What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kocenie.

Status
Not open for further replies.

Sheena95

Advanced User
Reaction score
20
Odp: Kocenie.

Kocenie to nic strasznego ^^
B?d? Ci pisa? na r?ce 'Kot' 'kotek' etc.
Nie pokazuj tego nauczycielom bo b?d? czepia? si? jak mucha do g?wna.
Tak og?lnie to to nie jest nic strasznego :)
To jest 4fun, wi?c si? nie b?j :D

@up
Tak jak m?wisz, liceum - technikum tam s? dojrzali ludzie, ja id? do zawod?wki bo jestem bardziej z tych z demolki ^^Gimnazjum to jest co? takiego jak przedszkole ;s

Nivek

Advanced User
Reaction score
41

zale?y do jakiej budy p?jdziesz , czy masz tam koleg?w i czy nie kozaczysz za du?o , mnie w?a?ciwie ani razu nie "skocili" btw , my?la?em ?e ci si? koty okoci?y xd , dorba rada ? nie kozacz zbyt i za ?adne skarby ?wiata nie kabluj na nich ;)

Pozdrawiam xd

Meksykan

Advanced User
Reaction score
10

Dodam ?e nie kozacz? a w gimie pare os?b znam.

Perif

Active User
Reaction score
6

W gimnazjach kocenie juz przeszlo w nie pamiec.Gdy szedlem do gimnazjum tez sie obawialem ze beda kocic itp.A tu nic,nikogo nie skocili ale kazdy ze starszych klas patrzy i szuka kogos komu moze najebac ;p lecz nie martw sie w gim. to sa lamusy i kozaki przy kolegach ,a jak ty bylbys z kolegami i spotkal go w ciemnej uliczce to by spierdalal ze hej ;p

Alfik2010

User
Reaction score
1

ja mialem takie kocenie ze dupe mi sprali, wsadzili do pralki i wlaczyli i mam czyst? jak gluwka alastora

Timek

Active User
Reaction score
6

...Powiem tyle - je?eli poka?esz ?e jeste? mi?czak - b?d? od ciebie s?pi? drobne itp . je?eli nie (tak jak ja) po prostu nie daj sie i tyle.

do mnie podszed?o na pocz?tku roku (chyba 4 czy 5 dzien w 1 gimn) to jeb?em w ryja jednemu a reszta zdziwienie miala :).

(Chodzilem na boks a tamte to niby takie kozaki szkolne :)) A teraz nasza klasa (2b ju? a teraz 3b b?dzie) - jest taka - ?e nikt nam nie podskakuje (no te pierwszaki teraz to joty pe itp i sie nie idzie dogadac i tylko prowokuj? ale takiemu to plask w ryj i sie odczepi.

Mafioz1212

Active User
Reaction score
2

To jest tylko zabawa, ale nie powiem, ten rok temu sam si? ba?em :p pami?tam taki jeden mnie z?apa? i do kolegi "ko? go" ja mu si? wyrwa?em i taki kolega te? spierdzieli?, pod moim blokiem dzwonie do kolegi i z 6 nastolatk?w do mnie "kt?ra godzina" ja g?upi si? nie domy?li?em i spojrza?em w telefon i im m?wi?, kt?ra oni zacz?li mnie goni? i mnie w ko?cu okocili :p najwi?kszy strach jest, jak si? sz?o do szko?y :p ?e b?dziesz okocony po gim. chodzi?, ale tak jak to jest w ?yciu, wszystko wygl?da na straszniejsze ni? jest :p to jest 4fun :)

@EDIT

Ja si? ba?em o to jak? b?d? mia? klas? :p okaza?o si?, ?e mam w klasie 26 ch?opak?w, 6 dziewczyn :p
6 os?b jest z mojej starej klasy ;x reszta to takie cwaniaki, wiecie w gadaniu kozak, a jak go z?apiesz to ma te swoje teksty z nibylandii.

Last edited:

Bezimienny741

Advanced User
Reaction score
9

Gdy do gimnazjum b?dziesz szed?
rozpuszczalnika nie zapomnij wzi??,
bo ci starsi koci? b?d? - 24 godziny, 7 dni w tygodniu
nie b?dzie dnia ani godziny
gdy na g?bie b?d? rysowa? Ci kocie miny
straszny b?dzie tw?j los
Przerobi? ci twarz na koci nos.

kasjan541

Advanced User
Reaction score
12

ja jak poszed?em do gim to ma?y strach by?

w pierwszy dzie? szko?y na rozpocz?ciu nie koc? w drugim dniu zaczynaj?

moja rada jak wejdziesz do gim wyprostuj si? g?owa do g?ry i nie daj po sobie pozna? ?e si? dygasz jak kto? ci? zaczepi postaw si? mu ja tak robi?em :D wystarczy ?e b?dziesz odwa?ny i si? postawisz a dadz? ci spok?j

happyman

Active User
Reaction score
1

To s? takie bajki tylko przez 1 tydzie? b?d? Ci mia?cze? itp.:lol: Najwy?ej b?dziesz mierzy? co? zapa?k?, i Ci wacka :p namaluj? na plecach jak Ci? upoluj?.
Nie ma si? czego ba?. :>

Szara Eminencja

Advanced User
Reaction score
19

Elo ot?? za rok id? do Gimy i mam pytanko oni koc? 1-2 mie? i daj? spok?j czy to si? ci?gnie i ci?gnie ? :p. Jak co? wrog?w w gimie nie mam.
@down
Zale?y gdzie ; d
@Punis
Aha czyli koniec wrze?nia to ju? daj? spok?j ?
Kocenie jest na takiej zasadzie, ?e druga gimnazjum koci pierwsz? klas? na dni otwarte szko?y, jest dok?adnie tak, ?e masz stoiska do kt?rych mo?esz, nie musisz podej?? je?li podchodzisz to twojej klasie nabijaj? si? punkty, zale?y ile masz na ko?cu punkt?w, to dostajecie jakie? przywileje. Ja osobi?cie, na to nie przyszed?em bo nie odczuwa?em takiej potrzeby.

Nie wiem jak u was w szko?ach, ale w mojej wygl?da?o to mniej wi?cej tak, p??niej wiadomo cz?ste gro?by, nic nie robi? tylko ?eby postraszy?. Gdyby? chodzi? do szko?y tam gdzie ja, to nie poleca?bym ci jedynie cz?stego odwiedzania wc, bo cz?sto tam jakie? b?jki s?, nawet za cz?sto.

dy do gimnazjum b?dziesz szed?
rozpuszczalnika nie zapomnij wzi??,
bo ci starsi koci? b?d? - 24 godziny, 7 dni w tygodniu
nie b?dzie dnia ani godziny
gdy na g?bie b?d? rysowa? Ci kocie miny
straszny b?dzie tw?j los
Przerobi? ci twarz na koci nos.
+5 do fajno?ci xd.

Status
Not open for further replies.