Odp: ..::Katarzyna::..
1. Podoba ci si? obrazek Bounty Hunter'a? (w twoim profilu ;D)
2. Pasuj? ci wyniki Oskar?w?
3. Coraz rzadziej wbijasz na forum. Co? si? sta?o? ;P
1. Nie! :c
2. Powiem szczerze - nie.
3. Nic takiego, po prostu moje wej?cia na forum s? ograniczone przez siostrzenic? i jej pory snu.
1. Jeste? abstynentk? z wyboru czy raczej z przymusu ?
2. Jakie s? twoje pogl?dy, oczywi?cie religijne i jakie zdanie masz na temat ko?cio?a katolickiego ?
3. Czy obchodzi Cie obecna sytuacja w kraju i jakie zdanie masz na temat tera?niejszej polityki ?
4. Co maj? w sobie ptaki, ?e a? tak Cie fascynuj?, wi??esz z nimi swoj? przysz?o??, oczywi?cie rzecz bior?c chodzi mi o nauk?/prace?
1. Z wyboru - napoje alkoholowe mi nie smakuj?, poza tym trwam w przekonaniu, ?e widok pijanej dziewczyny jest najgorszym z mo?liwych.
2. No c??, jestem chrze?cijank?, ale do ko?cio?a chodz? bardziej z przymusu ni? obowi?zku moralnego - ksi??a to te? s? ludzie, wi?c nigdy nie wiadomo czy im co? nie odbije.
3. Nie interesuj? si? polityk?. ;x
4. Nie umiem tego wyt?umaczy? - po prostu podoba mi si? w nich to, ?e potrafi? lata?, s? wolne i ?liczne. Kocham je ca?ym sercem. Ka?dy jest inny w swoim rodzaju. No i ?adnie ?piewaj?. Podejrzewam, ?e na studia pojad? do Gda?ska <macha gda?skim studentom> i potem postaram si? o zaw?d ornitologa. Jak nie wyjdzie to mam jeszcze zapasowe opcje. ;d
Oo tibiafun ;d m?j ulu ots
1.Najlepszy blok?
2.Lubisz pk'owa??
3.Kojarzysz nick Tajga? Bo ja cie nie raz widzia?em.
1. Hmm chyba z Ghazbaranem, by?o jajcowo xD
2. Nie. Poza tym jako tutor nie mog? ;d
3. Co? kojarz?, pewnie ci? kiedy? widzia?am.