• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Katastrofa samolotu - Lech Kaczy?ski nie ?yje!

Status
Zamknięty.
Odp: Lech Kaczy?ski nie ?yje!

W?adze przejmie Pan Komorowski- Marsza?ek Sejmu
I wybory maja odby? si? chyba jeszcze przed wakacjami
Z listy zabitych przeczytanych przed sekund? w tv wynika, ?e pan Komorowski r?wnie? by? na pok?adzie samolotu. Niepotwierdzone informacje m?wi?, ?e prze?y?y 3 osoby, a jedna w ostatniej chwili si? rozmy?li?a i jednak zosta?a w Polsce. Na jej ogromne szcz??cie.

@Edit
Doszed?em do wniosku, ?e mediom nie mo?na wierzy?. Ka?da strona/portal/stacja podaje inne informacje co do listy i liczby ofiar.

Ostatnia edycja:

Wszyscy Go nie nawidzili, wszyscy, ktorzy niewiedzieli, co On robi? dla Polski.
Nie nawidzili, bo nie wiedzieli, ze tylko On m?g? ocalic Nasz Kraj, ale to zrozumiec moze tylko ten, kto wie, co sie w polityce dzieje, a nie slucha [tak, tak smiejcie sie, ale nigdy nie zrozumiecie]...
Nie piszcie gwiazdki, po co to WAM DA!?
Mu nic, JEMU sie przyda tylko modlitwa.
WAM sie przyda tylko rozumiec sens, sens smierci... Zgin?? za Polske, mimo, ze nie nawidzili Go, to On robil dla Naszego Kraju tyle ile sie da, mimo ze go zniewazali, smiali, On sie nie ugi??.
Chocby spojrzec jakim byl czlowiekiem, chocby spojrzec na to, jak wital kobiety, calowal po rekach, to Polska tradycja, nie tak jak inni, podawac reke... Kobiety sie caluje po rekach, zwlaszcza oficjalnie...
...
Moze to przypadek, moze nie, ale pomyslec jak prokurator, kto mial motyw, komu nie pasowal ?p Lech Kaczynski? Po smierci glowa panstwa jest marszalek z PO, premier PO, wiekszosc sejmu PO, to znaczy ze panstwem ma rzadzic jedna partia? Moze demokracja jest pelna korupcji, ale jak jest mieszanina wielu ludzi o roznych pogladach, wtedy jedni blokuja drugie ustawy, niejest to zle, bo nietylko dobre, ale i zle dla panstwa ustawy, jak rzadzi jedna partia, to moze zniszczyc latwo kraj.
Motyw mialo PO, a Rosja mogla tylko pomoc. Jednak puki co, przyjmuje, ze to przypadek, bo winy nie mozna jeszcze udowodnic.
...
Ja tylko sie modle o Niego, i Mu to pomoze..
Teraz krajowi pomoze Inny 'bohater'.
Osz cz?owieku, ale Ty pieprzysz! Mniemam, ?e musisz by? niez?ym kretynem. Po pierwsze, nie zak?adaj za wszystkich, ?e go nie znosili?my, albo raczej - m?w za siebie! Nigdy nie powiedzia?em na niego z?ego s?owa, wi?c skoro zak?adasz, ?e i ja go nienawidz? to hymm spierdalaj ode mnie?
Dalej... Uwierz mi, papie?em to on nie by?, aby zbawi? nasz kraj. Robi? to, co do niego nale?a?o. Nic wi?cej.
Kto mia? motyw? S?dz?, ?e PO. Tak, PO w latach 50. XX wieku planowa?o zamach na Lecha K., jednak?e, to dopiero w latach 60. XX wieku platforma ugada?a si? z w?adzami by?ego zwi?zki ZSRR i stwierdzi?a, ?e samolot mo?e mie? skrzyd?a przechylone w d?? po to, aby w nast?pnym wieku ten?e samolot m?g? zahaczy? skrzyd?em o drzewo. I faktycznie, s? na to dowody! Pan Putin wci?? dzwoni do pana Tuska i przechwala mu si?! Co na to Tusk? Pop?aka? si?... ze szcz??cia!

Z listy zabitych przeczytanych przed sekund? w tv wynika, ?e pan Komorowski r?wnie? by? na pok?adzie samolotu.
Rozmy?li? si?.

Powinni?cie si? ba? bo jak si? Polska dowie ?e to Ruski zrobili to b?dzie wojna(oczywi?cie nie m?wi? ?e Ruski to zrobili).Jaki? Rusek zgin?? r?wnie? w katastrofie no ale podarowa?aby sobie Rosja jednego cz?owieka co innego jakby lecia? prezydent Rosji.Ja si? naprawde tego boj? bo jak to zrobi?a Rosja to nie do?? ?e b?dzie afera to i 3 Wojna ?wiatowa.
No prosz?, nast?pny debil. Mo?e to prorok? Albo Nostradamus? Na pewno m?dry, ojj na pewno.
Po pierwsze, ekhm doktorku, nie wiem jak si? Polska dowie. Hihi. Po drugie, bez Putina Rosja nie zrobi?aby a? tyle, bo to liczy si? w?adza. Tak samo Niemcy nie pom?cili Hitlera. Zreszt? co b?dzie to b?dzie, a najlepiej b?dzie jak wyjdziesz na dw?r i przewietrzysz mUSk.

B?agam Was, darujcie sobie tak dennych komentarzy. Lepiej przemilcze? i odda? mu ten "ho?d", ni? pierd*li? g?upoty.

Thank you,
//Napster

Dobra, by?a mg?a, super. Mo?na przyjmowa? wiele hipotez, ?adna nie b?dzie 100%-owo odzwierciedla? prawdy.
Zaczynamy!
Putin nie zaprosi? Kaczy?skiego na obchody? Dlaczego? Hmm, mo?e chcia? go o?mieszy? na arenie mi?dzynarodowej?
Dziwnym trafem, akurat Tusk nie mia? problem?w z zaproszeniem, a wiemy, ?e Tusk by? wielkim przeciwnikiem pana prezydenta. Na dodatek wszyscy wiemy o ?wietnych stosunkach Tuska z Putinem.
Rosja mia?aby motyw, mogliby "wybi?" inteligencj? naszego narodu, w tym g?ow? pa?stwa. Najwa?niejszymi osobami w pa?stwie teraz b?d? Tusk i Komorowski, kt?rzy dbaj? o stosunki polsko-rosyjskie. Ciekawe, czy by odm?wili na propozycj? Rosjan.

Pami?tajmy, ?e nie mogli wzi?? pierwszego, lepszego/gorszego pilota przed stery rz?dowego samolotu. Mity na temat mg?y s? czyst? g?upot?, bo wiele innych, mniej do?wiadczonych pilot?w bezproblemowo l?duje w tego typu warunkach.
A wi?c wiemy, ?e by? to bardzo do?wiadczony pilot. Po kiego chuja dodawa?by gazu na ko?cu pasu i ci?gn?? dr??ek do siebie? Przecie? szansa na sukces by?aby bardzo niewielka...

A wi?c hipotetycznie kto? "pom?g?" w u?mierceniu Lecha Kaczy?skiego, miejmy nadziej?, ?e to zostanie wyja?nione.
Nigdy jako? specjalnie nie przepada?em za naszymi w?adzami, jednak kiedy us?ysza?em o tej katastrofie (lub o zamachu), to si? tak wkurwi?em, ?e szok.

Baaardzoo dziwne, ?e akurat w takim czasie i w takim miejscu zgin?? Lech...
Mo?e chcieli obr?ci? spraw?, ?eby Polacy nie my?leli o zbrodniach sowieckich, tylko o ?mierci prezydenta?

Powiem Wam tyle, ?e nie wierz? w to, ?e to by? czysty przypadek lub przeznaczenie.

[*]

Co jak co ale to pierwszy przypadek w dziejach ?wiata kiedy taka ilo?? wa?nych os?b danego kraju ginie w jednym momencie i w jednym miejscu.

Dla mnie ?a?osne si? wydaje to - ?e osoby kt?re szczerze nie znosi?y kaczy?skiego teraz nagle za?amuj? si? ?e to ogromna strata dla pa?stwa. Cz?owieka zawsze bardziej kochaj? po ?mierci.

Mi szkoda rodzin ofiar, szczeg?lnie ?e wujek mojego kumpla znajdowa? si? na pok?adzie. Emotkowej ?wieczki stawia? nie b?d? bo to debilizm. Ju? wole i?? na pow?zki i tam zapali? ;x

Wow Napster chce si? popisa? m?dro?ci?,dlaczego mnie krytykujesz??Po pi?mie mnie pozna?e???Sk?d wiesz ?e jestem debilem??Mo?e jeste? jasnowidzem??

W samolocie znajdowa?o si? 130-132 osoby, wszyscy zgin?li. Niestety, jest do dla Polski ogromny cios.
Nie chce mi si? wierzy?, ?e ta katastrofa by?a przypadkowa...
#down
Na pok?adzie by?o 130~~ os?b ;\ I nie tylko sekretarka prezydenta mia?a szcz??cie, by? kto? jeszcze, nie pami?tam kto.

By? jeszcze Pan Tusk

Ja tak samo jak Fajlet niezbyt si? tym przej??em. Wybior? nowego i b?dzie git co tu si? smuci? ;D. Ca?y kraj ju? o tym wie i nawed w CSie o tym gadaj? xD.
HHAHAHA @up Tusk ?yje i leci tam w?a?nie samolotem.

Wow Napster chce si? popisa? m?dro?ci?,dlaczego mnie krytykujesz??Po pi?mie mnie pozna?e???Sk?d wiesz ?e jestem debilem??
Po ilo?ci znak?w zapytania, kt?rymi nas ?askawie uraczy?e?. Aby nie by?o offtopu: tak, to straszna strata dla pa?stwa. Wszystkie teorie spiskowe na t? chwil? s? ?mieszne. Poczekajmy par? dni, a? wszystko si? wyja?ni, bo na razie ka?de ?r?d?o informacji podaje co innego.

Z listy zabitych przeczytanych przed sekund? w tv wynika, ?e pan Komorowski r?wnie? by? na pok?adzie samolotu. Niepotwierdzone informacje m?wi?, ?e prze?y?y 3 osoby, a jedna w ostatniej chwili si? rozmy?li?a i jednak zosta?a w Polsce. Na jej ogromne szcz??cie.
@Edit
Doszed?em do wniosku, ?e mediom nie mo?na wierzy?. Ka?da strona/portal/stacja podaje inne informacje co do listy i liczby ofiar.
nie chodzi o tego komorowskeigo, na pokladzie byl inny, prawdziwy obejme panstwo

Dobra, by?a mg?a, super. Mo?na przyjmowa? wiele hipotez, ?adna nie b?dzie 100%-owo odzwierciedla? prawdy.
Zaczynamy!
Putin nie zaprosi? Kaczy?skiego na obchody? Dlaczego? Hmm, mo?e chcia? go o?mieszy? na arenie mi?dzynarodowej?
Dziwnym trafem, akurat Tusk nie mia? problem?w z zaproszeniem, a wiemy, ?e Tusk by? wielkim przeciwnikiem pana prezydenta. Na dodatek wszyscy wiemy o ?wietnych stosunkach Tuska z Putinem.
Rosja mia?aby motyw, mogliby "wybi?" inteligencj? naszego narodu, w tym g?ow? pa?stwa. Najwa?niejszymi osobami w pa?stwie teraz b?d? Tusk i Komorowski, kt?rzy dbaj? o stosunki polsko-rosyjskie. Ciekawe, czy by odm?wili na propozycj? Rosjan.
Pami?tajmy, ?e nie mogli wzi?? pierwszego, lepszego/gorszego pilota przed stery rz?dowego samolotu. Mity na temat mg?y s? czyst? g?upot?, bo wiele innych, mniej do?wiadczonych pilot?w bezproblemowo l?duje w tego typu warunkach.
A wi?c wiemy, ?e by? to bardzo do?wiadczony pilot. Po kiego chuja dodawa?by gazu na ko?cu pasu i ci?gn?? dr??ek do siebie? Przecie? szansa na sukces by?aby bardzo niewielka...
A wi?c hipotetycznie kto? "pom?g?" w u?mierceniu Lecha Kaczy?skiego, miejmy nadziej?, ?e to zostanie wyja?nione.
Nigdy jako? specjalnie nie przepada?em za naszymi w?adzami, jednak kiedy us?ysza?em o tej katastrofie (lub o zamachu), to si? tak wkurwi?em, ?e szok.
Mo?e chcieli obr?ci? spraw?, ?eby Polacy nie my?leli o zbrodniach sowieckich, tylko o ?mierci prezydenta?
Powiem Wam tyle, ?e nie wierz? w to, ?e to by? czysty przypadek lub przeznaczenie.
[*]
Tu problem nasuwa si? w samym samolocie. Tu 154 ma skrzyd?a przechylone w d??, gdy inne samoloty, np. Airbus, maj? je w g?r?.. Nie pierwszy to wypadek gdy rz?dowy samolot z serii Tupolew przed l?dowaniem zahaczy? skrzyd?em o drzewo. Drzewo w lesie, nie takie na polu.

[*]
Zmar?a te? jego ma??onka[Maria].[*]
Pono? 2-3 osoby ?yj?....
Na TVN1 m?wi?.

Ostatnia edycja:

[*] C?? wi?cej napisa?, by? dobrym cz?owiekiem.

Wi?cej do napisania nie masz? Postawi? trzy internetowe znaczki i gotowe?

Tu problem nasuwa si? w samym samolocie. Tu 154 ma skrzyd?a przechylone w d??, gdy inne samoloty, np. Airbus, maj? je w g?r?.. Nie pierwszy to wypadek gdy rz?dowy samolot z serii Tupolew przed l?dowaniem zahaczy? skrzyd?em o drzewo. Drzewo w lesie, nie takie na polu.

Jak wiadomo, topolew jest rosyjskim samolotem, a Rosjanie cz??ci samolot?w prze?wietlaj? losowo, a w Polsce ka?d?. osobi?cie gdybym by? g?ow? pa?stwa, nie lata? bym samolotami stworzonymi przez biedny i p?? wrogo nastawiony kraj, w dodatku tak starymi. Wi?c, wina nie musi koniecznie le?e? po stronie skrzyde?, bo ca?y samolot to by?a bomba z w??czonym odliczaniem.

bo polska to syf

Wstyd za takich jak Ty, nie przej??e? si? ?e zgin??o ponad dwustu pi??dziesi?ciu ludzi i w tym wa?nych dla kraju? Sam fakt ?e zmar? to m?g? bym powiedzie? "No c??, sta?o si? =<", ale on zgin?? wtedy kiedy nie by?a jego pora.

#Temat

Kurwa, przed chwila dos?ownie wsta?em, s?ucham i s?ucham ?e rozbi? si? samolot prezydenta, ale nie my?la?em ?e w nim w ?rodku. Jak przeczyta?em na TVN, ?e prezydent nie ?yje to wyskoczy?a mi jego twarz w my?lach i zaszokowa?o mnie a? ciarki przesz?y, mo?e bardzo wielu go nie lubi?o i wyzywa?o, ale dopiero po ?mierci cz?owiek pozna warto?? zmar?ego. To nie chodzi ?e jak kto? zgin?? to zrobi? post?py z technik? lub wymian? samolot?w, chodzi o to ?e zgin?? wa?ny dla ka?dego cz?owiek w tragiczny spos?b, ale do tragedii nie musia?o doj?? z nim w ?rodku. C??, powiem wam, ?e czuje ?al ?e tak si? sta?o, dlatego ?e go lubi?em i szanowa?em. ;(

Administracja powinna zmieni? Layout na ?a?obny.

Ostatnia edycja:

Ja tak samo jak Fajlet niezbyt si? tym przej??em. Wybior? nowego i b?dzie git co tu si? smuci? ;D. Ca?y kraj ju? o tym wie i nawed w CSie o tym gadaj? xD.
HHAHAHA @up Tusk ?yje i leci tam w?a?nie samolotem.

Wiem, ze tusk leci, odpowiedzialem tylko tamtemu, bo nie wiedzial, kto jeszcze mia? szcz??cie;D
Ja sie tym te? nie przeje?em za bardzo
Ja mam na to Wy****** i tak sie wyprowadze do innego kraju, bo polska to syf

Ja powiem tak z jednej storony to zle ze zgino? no ale jest druga strona medalu poniewa? moze nowy prezydent B?dzie lepiej rz?dzi? tym krejem ni?eli Kaczy?ski ale szkoda ?e zgino? :(

Administracja powinna zmieni? Layout na ?a?obny.
Logo wystarczy.

#top
Jak chcecie tu dyskutowa? nadal i nie wy?apa? masy ostrze?e?, to troch? kultury i bez ?adnych jazd, bo temat b?dzie zamkni?ty i ka?dy z bluzgami i atakiem na inn? osob? otrzyma stosowne ostrze?enie.

Tak naprawd? nie wiemy co si? sta?o i zostawmy to specjalistom.

Ubolewam nad losem rodzin kt?re straci?y bliskich i ??cze sw?j ogromny smutek w tej ?a?obie.[*]

Ostatnia edycja:

W?r?d pasa?er?w prezydenckiego samolotu TU-154, kt?ry rozbi? si? w Smole?sku, znajdowali si?::

• Lech Kaczy?ski

• Maria Kaczy?ska

• Ryszard Kaczorowski

• Jerzy Szmajdzi?ski

• Aleksander Szczyg?o

• Pawe? Wypych

• Mariusz Handzlik

• Andrzej Kremer

• Franciszek G?gor

• Andrzej Przewo?nik

• Grzegorz Dolniak

• Przemys?aw Gosiewski

• Zbigniew Wassermann

• Janusz Kochanowski

• S?awomir Skrzypek

• Janusz Kurtyka

• Krzysztof Putra

• Ks. bp. gen. dyw. Tadeusz P?oski

• Krystyna Bochenek

• Jerzy Bahr

• Tomasz Merta

• Maciej P?a?y?ski

• Mariusz Kazana

• Leszek Deptu?a

• Gra?yna G?sicka

• Sebastian Karpiniuk

• Izabela Jaruga - Nowacka

• Aleksandra Natalli – ?wiat

• Arkadiusz Rybicki

• Jolanta Szymanek – Deresz

• Wies?aw Woda

• Edward Wojtas

• Janina Fetli?ska

• Stanis?aw Zaj?c

• Janusz Krupski

• Ks. bp. gen. dyw. Tadeusz P?oski

• Abp gen. bryg. Miron Chodakowski

• Ks. p?k Adam Pilch

• Edward Duchnowski

• Ks. pra?at Bronis?aw Gostomski

• Ks. J?zef Joniec

• Ks. Zdzis?aw Kr?l

• Andrzej Kwa?nik

• Tadeusz Lutoborski

• Bo?ena ?ojek

• Stefan Melak

• Pan Stanis?aw Mikke

• Bronis?awa Orawiec - Loffler

• Katarzyna Piskorska

• Andrzej Sariusz – Sk?pski

• Wojciech Serweryn

• Leszek Solski

• Teresa Walewska – Przyja?owska

• Gabriela Zych

• Ewa B?kowska

• Maria Borowska

• Bartosz Borowski

• Dariusz Malinowski

• Gen. broni Bronis?aw Kwiatkowski

• Gen. broni pil. Andrzej B??sik

• Gen. dyw. Tadeusz BUK

• Gen. dyw. W?odzimierz Potasi?ski

• Wiceadmira? Andrzej Karweta

• Gen. bryg. Kazimierz Gilarski

• Anna Walentynowicz

Jest to wielka strata dla narodu polskiego zginela ,,Elita polskiego narodu''

?r?d?o wp.pl

Ostatnia edycja:

Z listy zabitych przeczytanych przed sekund? w tv wynika, ?e pan Komorowski r?wnie? by? na pok?adzie samolotu.
Rozmy?li? si?.

Marsza?ek sejmu nie mo?e podr??owa? w raz z prezydentem zreszt? to dotyczy wi?kszo?ci wa?nych os?b.

@topic
Nie lubi?em go ale szkoda, bo cz?owiek to cz?owiek :/

Teori? spiskowe te? od???cie na boczki panowie. Przepraszam ale nie mog?em si? powstrzyma?.

Zaczynamy!
A mi wydawa?o si? ?e Rosjanie wybrali nowego prezydenta? Mimo wszystko Kaczy?ski zosta? zaproszony do Katynia, teraz mia?a si? zacz?? poprawa stosunk?w Polska-Rosja.

Ale nie z Medvedevem.

Pozostawiam bez komentarza.

Ta cz??? ju? mnie zdenerwowa?a.

"W dupie byli?cie, g?wno widzieli?cie a krzyczeli?cie najg?o?niej" - Hail Vrael.
Akurat na lotnictwie si? znam wi?c nie m?w mi ?e nie da si? rozbi? samolotu przy standardowym manewrze. Przyk?ad ?
Znany ameryka?ski pilot akrobatyczny zgin?? w latach 70' przy standardowym manewrze jak l?dowanie z bocznym wiatrem. Samolot CASA z polskimi oficerami 2 lata temu, l?dowanie przy z?ej pogodzie, zgin?li wszyscy.

Jakiego pasa ? Cz?owieku, on roztrzaska? si? 1.5 km od pasa startowego a gazu jak si? spada dodaje si? zawsze, to procedura i instynkt.

Co bra?e? ? : )

[*]
<ironia>A w 2012 b?dzie koniec ?wiata.</ironia>

@Topic
Stawianie ?wieczek w opisach na gg postach etc. wam nic nie da . Pozostaje modli? si? i czeka? na najszybsze rozwik?anie zagadki.

Regards,
Drako.

I wida? jak to po ?mierci ludzie zaczynaj? inaczej postrzega? dan? osob?. Jak Lech ?y?, wszyscy go krytykowali, ?e z?y prezydent, ?e jaki? nieobyty w towarzystwie etc, zmar? i normalnie prezydent cud. Tak samo by?o z Jacksonem. Jak ?y?, to by?y ?miechy, jak zmar? to nagle si? okaza?o, ?e p?? ?wiata za nim t?skni.

Status
Zamknięty.
Do góry