- Liczba reakcji
- 249
Ahoj m?drco!
Pewnie zastanawiacie si? na czym polega specyfika tego tematu i czym wyr??nia si? spomi?dzy tych szarych i zwyk?ych mapperskich zbior?w. Na pewno b?d? bazowa? na archetypie wytycznej tego dzia?u, b?d? prezentowa? Wam moje mapperskie wypociny, a dodatkowo umieszcza? b?d? amatorsko wykonane przypowie?ci odnosz?ce si? do miejsc ukazanych. S?dz i? nie ma co cedzi? s??w, a czas zaprezentowa? mapy.
Pewnie zastanawiacie si? na czym polega specyfika tego tematu i czym wyr??nia si? spomi?dzy tych szarych i zwyk?ych mapperskich zbior?w. Na pewno b?d? bazowa? na archetypie wytycznej tego dzia?u, b?d? prezentowa? Wam moje mapperskie wypociny, a dodatkowo umieszcza? b?d? amatorsko wykonane przypowie?ci odnosz?ce si? do miejsc ukazanych. S?dz i? nie ma co cedzi? s??w, a czas zaprezentowa? mapy.
- Nazwa miejsca: Narouth Village.
- Przypowie??:
Wszystko spustosza?o, wioska nagle ucich?a, a mieszka?cy zostali sromotnie wygnani na tereny krasnolud?w. Narouth zosta?o utworzone na terenie podlegaj?cemu do bajkowych i pot??nie silnych stworze?. Jak mawia legenda od zawsze spo?eczno?? tam mieszkaj?ca utrzymywa?a dobry kontakt z dru?yn? podziemnego ?wiata, z dru?yn? "kilofa". [...]"Czy kto? wie gdzie jest lud, ten panuj?cy, mi?osierny i jedyny?
wymordowany... - odpar? pradziad. - Uj?cia:
Mapa tworzona pod gre.
Pozdrawiam!
. Aha No i jeszcze klimat.. ah ten klimat jako? nie wyczuwam go.. Napisa?e? w historyjce ?e, lud zosta? wymordowany. Oczywi?cie, zostali najpierw wygnani, ale ja na twoim miejscu, da?bym do tej wioski co? co obrazowa?o by, ?e zostali wygnani np. Jakie? skrzynki przed domami, szmaty i inne syfy. No ale to twoja mapa, wi?c robisz co chcesz.