"Konglomerat" map z fabu??! - Fluos

Status
Zamknięty.

Fluos

We are many!!!
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
249
Ahoj m?drco!
Pewnie zastanawiacie si? na czym polega specyfika tego tematu i czym wyr??nia si? spomi?dzy tych szarych i zwyk?ych mapperskich zbior?w. Na pewno b?d? bazowa? na archetypie wytycznej tego dzia?u, b?d? prezentowa? Wam moje mapperskie wypociny, a dodatkowo umieszcza? b?d? amatorsko wykonane przypowie?ci odnosz?ce si? do miejsc ukazanych. S?dz i? nie ma co cedzi? s??w, a czas zaprezentowa? mapy.
  • Nazwa miejsca: Narouth Village.
  • Przypowie??:
    Wszystko spustosza?o, wioska nagle ucich?a, a mieszka?cy zostali sromotnie wygnani na tereny krasnolud?w. Narouth zosta?o utworzone na terenie podlegaj?cemu do bajkowych i pot??nie silnych stworze?. Jak mawia legenda od zawsze spo?eczno?? tam mieszkaj?ca utrzymywa?a dobry kontakt z dru?yn? podziemnego ?wiata, z dru?yn? "kilofa". [...]"Czy kto? wie gdzie jest lud, ten panuj?cy, mi?osierny i jedyny?
    wymordowany... - odpar? pradziad.
  • Uj?cia:

93098235.png

31524740.png

92489930.png
Mapa tworzona pod gre.
Pozdrawiam!

Odp: "Konglomerat" map z fabu??! - Fluos

Zanim zaczn? komentowa? screeny map pozwol? sobie co? zaproponowa?. Robi?c kolejne mapy nie otwieraj nowego okna remere tylko r?b ci?gle na tym samym, a? samemu powstanie Ci jedna wielka mapa. Przecie? to nie ma r??nicy, a b?dziesz m?g? na niej troch? zarobi? bo masz dobrego skilla w mappingu i du?o os?b Ci? podziwia.

Fajne mapy, szkoda, ?e takie ma?e zdj?cia ale i tak widz?c na jakim poziomie je zaprezentowa?e? mog? ?mia?o powiedzie?, ?e nadal trzymasz poziom i bezproblemowo pokonujesz przeszkody i kszta?cisz si? jako mapper. Nie mam ?adnych zarzut?w do mapy, zajebi?cie aby tak dalej, a nawet lepiej.

No, no, no Fluosie. Bardzo ?adnie, chocia? na 3 ss na dole jest jakby, troszk? nasrane border?w. Poza tym bardzo mi?o si? na ni? patrzy. Nie podziwiam ci?, ale jeste? ?wietnym mapperem :). Aha No i jeszcze klimat.. ah ten klimat jako? nie wyczuwam go.. Napisa?e? w historyjce ?e, lud zosta? wymordowany. Oczywi?cie, zostali najpierw wygnani, ale ja na twoim miejscu, da?bym do tej wioski co? co obrazowa?o by, ?e zostali wygnani np. Jakie? skrzynki przed domami, szmaty i inne syfy. No ale to twoja mapa, wi?c robisz co chcesz. :P

?ycz? ci powodzenia z Otsem. 8/10 x]

@Edit
92489930.png

Brak bordera, czy tylko mi si? zdaje?
Notka moderatorska:
Brak groundu, thanks.

By?em blisko xD

Ostatnia edycja:

?adne prace, nawet bardzo. Poprawnie zrobione.
Ale po co te beczki z wod? na dachach? ;d

Pewnie zastanawiacie si? na czym polega specyfika tego tematu i czym wyr??nia si? spomi?dzy tych szarych i zwyk?ych mapperskich zbior?w.

narazie to co pokaza?e? to chyba niczym?Co do mapy to mapa jak mapa..juz du?o os?b robi takie mapy i nie ma nic orginalnego w tym..natura jak to natura widzia?em takich setki;]ale za to tekst fajny;p

Pzd~!

Mapki przepi?kne <3, osobi?cie nie podoba mi si? ta droga, ale ch*j z tym !
Przepi?knie !

Mapki wprost zajebiste!

Bardzo podoba mi si? ich wykonanie, na prawd? pomys?owe.
?adnie dobierasz detale, wszystko do siebie pasuje i nie dostrzegam ?adnych b??d?w, jest wprost super.
Najbardziej efektowne wychodz? Ci dachy i bordery trawiaste ;p.

Tak trzymaj.

Zajebiste.

Wszystko detale wybrane elegancko, bordery wyjeba**, ja nie widz? ?adnych b??d?w, jest bardzo kozacko. Czekam na kolejne prace.

Ciekawe rozwi?zania razem ze sob? po??czone - pi?knie to wygl?da. Nie ma co m?wi?, ale masz ju? jakie? skillsy. Gratuluj? i ?ycz? powodzenia w dalszych mapach.

dachy mnie ra?? w oczy ale to mo?e przez to ?e mam zapalenie spoj?wek brakuje mi na dw?ch pierwszych ss'ach na tym b?ocie jaki? wi?kszych detali reszta jest okeyy

Niebia?skie, ku chwale Bogom pie?ni, kt?re s?ycha? by?o we wszystkich okolicach wioski, rozbrzmia?y niczym ?piew skowronka. Obro?cy miasta na swoich pozycjach biernie rozpatrywali czy z nieopodal nie nadci?ga jaka? armia, kt?ra zaatakuje bezbronn? wiosk? z nielicznymi si?ami zbrojnymi.

95595713.png

44077461.png

Ramki wykona?em ja.
Pozdrawiam!

Ramki wykona?em ja.

Ty to potrafisz rozbawi? ludzi!!! xD

@tem
Fajne mapki, narazie nie mog? powiedzie?, ?e s? przepi?kne bo takie nie s?. Domki jak domki, ciekawe urozmaicenia z tymi dachami, detalizacja domk?w. Jest cacy, git majonez. Jedyne co mi si? nie podoba to co to maj? by? te beczki na dachach???!! To jaka? pu?apka??

Fajnie borderujesz ;D

Powodzionka

@down
Ok

Ostatnia edycja:

Mapy s? przecietne, tak wiem bo tworzone s? do gry, na serwer Eternal Kingdoms. Beczki jak wspomnia?em gdzie? wy?ej, s? cz??ci? fabu?y, gdzie wioska by?a podpalana nie raz nie dwa i dlatego stoj? beczki z wod?, r?wnie? by odgoni? nieprzyjaciela.
Ju? nie bawem ujrzycie co? porz?dniejszego i ponad przeci?tnego.
Pozdrawiam!

2uj5ttz.png

#down
Tak, do??czy?em.

Ostatnia edycja:

Ahoj ;-)

W takim razie nie przedstawia mi to tak bardzo miejsca Handlowego
Bardziej na wie?.
Fabu?a nie pasuje do dodanego ni?ej zdj?tka...
Poza tym mapa super! Fajne dopracowanie.
P.S Dolaczyles do Eternal ? :D

Pozdrawiam​

Mapa dobra, wiesz to, bo pisa?em Ci to ju? na gg. Nie rozumiem tylko czemu masz ch?? zgrywania takiego pouk?adanego ch?opca (kujonka), kt?ry pisze jakie? g?wniane przypowie?ci, kt?re s? pe?ne b??d?w sk?adniowych.
Napisa?by? chocia?, ?e to m?j ogr?dek :D

Ahoj! P?jd? no do mnie
Podejd? jak ju?.
Wioska Termitho znana jest z bogactwa i siedziby handlu.
To brzmi tak, jakby handel mia? swoj? siedzib? -.-
kt?ra a? mdli si? od zapachu ?wie?o uwa?onego piwa.
Kt?ra a? mdli od zapachu ?wie?o uwa?onego piwa. :D
Do wioski przybywaj? KTO? najwy?ej osadzone w hierarchii, g?owy pa?stw, zakon?w czy armii.

btw. Dachy maj? pedalski kolor...

Tak, Fluos to nasz nowy nabytek i to jak?e cenny.

#Temat
C?? by tu rzec, ucze? przer?s? mistrza.
Jestem pod wielkim wra?eniem twoich umiej?tno?ci.
Architektura tego? miejsca jest s?usznie dobrana, jak i bordery.
Bywaj ch?opcze.

Zaczeli?my robi? mapy mniej wi?cej w tym samym czasie, no ty szybciej, ale ta mapa to cudo. Wszystko pasuje do siebie, chocia? sam bordering nie przemawia do mnie, je?eli chodzi o dachy i architekture domku, to nie mam s??w, wyjebane. =dd

Ahoj m?drco!

Pewnie zastanawiacie si? na czym polega specyfika tego tematu
Ja si? zastanawiam co znaczy "m?drco".

Nawet fajnie to zrobi?e?, za natur? plus, za realizm plus, tylko nie bardzo pasuje mi ten konkretny rodzaj dachu.

Pomys? zajeba?e? ?ywcem od Chauza i to wida? na ka?dym domku, kt?ry tam postawi?e?. Jako i? to kopia mapy najwi?kszego mappera w historii, to mi si? podoba. Jest to najlepsza mapa w Twojej karierze, bynajmniej lepszej nie widzia?em.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry