Sterok
User
- Liczba reakcji
- 1
Witam! po mojej ostatniej pracy, dowiedzia?em si?, ?e robi? zbyt du?o drzew, a zbyt ma?o krzew?w. Wi?c, spr?bowa?em to jako? zr?wnowa?y?, i zorbi?em expowisko dla Elf?w.
Prosz? o ocen? i krytyk?.
Z g?ry dzi?ki, i pozdrawiam.
@EDIT:
Hmm... ostatnio dosta?em ostrze?enie za zbyt ma?o zdj?? w temacie nawi?zuj?cych do pracy... nie rozumiem tylko dlaczego? M?g?by mi kto? to wyja?ni? przy okazji? Jak wida? daj? zdj?cia, ale po co wi?cej, skoro mapa jest ma?a i mieszcz? na niej wszystkie widoczne i najwa?niejsze obiekty? R?wnie?, ma ona zasi?g tego zdj?cia, wi?c po co wi?cej zdj??!? Co ja mam niby fotografowa?? Brak detali, albo brak mapy? Dziwne ostrze?enia nie s?dzicie? M?g?by mi kto? to wyja?ni? przy okazji?

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Z g?ry dzi?ki, i pozdrawiam.

@EDIT:
Hmm... ostatnio dosta?em ostrze?enie za zbyt ma?o zdj?? w temacie nawi?zuj?cych do pracy... nie rozumiem tylko dlaczego? M?g?by mi kto? to wyja?ni? przy okazji? Jak wida? daj? zdj?cia, ale po co wi?cej, skoro mapa jest ma?a i mieszcz? na niej wszystkie widoczne i najwa?niejsze obiekty? R?wnie?, ma ona zasi?g tego zdj?cia, wi?c po co wi?cej zdj??!? Co ja mam niby fotografowa?? Brak detali, albo brak mapy? Dziwne ostrze?enia nie s?dzicie? M?g?by mi kto? to wyja?ni? przy okazji?
Notka moderatorska: |
Regulamin tego dzia?u jasno okre?la, i? w ka?dym temacie z prezentacj? mapy musz? znale?? si? 2 zdj?cia z mapy. Przy okazji prosz? o bardziej sprecyzowane tytu?y temat?w. Radz? zapozna? si? z regulaminem, by unikn?? kolejnych upomnie?. |