• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Katana Room Quest

Simivar

Senior User
Liczba reakcji
129
Katana Room Quest (Rookgaard)

(Autor: Simivar)

Wymagany poziom: Brak

Wymagane przedmioty: ? Rope
? Shovel
? 2 Antidote Rune (wiem, ?e nie ma, ale nie pami?tam zamiennika)
? Kilka shp (small health potionow, w razie "w")

Potwory: ? Bug
? Snake
? Wolf
? Spider
? Poison Spider
? Skeleton
? Rotworm

Nagrody: Katana, Viking Helmet

Opis: Gdy mamy wszystkie, potrzebne przedmioty, idziemy wg. poni?szej mapki, gdy dojdziemy, otwieramy ?opat? dziur?.
17bcpc.png

Nast?pnie schodzimy dwa razy w d??...
mv53sy.png

Teraz, u?ywaj?c liny wychodzimy do g?ry, i szybko biegniemy do zej?cia w dol, gdy? jest do?? du?o rotworm?w, kt?re mog? by? gro?ne dla niskopoziomowych postaci.
e660d0.png

Gdy ju? przebieg?e? przez rotwormy, pojawia si? kolejne wyzwanie... Teraz musisz zdoby? klucz (je?eli nie masz - pod??aj zielona droga, je?eli masz, normalnie idziesz po granatowej). Jak przejdziesz przez poison fieldy, u?yj anidote.
23hxds8.png

Teraz, schodzimy ni?ej, tam b?dzie jeden skeleton. Zabijamy go i otwieramy drzwi, nast?pnie schodzimy na d??. Wyglada to tak:
256we2p.png

Jest tutaj du?o potwor?w, najlepiej od razu pobiec przeci?gn?? d?wigni? za filarem (tym kolorem na mapce), nast?pnie za drzwi, wyj?? nagrod? z trop?w i uciekamy. G - legendarny ghoul za ?cian? na rooku :]
Wracamy t? sam? drog?.
Gratuluje! Wykona?e? questa!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [Rookgaard] Katana Room

Odp: [Rookgaard] Katana Room

Quest ?adnie opisany,przyjemnie si? czyta...
Co by? m?g? w nim poprawi?:
1.Tam gdzie s? wymagania poziomowe... To ja kiedy? tego questa zrobi?em chyba na 4lvl to mo?na da? 5+
2.Tam gdzie jest zielona linia po klucz napisz, ?e s? 2 rotwormy najlepszym rozwi?zaniem jest omini?cie ich na full def
PS.: Nawet gdyby osoba wykonuj?ca quest mia?a lvl 15 na antidote bardziej by si? jej op?aca?o u?ywa? sm hp :p . By wyda?a 40gp na 2 healthy zamiast 80 na 2antidote + ew health

5/6

Odp: Katana Room

?adnie opisane ale daje 7/10 bo tam jak tzeba klucz zdobyc pokazane jest miejsce ale nie dokladnie z kad miec klucz, wyciaga sie go z ciala potwora ale nie jest pokazane dokladnie z ktorego.

Fajnie si? czyta,podoba mi si? ten opis questa.Tak jak up mo?e s? jakie? niedoci?gni?cia co do klucza ale i tak daj? 9+/10

Dobry opis questa,bardzo dok?adny i estetycznie wykonany daje 10/10.Oby wi?cej takich opis?w

Wymagania poziomowe:
? Brak (jednak lepiej wbi? najpierw ten 6 czy 8)
Niestety nie mog? si? z tym zgodzi?. Poniewa? ten quest jest od 2 lvl. Nie przejdziesz za teren miasta z 1 lvl :P

Co do opisu to moge powiedzie? s?owo ?wietne. Dosy? szczegu?owo opisany nie mam rzadnych zastrze?e? 10/10.

Poradnik z?y, podstaw? w tym que?cie jest antodote rune. SHP jest nie potrzebny, moim zdaniem musi by? bloker, je?li nie mamy klucza.

Bardzo dobry poradnik.Wszystko ?wietnie opisane.?adne screeny.Moja ocena to 9/10.Co tu wi?cej pisa? xD.Reput leci.

#edit

Nie mog? da? reputa.

Ostatnia edycja:

Wszystko ?adnie opisane, du?o screen?w i w og?le xD Jak co? to Antidote Potion chyba czy jako? tak xD Za to ?e Ci si? chcia?o to poleci reput jak b?d? mia? 30 post?w xD

?adne ?adne...
przyda si?
kolegom rookstayerom

antidote rune mo?e ze sob? bra??

Niestety nie mog? si? z tym zgodzi?. Poniewa? ten quest jest od 2 lvl. Nie przejdziesz za teren miasta z 1 lvl :P
Co do opisu to moge powiedzie? s?owo ?wietne. Dosy? szczegu?owo opisany nie mam rzadnych zastrze?e? 10/10.

da si? podziemiami przej?? z pierwszym lvlem ; )

Brawo Brawo!!! Pisz wi?cej solicji! Te twoje solucje s? super ;) Zas?ug?jesz na tego moda. Opis ma wszystko co trzeba ;) 10/10 oczywi?cie. Pami?taj pisz wi?cej!

?adne ?adne...
przyda si?
kolegom rookstayerom
antidote rune mo?e ze sob? bra??

Taa, tyle, ?e AR jest od 15lvl.

@topic

Zamiennik nazywa si? "Antidote potion". Poradnik ?adnie i przejrzy?cie opisany. A wymagania poziomowe dobrze napisane. Na mainland, nikt nie pisze, ?e trzeba mie? 6lvl na jaki? quest.

Poradnik z?y, podstaw? w tym que?cie jest antodote rune. SHP jest nie potrzebny, moim zdaniem musi by? bloker, je?li nie mamy klucza.
Jasne, antidote rune, wiesz jak ci??ko j? dosta? i ?e niby jest podstaw??? Nigdy nie mia?em antidote rune chodz?c na ten quest. Wystarczy mie? troch? ?arcia.

@Topic

Fajny poradnik, ?adnie opisa?e? questa :) Fajnie opracowane screeny!

Wymagania poziomowe 6-8 ???
Ja wykona??m go z 1lvl !!!!!! Wiem ,?e nie mozna przej?? ale jest pewne miejsce przez trolle itp.
Poradnik 9/10 pozdrawiam !!!

Dobrze opisane, screeny te? dobre "Cud Mi?d". Opisz, ?e mo?na go przej?? na full def bez bicia rotworm?w.
Ocena: 9/10

Wszystko fajnie opisane , a quest sam w sobie do?c trudny jak na rook ;]

To jest jeden z trudnych quest?w na Rooku , drugi co po quest na Mino Hell :)

1 skeleton O.o
ja spotka?em:2 skeletony i rota w pokoju z nagrodami O.o

Quest jest trudny dla pocz?tkuj?cego jak i Rookslayera :)

Do góry