekipy, wez ludzi kt?rzy b?d? sprawdza? graczy czy boc? full afk itd.

Proponuj? doda?.

#1 Powi?kszy? resp z Dragon Lordami i Dragonami na Anshara i ew go odsun?? dalej od miasta.
#2 Na Anshara na Dole pustyni jak i na jej szczycie (powi?kszy? 4x np) zrobi? 2 wierze z d?inami blue i green oraz u nich zrobi? npc co skupuj? itemy (napisa? quest jak jest na rl) a npc z miasta wypierd***? albo zmieni? im ?e kupuj? np jakie? syfy plejt army itp.
#3 Zrobi? rashida oraz quest na niego i ka?dy dzie? inne miasto.
#4 Pacc - Paypall jak i SMS
#5 Je?li chodzi o runy mo?na zrobi? ze na Facc sa dro?sze ni? na Pacc np. Facc 1.5cc [100sd] Pacc 1cc [100sd]
#6 Dobr? opcj? jest dodanie automatycznego zbierania pieni??k?w tyle ?e o 50% minej z mob?w ju? nie wypada? by gold tylko automatycznie 50% wp?ywa?o by do naszego banku, Czyli np z dragona leci nam max 100gp to po zabiciu go dostajemy 50gp odrazu do banku ?e nie musimy go locic tylko samo zbiera.
#7 obok dp karmia wzjebac tego pana na ka?adce i zrobi? kawa?ek placu oraz wyjscie z dp z drugiej strony.
#8 Exp za questy jak na shadowcores otwieramy boxa dostajemy expa (do ustalenia ile)
#9 System polece? (to samo IP odpada) za 1 polecenie i je?li kto? wbije x lvl dostajemy np 7dni pacc (do ustalenia)
#10 rozdzielenie tiquandy i inferny jeden statek chujowo wyglada ze widzimy jungle i lawe po kilku krokach w dol/gore
#11 doda? wi?cej lokacji (powiekszy? obszary wysp (do zrobienia podczac otsa w koncu jakies up date musza byc)
#12 doda? npc do ass star po quest a przed questem zrobi? mo?liwo?? robienia star?w ale dro?ej np 100 throwing star + 100 blood + 3cc u npc tworzymy 100 asstar (w vialki nabierania krwi z cia? mob?w np.)

Podaj mi jakie? otsy na kt?rych by?e? w top10, gdzie gra?o chocia? wi?cej ni? 200 os?b, bo zapami?ta?em ciebie z nelvary jak na rotwormach mnie pr?bowa?e? zabi?, a p??niej jak zauwa?y?e? ?e to nie ma sensu spyta?e? czy p?jd? z tob? bota zabi?.

---------- Tre?? dodana o 21:46 ----------

Proponuje te? zmieni? nazw? tematu na "Rpg Ots z miastem Karmia" jak masz zamiar i?? w kierunku zmian, kt?re proponuj? Ci go?cie, kt?rzy nigdy na karmii nie grali, bo id?c t? drog? klimat Karmii ju? ca?kiem znika.

Proponuj? doda?.

#1 Powi?kszy? resp z Dragon Lordami i Dragonami na Anshara i ew go odsun?? dalej od miasta.
#2 Na Anshara na Dole pustyni jak i na jej szczycie (powi?kszy? 4x np) zrobi? 2 wierze z d?inami blue i green oraz u nich zrobi? npc co skupuj? itemy (napisa? quest jak jest na rl) a npc z miasta wypierd***? albo zmieni? im ?e kupuj? np jakie? syfy plejt army itp.
#3 Zrobi? rashida oraz quest na niego i ka?dy dzie? inne miasto.
#4 Pacc - Paypall jak i SMS
#5 Je?li chodzi o runy mo?na zrobi? ze na Facc sa dro?sze ni? na Pacc np. Facc 1.5cc [100sd] Pacc 1cc [100sd]
#6 Dobr? opcj? jest dodanie automatycznego zbierania pieni??k?w tyle ?e o 50% minej z mob?w ju? nie wypada? by gold tylko automatycznie 50% wp?ywa?o by do naszego banku, Czyli np z dragona leci nam max 100gp to po zabiciu go dostajemy 50gp odrazu do banku ?e nie musimy go locic tylko samo zbiera.
#7 obok dp karmia wzjebac tego pana na ka?adce i zrobi? kawa?ek placu oraz wyjscie z dp z drugiej strony.
#8 Exp za questy jak na shadowcores otwieramy boxa dostajemy expa (do ustalenia ile)
#9 System polece? (to samo IP odpada) za 1 polecenie i je?li kto? wbije x lvl dostajemy np 7dni pacc (do ustalenia)
#10 rozdzielenie tiquandy i inferny jeden statek chujowo wyglada ze widzimy jungle i lawe po kilku krokach w dol/gore
#11 doda? wi?cej lokacji (powiekszy? obszary wysp (do zrobienia podczac otsa w koncu jakies up date musza byc)
#12 doda? npc do ass star po quest a przed questem zrobi? mo?liwo?? robienia star?w ale dro?ej np 100 throwing star + 100 blood + 3cc u npc tworzymy 100 asstar (w vialki nabierania krwi z cia? mob?w np.)

opcja 6 ca?kowicie bez sensu i nie potrzebna... a co do reszty to nie wiem, nie do mnie nale?y decyzja.

Bez sensu ta opcja, dok?adnie. Wtedy stawiam 10 cash maker?w na rotwormy i po dniu bocenia mam 30cc w banku.

Idiotyzm.

Kurcze, panowie!
Sk?d Wy bierzecie niekt?re pomys?y ? oO

Ten serwer, a w?a?ciwie ta mapa, ma by? tylko tuningowana wizualnie.
Przenoszenie spawn'?w nie wchodzi w gr?, poniewa? podziemia s? tak rozbudowane, ?e m?g?bym ew. kilka kratek przesun?? dany spawn.
Powi?kszanie, lub dodawanie jak najbardziej.
Opcja z misj? na Rashida i NPC od Assassin Star'?w jest, pisa?em o tym kilka stron temu, wi?c zrozumia?e, ?e 'nowi' nie wiedz?. Komu si? chce czyta? tyle post?w. Oo
Powi?kszaniem wysp, dodawaniem Miast itp. - jestem w trakcie robienia drugiego miasta na kontynencie Karmii.
Rozdzielenie Tiquandy i Inferny to te? s?aby pomys?, ze wzgl?du na to, ?e ta mapa zosta?a tak zaprojektowana po prostu. Tego nie zmieni?.
Opcja z tym z?otem - absolutnie nie. Raz, za du?o pracy. Dwa, s?aby pomys? wzgl?dem pracy.
Ten Pan na k?adce obok depozytu Karmia pe?ni swoj? funkcj?, pomy?l? nad wyj?ciem na +1, -1 itp.
System polece? - nie podoba mi si?.
D?iny - ok. Z usuni?ciem przedmiot?w z miast - dobry pomys?, na pewno nie pozostawi? bez odzewu.

SVAAG, kochany!
Nie b?d? zmienia? nazwy tematu. Karmia24 b?dzie Karmi?24, nie serwerem z map? Karmii.

Asimov, kotku?
Na pewno b?dzie taki kto?, kto b?dzie sprawdza? graczy.
Full-Afk niedozwolone.
Prawdopodobnie b?dzie tak, ?e dopiero na czyj?? skarg? support sprawdzi gracza. A zapewne skarg? z?o?y, je?li nie potrafi/nie chce go zabi?.
Na pewno zdania nie zmieni? co do braku akceptacji.

Ch?tnie b?d? sprawdza? tych kt?rych kupka w dupce ?cisn??a i odeszli od kompa na par? godzin xD wiadomo kiedy mniej wi?cej serwery ruszy ?

Planowana data - 06.06.
Prawdopodobnie si? przeci?gnie o tydzie?.

Ludzie ogarnijcie si? teraz 3/4 os?b wchodzi na serwer tam gdzie jest du?o graczy i to nie wa?ne jest czy serwer jest syfiasty czy nie b?dzie gra? bo s? ludzie a co za tym idzie? Mo?liwo?? wykonania quest?w, pekowania czy te? zwyk?a rozmowa. Na serwerach gdzie jest ma?o os?b nie mamy mo?liwo?ci takiej gdy? questy w pojedynk? b?d? ko?czy? si? niepowodzeniem. Wszystkie serwer, na kt?rych bot by? nielegalny szybko upada? bo brakowa?o graczy. A najbardziej ?mieszy mnie stwierdzenie "Nie chcesz to nie musisz gra?, boty i tak b?d? t?pione" czy " wol? 30/40 normalnych graczy ni? 200 boter?w" tak a potem przychodzi co do czego i gra na serwerze 30/40 os?b i Ci sami gracze odchodz? gdy? nie ma nic do roboty co ko?czy si? upadkiem serwera. Nie te czasy, w tibie nie gra ju? tyle os?b co dawniej, ?e mo?esz sobie w graczach przebiera?. A zazwyczaj jest tak, ?e te wszystkie pro elo rpg gejmery siedz? w depo i spamuj? gc, ?e biega bot zaj?? im miejsc?we i nie maj? gdzie expi?, a ?e s? lamusami bo boj? si? w??czy? czaszk? po czym wychodz? z serwera i ?al? si? na forach jaki to ten serwer jest do dupy. Good luck :]

@up.
Dlaczego por?wnujesz serwery RPG do dzisiejszych Rl map gdzie raz na 2 tygodnie s? robione resety kont? Co z tego, ?e na serwerze gra 200 os?b jak po kilku dniach serwer Ci si? nudzi bo masz 200 poziom i plecak wypchany kas?, w dzisiejszych czasach, ?eby osi?gn?? sukces na arenie OT trzeba optymalnie po??czy? klimat serwera RPG z War i fun, czyli zrobi? tak aby gracze chcieli expi? r?cznie, wykonywa? questy oraz uczestniczy? w wojnach (o ile maj? na to pieni?dze i czas na odrabianie lvl'i).

Moje wizja Karmii jest prosta:
?redni stage exp (b?d? sta?y x10)
skille&mlvl x10
loot x2
Bot = kasacja konta.
Trainery.
Balansacja expowisk tak aby wsz?dzie op?aca?o si? expi? - czyli zmniejszenie ilo?ci super expowisk (Dragony, Dl'e, hydry, forsty) wtedy gracze sami b?d? walczy? z botami o miejsc?wki.

Co do exp stage nie zgodz? si? z Tob? seya. x10 to jest 2 dnia i masz 200 lvl.

Skille/Magic - x7
Loot - x2

Exp stage

1-30 x10
31-50 x7
51-75 x5
75-XXX x3

ew. sta?y np. x4

Dla mnie mniejszy exp ko?cowy ni? x3 to jest g?upota i wol? sobie i?? dalej expi? na aurorze, gdzie mam x2 exp sta?y :)

A b?dziesz dodawa? nowe potwory typu swamplingi na venore itp? ale na anshra dziny mozesz dodac bo nigdzie nie ma respu ;)

Pan @up poda? do?? dobry stage

@up.
Dlaczego por?wnujesz serwery RPG do dzisiejszych Rl map gdzie raz na 2 tygodnie s? robione resety kont? Co z tego, ?e na serwerze gra 200 os?b jak po kilku dniach serwer Ci si? nudzi bo masz 200 poziom i plecak wypchany kas?, w dzisiejszych czasach, ?eby osi?gn?? sukces na arenie OT trzeba optymalnie po??czy? klimat serwera RPG z War i fun, czyli zrobi? tak aby gracze chcieli expi? r?cznie, wykonywa? questy oraz uczestniczy? w wojnach (o ile maj? na to pieni?dze i czas na odrabianie lvl'i).

skille&mlvl x10
loot x2
Bot = kasacja konta.
Trainery.
Balansacja expowisk tak aby wsz?dzie op?aca?o si? expi? - czyli zmniejszenie ilo?ci super expowisk (Dragony, Dl'e, hydry, forsty) wtedy gracze sami b?d? walczy? z botami o miejsc?wki.

Eghm... powiem Ci tak ziomu?, je?eli ludzie chcieliby expi? r?cznie i bawi? si? w r??ne przygody, questy itp to my?l?, ?e wi?kszo?? posz?aby na rl tibie.. Kasacja konta za bota? to po kilku dniach by zosta?o z 10-20 graczy -,^

Je?eli usuwasz trainery, to musisz zwi?kszy? skill rate, bo ja sobie nie wyobra?am, ?e b?d? tydzie? wbija? 80 dista, ?eby m?c normalnie expi?.

@up.

skille&mlvl x10
loot x2
Bot = kasacja konta.
Trainery.

No nie wiem czy na Shadowcores, Vesti czy Hexanie s? resety co dwa albo trzy tygodnie. Ka?dy serwer stoi ju? jaki? x okres czasu, i bot jest tam dozwolony i nikt nie robi z tego problemu. I nie ma tam problemu ze zrobieniem questu czy ch?ci zabicia drugiego gracza. Nie wiem jaki jest sens zmniejsza? miejsc?wki do expa wydaje mi si?, ?e lepiej jest expi? powiedzmy (ja+bot) ni? (ja+dw?ch/trzech innych graczy). Zosta? wprowadzony tutaj share exp 30% i jest to ?wietna wiadomo?? dla graczy, kt?rzy expi? recznie gdy? w dw?jk? mo?na naprawd? bardzo szybko zdobywa? do?wiadczenie i jest to nawet jaka? przewaga nad botterami. Piszesz, ?e trzeba po??czy? klimat RPG, Fun i War tutaj zgadzam si? z Tob?, ale ludzie nie r?bcie z tego nie wiadomo jak pro elo RPG serwer bo to nie przejdzie. Zamiast skupia? si? na likwidacji bot?w to na miejscu GOD zaj??bym si? balansem bo tak naprawd? o to jest najwi?kszy p?acz. A zapewne ba ja to wiem, ?e b?d? problemy z balansem, i przez to sporo graczy Ci zwieje czego nie ?ycz? Tobie bo zrobi?e? co? nowego Karmia pod najnowszego klienta wi?c masz wielkiego plusa u mnie. Zr?b jakie? testy odno?nie balansu. A co do tego stage expa jest okej jednak?e zmodyfikowa?bym troszk? loota i skille/mlvl.
Exp stage

1-30 x10
31-50 x7
51-75 x5
75-XXX x3

Skill - 6
Mlvl - 4
Loot - 1,5/2

A i co do trainer?w offline jak i tych zwyk?ych powinny zosta?, ju? to widz? jak ludzie skilluj? na slimach czy monkach :}

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry