-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Zobaczymy jak si? b?dziesz pucowa? na vencie to poleci tu na forum nagranie frajerze, na matule wje?d?asz ? widz? ?e w gimnazjum jeszcze jeste? wiec pozdrawiam Ci? ?rodkowym palcem ;)

@topic
start 06.06 by?by dobr? opcj?, moim zdaniem ;)

Ja nie widz? ?eby pojecha? po twojej matce wi?c o co chodzi?

@ banditen1964, moim zdaniem to Ty powiniene? tam wr?ci?.
Cytat Zamieszczone przez banditen1964 Zobacz post
we? gostek bo ci? wyja?ni? zaraz na forum. pvp od 50 i cichutko bo bez neta b?dziesz siedzia?
@Potem wejde potestowa?.

fajny serwerek :) by?em zwiedzi?em i jest fajnie, jedyne co to mozna si? doczepi? do "zamulonych potwor?w" poniewa? potwory kiedy nie widz? gracza nie healuj? si?, nie spawnuj? tylko chodz? jak pionki. i domek w g??wnym mie?cie jest jeden zbugowany.

GoD Vers wsp??czuj?, bo wbij? Ci si? psychopaci od tibii, pvp i dopie*dalania innym. Prosz? nie dopu?? do gry bug?w, na kt?rych mo?na robi? gp 'za free'.

Oligarchia 4the win!

fajny serwerek :) by?em zwiedzi?em i jest fajnie, jedyne co to mozna si? doczepi? do "zamulonych potwor?w" poniewa? potwory kiedy nie widz? gracza nie healuj? si?, nie spawnuj? tylko chodz? jak pionki. i domek w g??wnym mie?cie jest jeden zbugowany.
Hmm... Dos?ownie minut? temu sprawdzi?em to i mobki si? lecz?, biegaj? i nie widz? ?adnych b??d?w. Nie rozumiem do ko?ca. :-S
Domek, to zapewne chodzi Ci o drzwi, kt?re mo?na otworzy?. Znajduje si? on na p??noc od sklepu magicznego. Tak ?

GoD Vers wsp??czuj?, bo wbij? Ci si? psychopaci od tibii, pvp i dopie*dalania innym. Prosz? nie dopu?? do gry bug?w, na kt?rych mo?na robi? gp 'za free'.

Oligarchia 4the win!
Haha! :-D
Dzi?ki, mo?e si? uda jako? z Nimi wsp??pracowa?.
Co do b??d?w - w tym celu robi? testy, cho? zapewne kto?, kto taki znajdzie, nie napisze o tym i b?dzie szczerzy? k?y. :-)
Sam na w?asn? r?k? sprawdzam praktycznie wszystko, ale zawsze co? umknie. :-S

Pozdrawiam!

tak Vers, dok?adnie o to mi chodzi :) mobki nie lecz? si? i jako? tak dziwnie biegaj?, wydawa? si? mo?e ?e troch? s?abiej si? one ruszaj?, albo to po prostu moje dziwne odczucie :P

Moim zdaniem pvp powinno by? od 8lvl jak tylko wyjdzie si? z roka. Takie rozwi?zanie jest moim zdaniem najfajniejsze.

Witam,
na pocz?tku ma?a pro?ba. Jak masz zamiar odpali? test daj zna? troche wcze?niej. Widzia?em ?e toczy?a si? tutaj dyskusja odno?nie domk?w i pvp wi?c te? si? wypowiem.Uwa?am ?e domki powinny by? od 8lvl. Nie obawiajmy si? ?e kogo? na tym etapie b?dzie sta? na ten domek( przy za?o?eniu ?e ten serwer faktycznie ma si? zakr?ci? przy RPG). A co do pvp to powiem szczerze ?e masz ma?y problem, powiem Ci jak ja to widze :D Ja osobi?cie wola?bym pvp od 8lvl. Ale jakby spojrze? z drugiej strony, wejdzie Ci kilku znajomych powbijaja sobie 20lvle i nie dadza pogra? reszcie :D A taki gracz padnie sobie 3 razy pod rz?d nie wychdz?c z miasta i tu jego przygoda z serwerem si? ko?czy ;/

Jeszcze jedna sprawa. Masz zamiar dorabia? map?? Mapa jest ma?a, ale nie szkodzi, bo nie wydaje mi si? ?e wbije tu a? tylu graczy ?eby si? niepomie?ci?. Zak?adaj?c ?e jednak sporo graczy si? pojawi przyda?oby si? mie? troch? mapy "w pogotowiu"

Jeszcze odno?nie PACC. Osobi?cie wola?bym PACC p?atny. Tylko tu masz znowu problem. Wiem jak ma?o jest przychodu z sms, ale gracze g?ownie w ten spos?b co? kupuj?. Mi osobi?cie przelew nie przeszkadza, ale dla wi?kszo?ci graczy to jest ju? problem ze wzgl?du na ich wiek.

podzielaj?c zdanie kolegi @up wydaje mi si? ?e pomys? z pvp od 8 lvl b?dzie do?? dobrym pomys?em poniewa? mimo wszystko osoby kt?re w miare szybko wbij? ten wi?kszy lvl nie wydaje mi si? ?e b?d? chcia?y siedzie? przy depo/respawnie ?eby t?uc te mniejsze lvl poniewa? na respawnie jest przejscie na trainery, a wiec ludzie jesli zauwa?? kampii?cego 20 lvla po prostu p?jd? na trainery i tyle z tego b?dzie :P
A w sprawa z PACC'em powinna zosta? rozwik?ana tak jak napisa? r?wnie? kolega wy?ej. Ca?kiem rozs?dny spos?b ;)

Ja si? zgadzam z kolegami wy?ej.

Witam, pany.
Zgodnie z tym, co piszecie, zmieniam PVP, domki oraz gildie na poziom 1.
Mam nadziej?, ?e nie b?d? tego ?a?owa?.

Doda?em zak?adk? z domkami na stronie. B?d? j? edytowa?, aby si? wy?wietla?a miniaturka danego domu. Przydatna zak?adka, poniewa? wiadomo, jaki domek i gdzie jest wolny; ile ostrze?e? kto? otrzyma? za niep?acenie itd.

Zach?cam do testowania.
karmia24.eu

---------- Tre?? dodana o 14:26 ----------

Doda?em War Zone, bez musu robienia wcze?niejszych misji. Nie jest to 100% RT.
Troch? samemu pomodzi?em, wi?c jest inaczej.
Nagrody s? te? lekko zmienione, ale na korzy?? gracza.

Dodany NPC, u kt?rego za Tokeny mo?emy otrzyma? r??ne przedmioty.
Minor_Crystalline_Token.gif
Major_Crystalline_Token.gif

#
Witam,
na pocz?tku ma?a pro?ba. Jak masz zamiar odpali? test daj zna? troche wcze?niej. Widzia?em ?e toczy?a si? tutaj dyskusja odno?nie domk?w i pvp wi?c te? si? wypowiem.Uwa?am ?e domki powinny by? od 8lvl. Nie obawiajmy si? ?e kogo? na tym etapie b?dzie sta? na ten domek( przy za?o?eniu ?e ten serwer faktycznie ma si? zakr?ci? przy RPG). A co do pvp to powiem szczerze ?e masz ma?y problem, powiem Ci jak ja to widze :D Ja osobi?cie wola?bym pvp od 8lvl. Ale jakby spojrze? z drugiej strony, wejdzie Ci kilku znajomych powbijaja sobie 20lvle i nie dadza pogra? reszcie :D A taki gracz padnie sobie 3 razy pod rz?d nie wychdz?c z miasta i tu jego przygoda z serwerem si? ko?czy ;/

Jeszcze jedna sprawa. Masz zamiar dorabia? map?? Mapa jest ma?a, ale nie szkodzi, bo nie wydaje mi si? ?e wbije tu a? tylu graczy ?eby si? niepomie?ci?. Zak?adaj?c ?e jednak sporo graczy si? pojawi przyda?oby si? mie? troch? mapy "w pogotowiu"

Jeszcze odno?nie PACC. Osobi?cie wola?bym PACC p?atny. Tylko tu masz znowu problem. Wiem jak ma?o jest przychodu z sms, ale gracze g?ownie w ten spos?b co? kupuj?. Mi osobi?cie przelew nie przeszkadza, ale dla wi?kszo?ci graczy to jest ju? problem ze wzgl?du na ich wiek.

Wydaje mi si?, ?e na tej mapie 100-150 graczy spokojnie da rad?. Podziemia s? obszerne. Uwierz mi, ?e s? wielkie. :-D
Na pewno b?d? dodawa? map? ca?y czas. Teraz te? dorabiam, ew. wrzucam jakie? stare prace.
Co do SMS/PayPal. Z aktualnej ankiety wynika, ?e PACC b?dzie p?atny oko?o 5z? miesi?cznie. Po zakupieniu PACC, zostanie dostarczony do Naszych r?k przedmiot. Ten przedmiot b?dziemy mogli sprzeda? w grze. W ten spos?b ci, kt?rzy nie maj? konta PayPal - b?d? mogli korzysta? z PACC; a handel mi?dzy graczami b?dzie w pe?ni dzia?a?. Same korzy?ci.

Dzi? r?wnie? zapraszam do testowania serwera, ju? od godziny 15:00.

Ostatnia edycja:

Robi? co? ?le czy test?w nie ma?

ja te? nie mog? odpali? gry, zaraz pewnie odpali :)

Ch?opaki, wybaczcie! :-D
Zaj??em si? prac? i zapomnia?em w??czy? serwer.

?eby nie by?o, ?e test?w nie by?o.

mb7twp.jpg

@edit

33jpf6u.png

awzwwx.png

Serwer bardzo sympatyczny :)

Ostatnia edycja:

Dzi?kuj? Wam, za to, ?e sprawdzacie, testujecie i najwa?niejsze - piszecie co jest ?le!
Dzi?ki Wam uda?o mi si? unikn?? wielu wpadek, kt?re mog?yby si? przydarzy? na starcie.

W?a?nie zacz??em prac? nad wykazem Outfit'?w na stronie.
Barbarian i Assassin jak na razie gotowe.
Wrzuci?em te? miniatur? mapy na stron?.

Zapraszam do testowania!
karmia24.eu

serwer sie po?o?y?, we? go podnie? :)

To tylko test serwer stawiany na w?asnej maszynie, serwer offline mo?e by? z wielu powod?w, chocia?by niespodziewany brak internetu b?d? pr?du, b?d?cie cierpliwi i wyrozumiali :D

Vers, znalaz?em buga, zlotowa?em crown helmet i wyskoczy?o mi ?e jest to item type 123125~ :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry