-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

@up
Ty jeste? powa?ny? 1cc za 200 trolli? Maksymalnie 5k jak ju? co?.

Jako? odechcia?o mi si? ju? gra? w tym momencie.. ide sobie na hydry a tu mnie z gry wywala.. oczywi?cie bez bless?w bo mnie nie sta? a isc teraz na expa to nie ma gdzie bo z czym.. wiem, ?e s? testy no ale nie chce mi si? odrabia? xD

a co ty expisz na test serwerze?

@topic

Jak dla mnie taski bomba! Fajnie to zrobi?e? i 200 troli - 1cc to nie jest jaka? niewyobra?alna kwota. Tym bardziej, ?e to nie jest exp x3, ?e zabijesz 200 trolli i masz 12 lvl, tylko du?o wi?kszy.

nie expie.. chodze po respach i sprawdzam, obczajam itp a bez sprz?tu to sie nie ma co z depo rusza?

to jest test serwer pacca masz chyba 1 dzie? na starcie jak robisz konto.. chyba. A jak nie to napisz do Versa jak jest na serwerze to da ci scrolla za free

@up
Ty jeste? powa?ny? 1cc za 200 trolli? Maksymalnie 5k jak ju? co?.

200 Trolli to du?o dla kogo? co gra bez bota.. a jak kto? napisa? wy?ej 1cc to nie jest du?o i b?dziesz mia? ok. 25lvl..

po 2. chyba nie ma jakiego? respa z trolami nawet ;}

Ostatnia edycja:

Start b?dzie jeszcze w czerwcu czy raczej w lipcu?

Hej! :-)

Start w Czerwcu, z ca?ych si? staram si?, ?eby by? to 20.06. Tego nie mog? obieca?, ale je?li nie 20 to 100% 27.

to mo?e jest co? co m?g? bym zrobi? jako? pom?c czy cu? :D?

serwer dzisiaj bedzie dostepny jak tak to w jakich godzinach ?

Jak id? prace? Start serwera b?dzie 27? B?dzie lepiej, ju? wakacje i b?dzie jaka? porz?dna reklama. Z dnia na dzie? nie ma co startowa? :)

Odezwij si? na pw, om?wimy par? rzeczy.

Hej, forumowicze!

Wiem, ?e niekt?rzy z Was zauwa?yli, ?e temat powoli zacz?? umiera?. Fakt, jest tak.
Jest to moja wina, gdy? czas, kt?rym dysponowa?em ostatnimi czasy by? naprawd? s?aby.

Mam nadziej?, ?e wszyscy, kt?rzy oferowali swoje odwiedziny na serwer, tak uczyni?, bo mam dla Was pewn? dat? startu serwera.

Kilka razy rzuca?em dat?, a w trakcie pisa?em, ?e jednak nie, bo zosta?o jeszcze co? do zrobienia.

Ta data jest ju? pewna.

Serwer, na kt?ry z uporem maniaka czekacie, ruszy z kopyta 27.06

Drodzy forumowicze!
Zosta?o ju? niewiele czasu, aby przyswoi? kilka nowinek Karmii24, tak wi?c zapraszam do odwiedzania Test Serwera.
IP: karmia24.eu
Strona domowa: link
Forum: link

Zapraszam do komentowania, odwiedzania i testowania!

Pami?tajcie, ?e w du?ej mierze reklam? jeste?cie Wy! Im wi?cej Was b?dzie pisa? na forum - tym wi?ksze zainteresowanie.

Ja tymczasem uciekam do mojego k?ta zabaw, aby doko?czy? dzie?o.

Mi?ego! Do zobaczenia! :-)

Czekam na serwer z niecierpliwo?ci? drogi kolego. To b?dzie hit sezonu.

Powiedzia?e? vers, ?e assassin stary s? s?absze od prismatic boltow tak?e RP b?dzie lata? bez tarczy bo z enchanted spearami to raczej nie b?dzie si? op?aca?o biega? tak?e ja bym jako? ogarn?? te assassin stary bo noby mo?na b?dzie je kupi? ale b?d? s?absze od bolt?w wi?c nie wiem jak na to patrze?

Powiedzia?e? vers, ?e assassin stary s? s?absze od prismatic boltow tak?e RP b?dzie lata? bez tarczy bo z enchanted spearami to raczej nie b?dzie si? op?aca?o biega? tak?e ja bym jako? ogarn?? te assassin stary bo noby mo?na b?dzie je kupi? ale b?d? s?absze od bolt?w wi?c nie wiem jak na to patrze?

Hej!
Pod wzgl?dem ataku s? s?absze. Szkopu? jest taki, ?e trzeba nosi? kusz? do be?t?w.
W jakim sensie mam ogarn?? assassin star'y ?

Assassin stary ju? b?d? ma?o op?acalne. Na real tibii ju? prawie nikt ich nie u?ywa. Dobra kusza i prismatic bolty teraz to pot?ga.

Zale?y do czego - jak potrzebny Ci def, klatujesz moby to bierzesz assasinki + tarcze. Jak masz obok siebie knightow na warze, to te? wole tarcze, bo bez tarczy to ten knight mi przyjebie za nie wiadomo ile (utito + gran ico). Reasumuj?c, zale?y co do czego :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry