-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

No i to jest serwer :P.

siemanko ;) ots jak najbardziej na tak, a co do ma?ych wskaz?wek, zr?b tak aby level by?o ci??ko wbi? bo na tym polega rpg, no i oczywiscie zeby by? problem z goldem (tzn. ?eby ka?dy itemek na dragonach by? zbierany i sprzedawany) aby to wszystko utrzyma? w rpg. A je?li chodzi o sms shop to daj tylko i wy??cznie premium za sms.. a je?li pokusisz si? o itemy addonowe to dawaj je w ma?ych ilo?ciach :)
i gwarantuje ze wbije ze mn? moja gwardia, tak?e b?dzie dobrze!

Ten azot21 dobrze prawi, prawilny ch?opaczyna. Wida? ?e wie o co w tej grze chodzi to musi by? jaki? kozak.

Ja mam ekip? 50 os?b i ka?dy czeka na jaki? dobry ots gdzie nie b?dzie bota na bocie. Twoje pomys?y wydaj? mi si? ?wietne i ju? pisze do mojej armii ?e ruszamy na nowym ?wiecie. Tak?e dawaj ziomu? odpalaj serwer bo my ju? tylko na niego czekamy :) Bardzo dobry pomys? z tym sms shopem, ?eby za kas? by? tylko Pacc.

Ostatnia edycja:

siemanko ;) ots jak najbardziej na tak, a co do ma?ych wskaz?wek, zr?b tak aby level by?o ci??ko wbi? bo na tym polega rpg, no i oczywiscie zeby by? problem z goldem (tzn. ?eby ka?dy itemek na dragonach by? zbierany i sprzedawany) aby to wszystko utrzyma? w rpg. A je?li chodzi o sms shop to daj tylko i wy??cznie premium za sms.. a je?li pokusisz si? o itemy addonowe to dawaj je w ma?ych ilo?ciach :)
i gwarantuje ze wbije ze mn? moja gwardia, tak?e b?dzie dobrze!
Planuj?, aby poziom by? wolno wbijany. Z kas? problem te? powinien by?, ale tak, by nie zawsze si? zwraca?o.
Co do sklepiku... Cz??? forumowicz?w twierdzi, ze premium p?atny poprzez SMS/Przelew zniszczy gr? i ludzie nie b?d? gra?. Niekt?re addon'owe na pewno b?d?, a nawet ca?y outfit + addon'y, jak np. Entrepreneur.
Trzymam za s?owo i pozdrawiam!

Ten azot21 dobrze prawi, prawilny ch?opaczyna. Wida? ?e wie o co w tej grze chodzi to musi by? jaki? kozak.

Ja mam ekip? 50 os?b i ka?dy czeka na jaki? dobry ots gdzie nie b?dzie bota na bocie. Twoje pomys?y wydaj? mi si? ?wietne i ju? pisze do mojej armii ?e ruszamy na nowym ?wiecie. Tak?e dawaj ziomu? odpalaj serwer bo my ju? tylko na niego czekamy :) Bardzo dobry pomys? z tym sms shopem, ?eby za kas? by? tylko Pacc.

Mniej wi?cej jw. napisa?em.
Mam nadziej?, ?e te 50 os?b b?dzie na starcie! :-)
Pozdrawiam i dzi?kuj? za komentarze!

likimikiu

hahahaha, le?e i p?acze;((. Twoja armia sk?ada si? z Cb i z Twoich wymy?lonych wojownik?w xdd

GoD Vers, mapa troche ma?a i mam na my?li ?e nie ma gdzie ucieka? itd, zr?b co? w stylu rl tiquanda, ?e jest mega obszar do biegania itd. Bo tu wszystko na sobie jest i strasznie to wygl?da;/

Vers, a co by? powiedzia? za sms najta?szy (1,22?) za miesi?c u?ytkowania? my?le ?e to by naprawd? pracowa?o. Tak jak to by?o na s?ynnym "exori.net" poprzez pacca da?by? pare miejsc do odwiedzenia. my?le ?e to by by?a do?? ?wietna inicjatywa :)

Exori net - tam to si? dzia?o, jakby si? uda?o stworzy? podobny serwer to my?l? ?e grywalno?? by?aby ?wietna. Znowu si? zgadzam z tym azotem, wida? dobry ziomek z takim mo?na w?dk? pi? Huehuheue.
Dobra to czekamy na start :)

Jesli dasz itemy addonowe do sms shopa, to nawet tam nie wbijam. Mozesz da? te najnowsze outfity, ale jesli masz zamiar dac np. 100 gss, 100 iron ores lub to samo tylko w mniejszych ilosciach to zrobisz syf i tyle.

Vers, a co by? powiedzia? za sms najta?szy (1,22?) za miesi?c u?ytkowania? my?le ?e to by naprawd? pracowa?o. Tak jak to by?o na s?ynnym "exori.net" poprzez pacca da?by? pare miejsc do odwiedzenia. my?le ?e to by by?a do?? ?wietna inicjatywa :)
Ja nie mia?em wcale zamiaru dawa?, w momencie kiedy jeszcze planowa?em, premium za wi?cej ni? 2.46z?. To mia?by by? ma?y dodatek dla Was, a wielka pomoc dla Serwera. My?l?, ?e je?li zrobi? jedynie outfit'y, p?ywanie statkiem oraz niekt?re czary za premium, to nikt by nie zbiednia? p?ac?c te grosze miesi?cznie, a m?g?by si? przyczyni? do d?u?szej 'egzystencji' serwera na listach OTS.

Jesli dasz itemy addonowe do sms shopa, to nawet tam nie wbijam. Mozesz da? te najnowsze outfity, ale jesli masz zamiar dac np. 100 gss, 100 iron ores lub to samo tylko w mniejszych ilosciach to zrobisz syf i tyle.
O ile w og?le dodam, bo na ten moment nie jest to pewne, to nie b?d? to ilo?ci wystarczaj?ce na dodatek. Tak w?a?ciwie, to nie rozumiem Was - graczy. Z jednej strony PACC SMS - NIE WCHODZE !!11@
A z drugiej przedmioty nie wp?ywaj?ce na posta?, a jedynie jej wygl?d - syf, nie wejd?.
Jak wida? - dogodzenie wszystkim nie jest tak ?atwe, jak mog?oby si? wydawa?. Nawet w takich kwestiach.

Exori net - tam to si? dzia?o, jakby si? uda?o stworzy? podobny serwer to my?l? ?e grywalno?? by?aby ?wietna. Znowu si? zgadzam z tym azotem, wida? dobry ziomek z takim mo?na w?dk? pi? Huehuheue.
Dobra to czekamy na start :)
Proponuj?, aby?cie si? um?wili na t? w?dk?. :-D
Nie mia?em okazji gra?, ale z tego co czytam - ?wietny serwer. Nie obiecuj?, ?e dojd? do takiego poziomu z owym serwerem, ale postaram si? z ca?ych si?.

Dzi?kuj? za komentarze i pozdrawiam, drodzy forumowicze!

wed?ug mnie powinno by? tak, ?e premium powinno by? w postaci runki / przedmiotu by m?c go sprzeda? graczowi, kt?ry nie ma mo?liwo?ci kupi? sobie za sms

?wietny pomys? Hawkhere :) wed?ug mnie to mia?oby du?y sens :)) wydaje mi si? ?e g?ownym sensem tego pacca by?by ma?e spelle tzw "exori frigo, mort etc. my?le ?e to by naprawde urozmaici?o gr? a i serwer by si? utrzymywa? poprzez wysy?anie tych sms?w dla premium :) a serwer widnia?by na pocz?tku listy OTS :)

?wietny pomys? Hawkhere :) wed?ug mnie to mia?oby du?y sens :)) wydaje mi si? ?e g?ownym sensem tego pacca by?by ma?e spelle tzw "exori frigo, mort etc. my?le ?e to by naprawde urozmaici?o gr? a i serwer by si? utrzymywa? poprzez wysy?anie tych sms?w dla premium :) a serwer widnia?by na pocz?tku listy OTS :)

Premium na pewno by?by w postaci Premium Scroll'a, kt?ry oczywi?cie na pocz?tku mia? by? g??wnym przedmiotem, dzi?ki kt?remu handel na serwerze dzia?a?by jak nale?y.
Jedynie te czary, typu
Kod:
exori san
exori hur
exori con
exori frigo
exori mort
exori vis
exori flam
exori tera
wchodz? w gr?, Twoim zdaniem ? :-)

# Do sklepu serwera doda?em kategorie dla profesji, generalne oraz addon'owe.
Nie widzia?em takiego systemu na ?adnej stronie z danym account maker'em. Google te? nie wyszuka?o. :-)

Ostatnia edycja:

mia?em na my?li wszystkie spelle pacc'owe wchodz?c na tibia.pl i wszystkie kt?re s? dla paccow to i dla pacc?w powinny by? :) tak ?eby ludzie bardzo ubiegali si? o te scrolle aby to dawa?o przepustk? do ?atwiejszej gry, a zarazem serwer doskonale by na siebie zarabia? :) wydaje mi si? ?e to naprawd? ciekawa opcja :)) i tak jeszcze pomy?la?em ?eby podrzuci? Ci ma?y pomys?.. ka?dy 30-40 mage skar?y si? na brak expa, nie wiem czy na Twojej mapie znajduje si?, ale przyda?oby si? zrobi? ze 2 tzw katakumby. Na piachu, wiem ?e to du?y problem bo stworzenie tego nie jest proste. Ale my?le ?e to ciekawie by rozwine?o pvp bo to fajne miejsce na r??ne wojny :)

Mam nadziej?, ?e wam ten serwer wypali. Na pewno wbij? bo wida? po popularno?ci tej reklamy ?e ten serwer to raczej nie kicha ;)

A mo?na dosta? jak?? przybli?on? dat? rozpocz?cia gry? :)

Oby jak najszybciej ^.^ ja to ju? si? doczeka? nie mog? :)

Przyda?oby si? ?eby by? otwarty jak najszybciej bo dzieciaczki koncz?ce szko?e i w pierwszych tygodniach luzu szkolnego (pocz?tek czerwca) gra?yby 24/7 i wysy?a?yby smski co by dobrze ubogaci?o bud?et serwerka :) oraz chcia?bym zapyta? jak? nazw? b?dzie nosi? OTS? :) m?g?bym troche go rozleklamowa? gdybym mia? info dotycz?ce strony i exp,lot i tak dalej :)

Przyda?oby si? ?eby by? otwarty jak najszybciej bo dzieciaczki koncz?ce szko?e i w pierwszych tygodniach luzu szkolnego (pocz?tek czerwca) gra?yby 24/7 i wysy?a?yby smski co by dobrze ubogaci?o bud?et serwerka :) oraz chcia?bym zapyta? jak? nazw? b?dzie nosi? OTS? :) m?g?bym troche go rozleklamowa? gdybym mia? info dotycz?ce strony i exp,lot i tak dalej :)
Nazwa serwera - Karmia24.
A nie ko?cz? szko?y pod koniec czerwca ? :-D My?l?, ?e wyrobi? si? do tego czasu.

Kod:
Exprience Rate

From level 1 to level 9 - x15
From level 10 to level 19 - x12
From level 20 to level 34 - x10
From level 35 to level 44 - x7
From level 45 to level 59 - x5
From level 60 to level 79 - x4
From level 80 to level 99 - x3
From level 100 to Infinity - x2
Magic Rate x4

Skill Rate x4

Required level to create guild - 35

Required level to buy house - 40

Required frags to Red Skull - 3

Required frags to Black Skull - 6
To takie podstawowe dane, wi?kszo?? innych znajdziesz w temacie. Je?li nie - pisz tutaj, lub pm. :-)

Nie planuj? te? dodawa? mo?liwo?ci p?acenia drog? SMS, poniewa? naprawd? wielkie g*wno wyp?ywa na konto serwera wtedy. Poni?ej 1/3.
Wydaje mi si?, ?e na razie sam Paypal b?dzie. Co do tej kwestii prosz? o wypowiedzi na forum.

Pozdrawiam i dzi?ki za ch?ci. Na pewno nie b?d? oboj?tny wobec takich os?b.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry