Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki
Witam, pany.
Zgodnie z tym, co piszecie, zmieniam
PVP,
domki oraz
gildie na poziom
1.
Mam nadziej?, ?e nie b?d? tego ?a?owa?.
Doda?em zak?adk? z domkami na stronie. B?d? j? edytowa?, aby si? wy?wietla?a miniaturka danego domu. Przydatna zak?adka, poniewa? wiadomo, jaki domek i gdzie jest wolny; ile ostrze?e? kto? otrzyma? za niep?acenie itd.
Zach?cam do testowania.
karmia24.eu
---------- Tre?? dodana o 14:26 ----------
Doda?em
War Zone, bez musu robienia wcze?niejszych misji. Nie jest to 100% RT.
Troch? samemu pomodzi?em, wi?c jest inaczej.
Nagrody s? te? lekko zmienione, ale na korzy?? gracza.
Dodany
NPC, u kt?rego za Tokeny mo?emy otrzyma? r??ne przedmioty.
#
Witam,
na pocz?tku ma?a pro?ba. Jak masz zamiar odpali? test daj zna? troche wcze?niej. Widzia?em ?e toczy?a si? tutaj dyskusja odno?nie domk?w i pvp wi?c te? si? wypowiem.Uwa?am ?e domki powinny by? od 8lvl. Nie obawiajmy si? ?e kogo? na tym etapie b?dzie sta? na ten domek( przy za?o?eniu ?e ten serwer faktycznie ma si? zakr?ci? przy RPG). A co do pvp to powiem szczerze ?e masz ma?y problem, powiem Ci jak ja to widze

Ja osobi?cie wola?bym pvp od 8lvl. Ale jakby spojrze? z drugiej strony, wejdzie Ci kilku znajomych powbijaja sobie 20lvle i nie dadza pogra? reszcie

A taki gracz padnie sobie 3 razy pod rz?d nie wychdz?c z miasta i tu jego przygoda z serwerem si? ko?czy ;/
Jeszcze jedna sprawa. Masz zamiar dorabia? map?? Mapa jest ma?a, ale nie szkodzi, bo nie wydaje mi si? ?e wbije tu a? tylu graczy ?eby si? niepomie?ci?. Zak?adaj?c ?e jednak sporo graczy si? pojawi przyda?oby si? mie? troch? mapy "w pogotowiu"
Jeszcze odno?nie PACC. Osobi?cie wola?bym PACC p?atny. Tylko tu masz znowu problem. Wiem jak ma?o jest przychodu z sms, ale gracze g?ownie w ten spos?b co? kupuj?. Mi osobi?cie przelew nie przeszkadza, ale dla wi?kszo?ci graczy to jest ju? problem ze wzgl?du na ich wiek.
Wydaje mi si?, ?e na tej mapie 100-150 graczy spokojnie da rad?. Podziemia s? obszerne. Uwierz mi, ?e s? wielkie. :-D
Na pewno b?d? dodawa? map? ca?y czas. Teraz te? dorabiam, ew. wrzucam jakie? stare prace.
Co do
SMS/PayPal. Z aktualnej ankiety wynika, ?e
PACC b?dzie p?atny oko?o 5z? miesi?cznie. Po zakupieniu
PACC, zostanie dostarczony do Naszych r?k przedmiot. Ten przedmiot b?dziemy mogli sprzeda? w grze. W ten spos?b ci, kt?rzy nie maj? konta
PayPal - b?d? mogli korzysta? z
PACC; a handel mi?dzy graczami b?dzie w pe?ni dzia?a?. Same korzy?ci.
Dzi? r?wnie? zapraszam do testowania serwera, ju? od godziny 15:00.